Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christos_m";p="
Προχθές ένα Smart4Four 1.3 με τρεις μαντράχαλους μέσα -εγώ μόνος μου- ξεκινώντας στο φανάρι μου'ριξε 2 καρότσες όταν «μπήκε τρίτη στο κιβώτιο.
Λογικό αν πούμε ότι τα 2 αμάξια έχουν παρόμιες ιπποδυνάμεις αλλά το Smart ήταν μοντέλο 2006 με μηδέν χιλιόμετρα στο κοντέρ, ενώ εγώ έχω 186.000 και είμαι τουλάχιστον 300 κιλά πιο βαρύς.
Στο επόμενο φανάρι τους πλεύρισα και είδα εκείνο το ύφος το και καλά «σε σκίσαμε, χαχα» και αμέσως κάνουν μία και φεύγουν με κόκκινο.. ?
Πάμε γι'άλλα...
|
Χρησταρα, δεν μου καθονται καλα αυτα που γραφεις.Το δικο σου ειναι το 1.3 με 86ps.Το smart forfour βγαινει 1.3 με 95ps αλλα ΚΑΙ ΜΕ 1.5 109ps, που το πιθανοτερον να ηταν αυτο, γιατι αλλιως η διαφορα δεν εξηγηται και ειχε και 3 ατομα.
Τωρα, δεν εισαι καθολου πιο βαρυς, μαλιστα παιζει το forfour ειναι πιο βαρυ, αλλα και τα χιλιομετρα σου ειναι λιγα.Κανε κανενα service βαλε MOTOR KOTE στο μοτερακι και λαδι TORCO SR-5 για να ξυπνηση λιγο.Κανενα φιλτρακι-μπουζακι-τελικο κ.α Εγω εχω 169.000 και το μοτερ ξυριζει και παει καλυτερα απο ποτε και πριν λιγο γυρισα τσοντα με ενα MEGANE 1.4 16V με τελικα και χοανες, αλλα τον περασα σαν σταματημενο.Τελικα αυτο το μοτερ πως καταφερνει να σπρωχνει ετσι 1220 κιλα και με θεομακρες σχεσεις,με αφηνει εκπληκτο.Περιττο να πω οτι στη εθνικη την Κυριακη γυριζα συνεχεια τσοντα
.Ενα μυστικο ειναι η φοβερη αεροδυναμικη του cd=0.28 και η ροπη του,αφου πατουσα γκαζι απο τα 160 με τεταρτη και κοφτιαζε αμεσως στα 200 και τα 220 στην εθνικη τα εχει για πλακα.Ωστε ετσι Χρησταρα ειχανε και υφος με τον κουβα,δεν του εριχνες λιγο AVA, να πανε για σφουγγαρισμα.
Δεν θελω να πιστευω οτι μπορει να ηταν και το turbo