Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > Ασφαλειες και Ασφαλιστικες

Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες .

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 26-01-16, 23:35
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Μου έρχεται ειδοποιητήριο για ανανέωση της ασφάλειας ποσού 200 €. Αν εγώ κάνω μία ηλεκτρονική πληρωμή ή πάω στη τράπεζα για να καταθέσω στο λογαριασμό της ασφαλιστικής εταιρίας (αναγράφοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, αριθμό ασφαλιστηρίου, αριθμό αυτοκινήτου, κωδικούς ηλεκτρονικής πληρωμής και τα σχετικά) αλλά αντί για 200€ εγώ καταθέσω 50 € θα είμαι ασφαλισμένος κατά το όργανο; Πως το όργανο ελέγχου θα εξακριβώσει ότι μία κατάθεση ή μία ηλεκτρονική πληρωμή ενός ποσού αντιστοιχεί στο ποσό που απαιτείται για να υπάρξει εξόφληση και άρα ανανέωση της ισχύς της ασφάλειας; Αυτό λέω εγώ.
Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Στέλνεις 200€ σε άλλο δικό σου λογαριασμό και γράφεις πάλι τα ίδια στις πληροφορίες. Όταν στέλνεις έμβασμα από την τράπεζα σου σε άλλη τράπεζα, δεν φαίνονται οι πληροφορίες του λογαριασμού στον οποίο καταθέτεις τα χρήματα.
Παλιά 27-01-16, 07:33
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Στέλνεις 200€ σε άλλο δικό σου λογαριασμό και γράφεις πάλι τα ίδια στις πληροφορίες. Όταν στέλνεις έμβασμα από την τράπεζα σου σε άλλη τράπεζα, δεν φαίνονται οι πληροφορίες του λογαριασμού στον οποίο καταθέτεις τα χρήματα.
καλημερα! οχι δεν ισχυει αυτο που λες, τουλαχιστον οχι με bank. Εχω κανει εμβασματα σε λογαριασμους τριτων και σε αλλη τραπεζα και γραφει τον λογαριασμο του αλλου και το ονομα του δικαιουχου.
Αναφερομαι σε μαγαζια, εχω κανει και σε δικο μου σε αλλη τραπεζα αλλα δεν θυμαμαι τι γραφει.
Αλλα και αυτο αμα το κανεις και τι εγινε δηλαδη? καταφερες κατι? αφου ειπαμε αμα μιλησει το οργανο με το κεντρο απο τον ασυρματο δλδ, και πει την πινακιδα αμεσως βρισκουν τα παντα για το οχημα! δεν εχει αυτο κανενα απολυτως νοημα, ισα ισα που θα βρεις τον μπελα σου για εξαπατηση αστυνομικου!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-16, 08:06
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παιδιά, εγώ αναφέρω τις διαφωνίες μου στην άποψη ότι με το αποδεικτικό πληρωμής ΚΑΙ ΜΟΝΟ είσαι οκ, αν το θέμα μπορεί να το ελέγξει το όργανο τόσο απλά, τότε δεν υπάρχει καν λόγος να έχουμε κανένα αποδεικτικό πληρωμής ούτε κανένα συμβόλαιο επάνω μας, μπορεί από το σύστημα να δει ότι είμαστε ασφαλισμένοι και τέλος. Οπότε για ποιο λόγο κάνουμε αυτή τη κουβέντα περί απαραίτητων χαρτιών; Προφανώς εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω, ο νόμος σε υποχρεώνει να έχεις τα χαρτιά επάνω σου και δίνει το δικαίωμα στο όργανο να σε γράψει αν δε τα έχεις, άσχετα αν μπορεί να μάθει πολλά στοιχεία από το κέντρο.
Παλιά 27-01-16, 10:56
Το avatar του χρήστη alexapo
alexapo Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 161
alexapo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα στους πρωινούς φίλους!
Σωστό. Ο νόμος σε υποχρεώνει να έχεις μαζί σου κάποια χαρτιά (άδεια, δίπλωμα, συμβόλαιο κλπ). Αν δεν τα έχεις μπορεί άνετα να σε γράψει. Μην σκεφτόμαστε όμως μόνο την περίπτωση ελέγχου. Ας σκεφτούμε και την περίπτωση ατυχήματος: "φιλαράκι sorry που σε τράκαρα αλλά δεν έχω μαζί μου ούτε το συμβόλαιο, ούτε απόδειξη με τα απαραίτητα στοιχεία. Πάρε με τηλέφωνο να κάνουμε ανταλλαγή στοιχείων και να σου κάνω δήλωση...." μετά τι;;;;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-16, 12:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα! ε ναι γιαυτο ειπαμε να κανουμε ποιο πριν τις πληρωμες μας για να εχουμε το συμβολαιο στην ωρα του να ειμαστε σωστοι και ωραιοι!
αυτο με το τρακαρισμα το επαθα και βιαζομασταν και πανω στην βιασυνη ανταλλαξαμε ΜΟΝΟ στοιχεια ταυτοτητας και τηλεφωνα ουτε καν πινακιδες! ΛΟΛ!!!! τυχερος ειμαι που μου εκανε τελικα θετικη δηλωση ο αλλος 2 μερες μερα γιατι πεσαμε σε αργιες.
Βεβαια ακομα να παρω το οκ απο την ασφαλεια του, ευτυχως το αμαξι κυκλοφορει απλα ειναι λιγο στραπατσαρισμενο απο την πλευρα οδηγου.
Τι να κανω υπομονη, αμα ειχαμε φωναξει εκει τις ασφαλειες θα ειχαμε γρηγοροτερες διαδικασιες, και αυτος εχει μια ασφαλεια με εδρα Βουλγαρια!!! αλλα εχει εδω γραφεια. Αμα παρει λεφτα μετα ο φανοποιος θα ειναι θαυμα. Λετε γιαυτο να λεει οτι ακομα περιμενει αραγε?
μην τα παρω και το φτιαξω μονος μου.....η ζημια υπολογιστηκε στα 500 ευρω, θελει ισιωμα πορτα οδηγου, πισω φτερο (ειναι 2πορτο), στοκαρισματα, και βαψιμο ολη η πορτα και ολο το φτερο μεχρι το αποπανω και κολονακια μεχρι το τζαμι το μπροστινο!
και επισης επειδη ειχε κατι χτυπηματα απο πριν οταν την αγορασα δλδ, παιζει να πρεπει να πληρωσω συμμετοχη στο βαψιμο, δεν το ειπε ο εμπειρογνωμονας αλλα μπορει να το πουν μετα απο την ασφαλεια με τις φωτογραφιες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-16, 14:10
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα! οχι δεν ισχυει αυτο που λες, τουλαχιστον οχι με bank. Εχω κανει εμβασματα σε λογαριασμους τριτων και σε αλλη τραπεζα και γραφει τον λογαριασμο του αλλου και το ονομα του δικαιουχου.
Περίεργο, γιατί εγώ από Πειραιώς δεν τα βλέπω.

Παράθεση:
Αλλα και αυτο αμα το κανεις και τι εγινε δηλαδη? καταφερες κατι? αφου ειπαμε αμα μιλησει το οργανο με το κεντρο απο τον ασυρματο δλδ, και πει την πινακιδα αμεσως βρισκουν τα παντα για το οχημα! δεν εχει αυτο κανενα απολυτως νοημα, ισα ισα που θα βρεις τον μπελα σου για εξαπατηση αστυνομικου!!!!
Λέω για την περίπτωση που δεν μπορεί να τσεκάρει στο τερματικό του. Άλλωστε για αυτό δεν συζητάμε τόση ώρα; Αλλιώς ποιο το νόημα να αναρωτιόμαστε αν κάνει μόνο το αποδεικτικό πληρωμής;
Παλιά 27-01-16, 14:41
NikiforosGT Offline:
Moderator

Μπορει να μην ειναι το ιδιο παντως σε ολες τις τραπεζες δουλευω ΜΟΝΟ με bank και ETE σε ΕΤΕ δεν θυμαμαι αλλα σε EFG εχω κανει προσφατα και το τσεκαρα χτες. Εχω πληρωσει τον ΔΕΚ eshop και fitshop και λεει τον λογαριασμο του αλλου και το ονομα αυτηνου που του ανηκει.
Οχι δεν συζηταμε αμα δεν μπορει να τσεκαρει τερματικο δεν το ειπε κανεις αυτο.
Μιλαμε γενικα. Μπορει απλα να ειναι καποιος περιεργος και να θελει να σε γραψει. Αμα δεν αποδειξεις καπως οτι εισαι ασφαλισμενος εχει δικαιωμα να το κανει....ασχετως αμα στο τερματικο μπορει να δει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-16, 15:16
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Μπορει απλα να ειναι καποιος περιεργος και να θελει να σε γραψει. Αμα δεν αποδειξεις καπως οτι εισαι ασφαλισμενος εχει δικαιωμα να το κανει....ασχετως αμα στο τερματικο μπορει να δει.
Να σε γράψει για τι;
Παλιά 27-01-16, 16:09
soto Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101 1.6 GLi Auto
Δύναμη Σεβασμού: 156
soto είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν εμπλακείς σε τροχαίο είναι υποχρεωμένος να σε γράψει ως ανασφάλιστο όχημα
γιατί συμπληρώνει δελτίο σύγκρουσης οχημάτων με υλικές ή το ΤΟΤΑ παίρνει
καταθέσεις όταν υπάρχει τραυματισμός ή εγκατάλειψη.
Σε απλό έλεγχο είναι στη κρίση του ,εάν έχει όρεξη να γραφει κανα 15λεπτο και να αφαιρεί πινακίδες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-16, 16:43
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Δεν αφαιρεί πινακίδες αν δεν έχεις ασφάλεια. Τουλάχιστον δεν το έκανε σε εμένα στη περίπτωση που ανέφερα σε προηγούμενο post. Απλά με έγραψε ως ανασφάλιστο και μετά έσβησε τη κλήση όταν προσκόμισα το ασφαλιστήριο που δεν είχα στο εταιρικό αυτοκίνητο την ώρα του ελέγχου.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > Ασφαλειες και Ασφαλιστικες

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . Fanis Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 20 01-11-09 10:57
Ασφαλιστικη Καλυψη, Ασφαλειες, καλυψεις GEORGIOS_XYNOS Ασφαλειες και Ασφαλιστικες 62 20-02-07 12:35

Page generated in 0,18074894 seconds (83,10% PHP - 16,90% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com