Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

www.LpgPower.gr Τα παντα γυρω απο το Υγραεριο και οχι μονο.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-07-10, 22:07
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
αν μπορεις πες μας τι σου ειπε σχετικα με την νομιμοποιηση του υγραεριου στο αυτοκινητο σου ???

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-10, 22:22
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis Εμφάνιση μηνυμάτων
αν μπορεις πες μας τι σου ειπε σχετικα με την νομιμοποιηση του υγραεριου στο αυτοκινητο σου ???
Αντε να αυξανομαστε οι υγραεριοι σιγα σιγα!!!!!
Φανη επειδη το ειχα ξανα αναφερει εγω για την νομιμοποιηση του υγραεριου πας στον εγκαταστατη περνεις τα χαρτια με τους αριθμους εγκρισης και την υπευθυνη δηλωση του και κατοπιν πας σε δημοσιο κτεο Χωρις ραντεβου αφου θεωρειτε μετασκευη βλεπουνε την εγκατασταση του υγραεριου κοιτανε τους αριθμους εγκρισης για τα επιμερους εξαρτηματα συμφωνα με αυτα που γραφει ο εγκαταστατης και αφου ειναι ολα καλα σου λεει σε 4-5 μερες θα πας στο υπουργειο μεταφορων που ανηκει το οχημα(εγω πηγα κλεισθενους)σου να αλλαξεις την αδεια κυκλοφοριας.Τα χαρτια του κτεο πανε υπηρεσιακος απο το κτεο στο υπουργειο που υπαγεται το οχημα.
Το κοστος ειναι 80ευρω για το ΚΤΕΟ και για την αλλαγη της αδειας δεν δινεις μια.Η αλλαγη της αδειας γινεται κατευθειαν χωρις καθυστερηση.
Α και κατι τελευταιο μια φωτοτυπια την ταυτοτητα και στις 2 οψεις θελει επισης στο υπουργειο.

Υ.Γ επειδη εχω δει αρκετα οχηματα με 4ης γενιας(και εχω ρωτησει βεβαια) σε καμοια περιπτωση δεν αγγιζει τις επιδοσεις του 5ης γενιας και το 4ης καιει αρκετα παραπανω απο το αντιστοιχο 5ης γενιας λογο αεριοποιησης.
Επισης αν η μπουκαλα σου περνει 41 λιτρα θα αφαιρεσεις το 20% λογο ασφαλειας και θα δεις ποσα περνει καθαρα. (σχεδον 33 λιτρα καθαρα) υπαρχει βεβαια και ενα τρικ που κανω εγω στο δικο μου(με 44αρα μπουκαλα)και του βαζω 40λιτρακια ομορφα και ωραια αντι για 35.
Μολις μπορεσεις φιλαρακι πες μας εντυπωσεις ποιο στανταρ πχ καταναλωση κτλ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davarisx : 07-07-10 στις 22:27.
Απάντηση με παράθεση
Υγραεριοκινηση
Παλιά 09-07-10, 08:31
parisp Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
parisp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υγραεριοκινηση

Φιλε davarisx καλημερα . Για πες μου το τρικ να φορτωνεις την φιαλη
παραπανω και ασφαλως πως γινεται , γιατι με ενδιαφερει καθοσον η χωρητικοτητα μου μικρη . ευχ Παρις
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-10, 09:38
davarisx Offline:
banned

Δες τα ΠΜ σου φιλαρακι..
Απάντηση με παράθεση
Υγραεριοκινηση
Παλιά 12-07-10, 19:37
parisp Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
parisp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Υγραεριοκινηση

εχω κανει μεχρι σημερα 1000 χιλιομετρα εκ των οποιων τα 300 μεσα στην
πολη . Εκτος Αθηνων ταχυτητα 125-130 χιλιομετρα/ω .
Δοκιμαστικες σε ταχυτητα μεχρι 200 χιλ/ω δεν ειδα καμμια διαφορα ,
ουτε κανενα προβλημα - συμπεριφορα οπως η βενζινα.
Η Τιμη υγραεριου εντος Αθηνων 0.678, εκτος Αθηνων ειναι στα 0.72.
Με υπολογισμους του εγκαταστατη,αλλα και δικους μου το αυτοκινητο εφερε
καταναλωση 6.1-6.2 στα 100 χιλ.
Σημερα εγινε επανελεγχος καλης λειτουργιας , ολα ειναι ΟΚ,
Η corolla 1.6 συνεργασθηκε αψογα με το συστημα .
Αυτονομια με την φιαλη των 41 λιτρων(καθαρα 33) γυρω στα 390 χιλιομ.
Μεχρι στιγμης εχω μεινει ικανοποιημενος , και το προτεινω σε οσους κανουν
χιλιομετρα .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 11:25
davarisx Offline:
banned

Kατι αλλο που ξεχασα να αναφερω ειναι το θεμα μπουζι στους κινητηρες με υγραεριο.τα συμβατικα μπουζι δεν κανουνε και ειδικα τα μπουζι με μια ακιδα και πανω.Εγω προσωπικα ειχα 4ακιδα τα οποια για το υγραεριο ειναι οτι το χειροτερο.οχι βεβαια οτι θα κανεις ζημια αλλα εχεις χαλια αποδοση λογο λαθος και μη ομοιομορφης εξαπλωσης της φλογας μεσα στον κυλινδρο.
Η λυση ηρθε απο την NGK και την BERU(τουλαχιστον αυτες βρηκα μονο)
με την σειρα μπουζι NGK LPG 1 και Beru Z151 τα οποια ειναι για κορολα 4ΖΖ και 3ΖΖ οπως ειδα.
Παιδια δεν εχει καμοια σχεση με τα απλα μπουζι και σαν αποδοση και σαν λειτουργια αφου ειναι ειδικα κατασκευασμενα για υγραεριο ετσι ωστε να επιτυγχανεται και ακομα καλυτερη καυση αλλα κυριως τελεια ομοιομορφια της φλογας μεσα στον κυλινδρο.
Απο οτι εμαθα τα συγκεκριμενα ειναι σαν ιριδιου(τα πολυ ψιλα)αλλα φτιαχνονται απο πλατινα και ιριδιο αν θυμαμαι καλα και ειναι 6mm.
Απο προσωπικη μου εμπειρια λοιπον σας γραφω τα παραπανω και γνωμη μου ειναι οσοι εχετε υγραεριο να πεταξετε τα απλα μπουζι γιατι απλα δεν κανουν.βεβαια η τιμη των μπουζι ειναι λιγο τσιμπημενη γυρω στα 50 ευρω θα τα βρειτε αλλα η διαφορα στο γκαζι ειναι αρκετα μεγαλη.

Υ.Γ εντελως τυχαια εμαθα και εγω την υπαρξη αυτων των μπουζι απο μαγαζι με ανταλλακτικα αφου για φιλτρο λαδιου πηγαινα και πιασαμε την συζητηση για υγραεριο και μου εδωσε ενα προσπεκτους της NGK με τις διαφορες των απλων απο των LPG μπουζι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 11:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οσο δουλευεις βενζινη, αυτα τα μπουζι ειναι οκ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 12:54
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσο δουλευεις βενζινη, αυτα τα μπουζι ειναι οκ?

φιλε αυτο ομολογουμενος δεν το ρωτησα απλα μου ειπαν ειναι μπουζι 100% για κινητηρες υγραεριου.με δεδομενο οτι ολοι οι κινητηρες ειτε καινε υγραεριο ειτε φυσικο αεριο(μεθανιο)περνουν μπροστα παντα με βενζινη τοτε ειναι ενταξει.τωρα για μακροχρονια χρηση με βενζινη(που δεν συμφερει δεν γνωριζω)

ΥΓ επισης οσοι εχετε υγραεριο μην αφηνετε την βενζινη να παει πατο γιατι ζεστενεται η τρομπα και μπορει να καει.εγω το εχω παντα μεση η αλλιως 10 ευρω τον μηνα βενζινβ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 16:38
Το avatar του χρήστη sotoskap
sotoskap Offline:
Moderator

Περιοχή: Βέροια
Δύναμη Σεβασμού: 390
sotoskap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μιλώντας με παλιούς συναδέλφους και ανθρώπους από την ΤΟΥΟΤΑ έμαθα τα παρακάτω.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζατε, πάντως η θέση της ΤΟΥΟΤΑ για την μετατροπή αυτή είναι αρνητική και έτσι παύει να ισχύει η εγγύηση του αυτοκινήτου που έχει κάνει μετατροπή για καύση υγραερίου!

Που & Που είναι καλό να κάνουμε μια παύση από την αναζήτηση της ευτυχίας και απλώς να είμαστε ευτυχείς....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-07-10, 19:37
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μα δεν πας να βάλεις όσον καιρό έχεις εγγύηση!!! εννοείτε ότι την χάνεις έτσι κι αλλιώς!

σήμερα βρήκα έναν μηχανικό και κάνει εγκαταστάσεις (είναι ξάδερφος φίλου μου) και μου είπε ότι πάει κανα 1500αρι ευρώ, αλλά θα δει για το δικό μου μοτερ επειδή είναι turbo τι ακριβώς θέλει παραπάνω από τα ατμοσφαιρικά. Πάντως μου λέει ότι με τίποτα δεν πάει ουτε 2000 ευρώ. Επίσης λέει ότι τώρα έχει άλλα συστήματα και αυτά με πνευμονες και ιστορίες είναι απαρχαιωμένα και δεν βαζει κανεις πλέον. Το σύστημα γίνεται με τα μπεκ επάνω στην πολλαπλή εισαγωγή δλδ πχ στον 4E-FTE και 4E-FE και όσα μοτερ μοιάζουν που είναι EFI, τρυπάνε την πολλαπλή ΠΡΙΝ την μπεκιέρα και όσο γίνεται ποιο κοντά στην εισαγωγη των κυλίνδρων και βάζουν εκει τα μπεκ του υγραερίου. Αυτό μου είπε το σύστημα δεν είναι 5ης γενιας γιατί αυτά είναι για νεου τυπου μοτερ δλδ FSI κτλ κτλ αλλά ΔΕΝ είναι και 4ης και ΔΕΝ έχουν πνεύμονα! και αυτά μου λεει είναι μπαρούφες! τι να πω δεν ξέρω, είδωμεν..... περιμένω να δω τοποθέτηση σε subaru WRX του ίδιου συστήματος να δω πως είναι.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > www.LpgPower.gr

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
LPG υγραέριο στα Toyota ergatis TOYOTA AURIS 67 29-06-22 23:50
Υγραέριο σε Corolla soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 40 07-11-15 20:14
Υγραέριο σε μαυροκαπακο COROLLA293 4AGE 20v Levin 17 25-03-14 00:13
Υγραέριο σε Auris 1.6 5τάχυτο 2007 dimververis TOYOTA AURIS 1 12-07-12 10:39

Page generated in 0,18496299 seconds (79,27% PHP - 20,73% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com