Περιττό να πω πως περάσαμε τέλεια. Με πονεσε το κεφάλι μου απο τα γέλια.
Βρέθηκαμε πάλι ολη η παλιοπαρέα και το κλίμα ήταν φανταστικό. Ηρθαν και παιδιά που ειχα καιρό να δω οπως MikeG, Koperton κτλπ.
Χάσαμε τουλαχιστον 10 χρονια απο τη ζωη μας απο το καυσαέριο και την ακαυτη που εισπνευσαμε, αλλα δε γ@μιε... Ετσι και αλλιως, στις 21/12 θα καταστραφει ο κοσμος...
Special thanks to:
Τα παιδιά που ηρθαν απο μακριά.
Τον Πάνο που με πηγε βολτα με το RS.
Τον Γιαννη που με πήγε βόλτα με το φοβίσιμο Punto.
Τον Φανη που με πηγε βόλτα με το κυριλέ κτήνος το Land Cruiser.
Τον Αντρεα (corollapatra) που κανονισε ολο το event και ειχε ερθει απο πρωι πρωι για να κανονισει τα απαραιτητα (ουυυυυυυυυυυ).
Τον Φανη που βρηκε την καταπληκτικη ταβέρνα με το απιθανο φαί και τις φοβερές τιμές.
Παραθέτω και μερικές φώτο και βιντεάκια απο το event. Το δικο μου κορολλάκι εβγαλε ό,τι ειχε βγαλει και 2 χρόνια πριν. Σχεδον 142 άλογα και 17,5 κιλά ροπή. Απρογραμμάτιστο και
μαμά ε! Μην ξεχνιόμαστε.
Βιντεάκια
1. Το δικό μου
2. Του Corollapatra (Αντρεα είχα τραβηξει και απο το μοτερ σου. Αν το θες, πες μου να το ανεβασω σε σερβερ).
3. Ξανά του Corollapatra (συμπάθειες ειναι αυτες
)
4. Του Παντελή με το 20V μαυροκάπακο (στροφαρισμα στο Θεό...)
5. Ξανά του Παντελη.
Υ.Γ.:
1.Ευχομαι στον Γιαννη να ειναι η ελάχιστη δυνατη ζημιά στο Renault του και να το αποκαταστησει ευκολα και γρηγορα.
2. Στον 2579 να βρει τι φταιει που του εγινε φτωχο το μίγμα.
Το τελος μιας τελειας αντρικής ημέρας, με αυτοκινητα, πειράγματα, καλό φαί και πανω απ'όλα, καλη παρέα.