Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-06-07, 09:01
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
λοιπον εδω ειμαστε παλι!ετσι για να μην ξεχνιομαστε!χαχα
η γρια μου εβγαλε ενα ακροπολις πηγαινε-ελα και ενδοιαμεσα τρεχαματα,χωρις το παραμικρό κιχ.παλικαρι!!!

λοιπον αυτο που προσεξα ειναι οτι με το ντεποζιτο γεματο ο δεικτης δεν δειχνει τερμα πανω!ειναι το προβλημα που ειχε αναφερει πριν καιρο ο σαββας η τιποτα αλλο.και τι προτεινετε?
ο μετριτης τησ ποσοτητας ειναι στα δεξια πανω του ντεποζιτου.να τον βγαλω,να τον κανω τι?η μηπως το προβλημα ειναι στο καντραν απο πισω?
η φοτο δειχνει την ενδειξη με το ντεποζιτο γεματο.
ειναι αστειο, καντο, βγαλτο, λυγισε το, εγινε!
Παλιά 05-06-07, 10:34
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Νασο εισαι σιγουρος οτι ηταν τινγκα? Το ειδες να ξεχιλιζει το ρεζερβουαρ? 'Η μηπως ο βενζινοαπατεωνας σου ειπε οτι ειναι γεματο σου πηρε τα γκαφρα αλλα στο γεμισε αερα? Τωρα τελευταια ετσι γεμιζουν τα ρεζερβουαρ για αυτο, και μετα φταιν οι δεικτες που "χαλανε".
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 10:35
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχει δικιο ο γωγος την πατησε γιαυτο λεει...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 11:46
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε νονε μονο του σταματησε αφου γεμισε,ε μετα το στρογγυλευσε λιγο και οκ.που να ξερω αν τιγκαρε,μεσα ειμαι?.τουδωσα 40 ευρα και εφυγα αλλα ο δεικτης δεν ανεβηκε παραπανω απο εκει που φαινεται στη φοτο.

μολις βρω λιγο χρονο θα βγαλω τον δεικτη απο το ντεποζητο να τον πασπατεψω λιγο και βλεπουμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 13:26
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε νονε μονο του σταματησε αφου γεμισε,ε μετα το στρογγυλευσε λιγο και οκ.που να ξερω αν τιγκαρε,μεσα ειμαι?.τουδωσα 40 ευρα και εφυγα αλλα ο δεικτης δεν ανεβηκε παραπανω απο εκει που φαινεται στη φοτο.

μολις βρω λιγο χρονο θα βγαλω τον δεικτη απο το ντεποζητο να τον πασπατεψω λιγο και βλεπουμε.

Ασε το ντεποζιτο ησυχο. Την αλλη φορα αλλαξε βενζινοαρπαχτρα και πανε σε αλλον και οταν ο τιγκαρει πες του "παιρνει κιαλλο, μεχρι πανω γεμισετο, να βλεπω την βενζινα στν λαιμο" Αμα το πας αδειο δλδ η βελονα κατω απο την τελευταα ασπρη γραμμη και σου βαλει πανω απο 45 λιτρα πλακωσε τον στις μπουφλες.
Εγω το πηγα χαλαρα με 15 λιτρα μεσα, μου εβαλε αλλα 42 και οταν εφυγα παρατηρησα οτι δεν ειχε φτασει καν στηνπανω γραμμη (που κανονικα την ξεπερναει κιολας) και μου ελειπαν πανω κατω αλλα 10 λιτρα. Συνολο 67 - 50 = 17 λιτρα ή ευρω ληστεια!!! Τοσο κλεβουν πλεον.
Το οτι η μανικα σταματαει δεν σημαινει παντως οτι γεμισε, να το ξερεις. Εχω ακουσει οτι βαζουν στις δεξαμενες ενα ειδικο υγρο που οταν γεμιζουν το ρεζερβουαρ κανει παρα πολυ αφρο και οταν ο αφρος φτασει στο στομιο της μανικας τοτε η μανικα σταματαει. Αλλα εσυ δεν φουλαρες, μονο αφρισε μεχρι μανω, οπως κανει και το ντηζελ δλδ. Ετσι, συγχνρονως αυτοι στην αρχη ετσι οπως πατανε την μανικα σουριχνουν αντι για καυσιμο, αρεα και το μηχανημα γραφει λιτρα. Γιατι το κανουν αυτο και γιατι δεν φοβουνται? διοτι και να τους πιασουν ειδες εσυ κανα βενζινολισταδικο να κλεινει? 50000 ευρω αν ειναι το προστιμο αυτοι το ξεχρεωνουν με μιας βδομαδας ληστιες.
Ειλικρινα περιμενω ποτε θα καψουν κανα βενζινοαπατεωνα μαζι με το βενζινολισταδικο του να χαρω και γω. Στην πυρα θελουν τα τομαρια.
Εχω ακουσει ιστοριες απο τους ιδιους......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 11:48
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με την mafia εχουμε μπλεξει εχουνε και παρατσουκλια μεταξυ τους...
νονε,θειε,γιατρε και ετσι....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 11:50
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Με την mafia εχουμε μπλεξει εχουνε και παρατσουκλια μεταξυ τους...
νονε,θειε,γιατρε και ετσι....
αφου αυτος ειναι ο αρχινονος τησ θεσ/κης,εγω φταιω?

για πειτε ομως τι παιζει με το κλεψιμο στα καυσιμα.
και κατι αλλο το ντεποζιτο της ε11 φαισλιφτ ποσα λιτρα παιρνει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 15:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγώ για αυτό το λόγο φροντίζω να βάζω πάντα από το ίδιο βενζινάδικο και πάντα να φουλάρω για να με κλέβει μία φορά.εννοείται ότι έχω βρει βενζινάδικο που κλέβει λίγο(γιατί όλα κλέβουν).
αν χρειαστεί να βάλεις βενζίνα σε ταξίδι ή επειδή μένεις και δεις ότι κλέβει και το φωνάζει κι όλας μπορείς να πάρεις ένα μπουκάλι νερού και να του ζητήσεις να το γεμίσει.αν ο μετρητής δείξει γεια σου λίτρα απλά πέρνεις το 100 επιτοπέως!!!η τελευταία λεξούλα πήγαινε για τον εκάστοτε βενζινοκλέφτη.

αυτό που λέει ο Γιώργος για το πρόσθετο που βάζουν είναι αλήθεια αλλά εκτός από το κλέψιμο σου προκαλεί και ζημιές στον κινητήρα!

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 23:49
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

παιδια χωρια αν κλεβουν οι βενζιναδες η οχι οταν τοχα ξανατιγκαρει, αμεσως παω σε αλλον και του λεω γεμισε το,βαζει 3 ευρα και λεει γεμισε δεν παιρνει αλλο,και ο δεικτης ηταν εκει!αρα εχει καποιο προβλημα ο δεικτης μου,πριν πω κατι ειμαι σιγουρος.
απο την αλλη λογικα οταν θα παει κατω στο αδειο ,στην ουσια δεν θα ειναι τελειως αδειο αλλα θα εχει αρκετο ακομα ετσι?αμα θεωρισουμε οτι εχει μετακινηθει ολη η κλιμακα σε σχεση με τη βαθμονομιση του καντραν.

και τι μπορουμε να κανουμε για να μην μας κλεβουν τα λαμογια?να κοιταμε συνεχως αν γυριζουν τα μπιλακια στην αντλια οταν μας βαζει?

εχει διαφορά η αμολυβδη απο τη σουπερ στην ποσοτητα που καιγεται?δηλ καταναλώνονται με τον ιδιο ρυθμο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-07, 20:32
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

λοιπον μετα απο 350 χιλιομετρα η γρια μου με εβγαλε για ακομα μια φορα ασπροπρόσωπο.
το μονο προβλημα ειναι οτι δεν λειτουργει η μικρη σκαλα των φώτων και ο φωτισμος του καντράν.η μικρή σκαλα δε λειτουργει ουτε μπροστα ουτε πίσω.
τα κανονικα,τα ποριας λειτουργούν,και πισω τα στοπ λειτουργουν και τα φλας.αλλα με πορεια πισω δεν εχει καθόλου φώτα.
δηλ εξηγω καλύτερα.
αναβω την πρώτη σκαλα και φωσ πουθενά,ουτε μπροσ ουτε πίσω
αναβω τη δεύτερη και μονο μπροστα εχω φωσ.
η μεγαλη σκάλα ,προβολεί, λειτουργει.
αλλα δεν ειναι καμμένες οι λαμπες πίσω γιατι τα στοπ και τα αλαρμ και της όπιστεν λειτουργούν οπώτε κατι αλλό παιζει
τις ασφαλειεσ τισ κοιταξα και ειναι οκ,αυτες μεσα στο αριστερο γόνατο.

και κατι αλλο πριν οταν γυρισα απο εθνική και μπήκα αθήνα, ακουσα ενα θορύβο καθώς τσουλουσα με νεκρά απο τις πίσω ρόδες σαν να τριβονταν τα ταμπουρα.οταν πάταγα φρένο δυναμόνε και οταν αφηνα λιγοστευε αλλα εξακολουθούσε να ακουγεται.
σας ακούω.

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA KE30

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,40075207 seconds (89,62% PHP - 10,38% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com