Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
30-09-12, 22:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
..................................
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Ποιο C4 Αλεξη?Αυτο που πηρε ο αλλος να κανει μοστρα στα γκομενακια??
|
yeap αυτό πολύ καλό ξέρεις το τιμόνι εχει μια ιδιαιτερότητα που τους τραβάει την περιέργεια να το αγγίξουν χαχα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
το θεμα ειναι οτι θα ξεκινησει απο αθηνα και θα τα πιασει στην λαμια τα 170:smile5:
|
για 90 αλογάκια τα πιάνει αρκετά γρήγορα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Καλά, δεν το σκίζω σε τελικές είναι η αλήθεια, αλλά θα με πειράξει αν κόψει από επιτάχυνση, τώρα που το μοτέρ κεντάει.
|
αν σου αρέσει να το βλέπεις με 17αρια βόλτα δεν θα σέρνεται κιολας αν θεσ να κάνεις κόντρες και σε κάθε άνοιγμα να λεσ εμένα σπιναρει η 2ερα μου μη βαλεις
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 01-10-12 στις 01:40.
Αιτία: Συγχώνευση posts και πάλι...
|
01-10-12, 00:02
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
αν σου αρέσει να το βλέπεις με 17αρια βόλτα δεν θα σέρνεται κιολας αν θεσ να κάνεις κόντρες και σε κάθε άνοιγμα να λεσ εμένα σπιναρει η 2ερα μου μη βαλεις
|
E, αφού δε θα σπινάρει πλέον, θα τους έχω πιο άνετα
|
|
|
|
01-10-12, 10:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δεν θα σου κοψει σε πορεία. Αντιθετα θα ρολλάρει μια χαρα το αμαξι με 17αρες.
Θα σου κοψει εκκινηση και ρεπριζ. Και επειδη δεν εχουν χαμηλα ροπη τα 1.4, θα θελεις υψηλες στροφες στα ξεκινηματα, ειδικά σε ανηφόρες.
Ενα το κρατουμενο.
Οπως το σκεφτομαι εγω, μπορει η συνολικη διαμετρος να μενει ιδια, αλλα η ακτίνα απο το κεντρο μέχρι την ακρη της ζαντας (που ειναι και το βαρυ κομματι του τροχου) μεγαλωνει. Αρα ζορίζει πιο πολυ το μοτερ να γυρίζει ολη τη ρόδα.
Δυο τα κρατουμενα.
Ειναι και το πιο φαρδυ πέλμα (απο 195 σε 205).
Τρια τα κρατουμενα.
Οποτε οπως ειπα, θα παρατηρησεις αυξημενη κατανάλωση (λογω πελματος και αναγκης για πιο υψηλες στροφες), συν καποια δυσκολία σε ξεκινηματα και ρεπριζ.
Απο την αλλη θα εχεις πολυ ωραιο πατημα σε στροφες και το αμαξι θα δειχνει πολυ ομορφο.
Μεταξυ μας παντως, εγω αν το ειχα 1.4 δεν θα εβαζα 17αρες. Νομιζω δλδ οτι θυσιάζεις πολλά σε αρπαγμα, ρεπριζ, ξεκινηματα και καταναλωση για χαρη της ομορφιας.
Βεβαια, εσυ ζυγιζεις ολα τα παραπανω και αποφασιζεις.
Απλα εχε στο νου σου το 1ο που εγραψα. Οτι δλδ τα 1400αρια μας ειναι υψηλοροπα. Στις χαμηλες ειναι ψοφια.
|
01-10-12, 11:46
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Κατατοπιστικότατος
Το ότι είναι ψόφια τα 1400άρια στις χαμηλές ισχύει και τώρα, και εν μέρει έχω μάθει να το αντιμετωπίζω, και να ζω με αυτό.
Ελπίζω μόνο να μην είναι τόσο πολύ πιο βαριές οι 17άρες, από τις σιδερένιες που έχω τώρα επάνω.
Από την άλλη, με ενδιαφέρει η βελτίωση του κρατήματος και της εμφάνισης, όσο για την οικονομία, με τέτοιες τιμές που έχουν τα καύσιμα, υποσυνείδητα και μόνο έχω κόψει τα πολλά τα γκάζια. Ήδη μετράω την κατανάλωση εδώ και 9000 χλμ περίπου, οπότε αν τελικά αυξηθεί, θα το καταλάβω.
|
01-10-12, 12:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αν το πηγαινεις χαλαρά, ισως σε ταξιδια δεις και χαμηλοτερη καταναλωση γιατι μεγαλωνει ελαχιστα η συνολικη διάμετρος άρα και το βημα (οταν δλδ πιασεις μια ταχυτητα ρολλαρει πιο ανετα οπως σου εγραψα - και αυτο το ειδα και εγω 100% που αλλαξα απο 205/50/16 σε 205/45/17).
Μονο μεσα στην πολη σταμάτα-ξεκινα θα δεις λιγο αυξημενη καταναλωση (λογω αυξημενων στροφων στα ξεκινηματα).
Απο την αλλη το πατημα σε πορεία και στροφές αλλάζει άρδην προς το καλυτερο. Μεγαλη διαφορά.
|
01-10-12, 12:08
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Θα πατινάρω πολύ δηλαδή στα ξεκινήματα, θα τρώει τόσο πολύ ζόρι;
Τώρα ξεκινάω και μόνο με συμπλέκτη αν θέλω, δε χρειάζεται καν γκάζι.
|
01-10-12, 12:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Οχι ρε συ. Δεν θα πατινάρει. Δεν θα ειναι σαν να εχεις κοτσαρει τριαξονικο τρέιλερ πισω.
Απλά θα καταλαβαινεις οτι θέλει λιγο παραπανω δυναμη στο ξεκινημα.
Να σου πως την αληθεια, 17αρες εβαλα τωρα που ειμαι 1.8. Ισως καλυτερα να σε συμβουλεψει καποιος με 17αρες σε 1.4.
|
01-10-12, 14:07
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Παντως εγω που πηγα απο 14 σε 16 ιντσες εχασα λιγο σε νευρο αλλα με τον καιρο το συνηθισα και δεν μου φαινεται. Επισης, μου αυξηθηκε λιγο η καταναλωση συγκρινοντας το τριπ πριν και μετα. Τελος, βλεπω οτι με την πεμπτη ζοριζεται να ανεβασει. Σχετικα με το πατημα ειναι η μερα με τη νυχτα, χωρις να το χω χαμηλωσει μαλιστα.
|
01-10-12, 14:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
16αρες με τί διασταση ελαστικών?
|
01-10-12, 14:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skour
Παντως εγω που πηγα απο 14 σε 16 ιντσες εχασα λιγο σε νευρο αλλα με τον καιρο το συνηθισα και δεν μου φαινεται. Επισης, μου αυξηθηκε λιγο η καταναλωση συγκρινοντας το τριπ πριν και μετα. Τελος, βλεπω οτι με την πεμπτη ζοριζεται να ανεβασει. Σχετικα με το πατημα ειναι η μερα με τη νυχτα, χωρις να το χω χαμηλωσει μαλιστα.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
16αρες με τί διασταση ελαστικών?
|
195\45 έχει βάλει ο Αλέξανδρος...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17864990 seconds (82,55% PHP - 17,45% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|