Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pergolatios";p="
Λοιπόν παιδιά χτές ήταν η πρώτη φορά που άνοιξα την κορόλα μου με κάποιον άγνωστο.Είχα πάει για κάτι μπύρες με 3φίλους και έτσι όπως γυρίζαμε είδα ένα ΜΑΤΙΖ το οποίο για κάποιο λόγο ο τύπος το πήγαινε πολύ καλά.Μας πιάνει το φανάρι κοίταξα το ματίζ(οχι για να τα στήσουμε)και είδα οτι το οδήγαγε μια ΓΙΑΓΙΑ και δίπλα ήταν η κόρη ή η εγγονή της η οποία με κοίταξε και γυρησε το κεφάλι μετά με ξανακοίταξε και γέλασε..και της γέλασα και εγώ νομίζοντας οτι μου γελάει επειδή είμαι ομορφονιός.Όταν άναψε το φανάρι η γιαγιά έφυγε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω το χαμόγελο της κοπέλας...λοιπόν το πατάω και εγώ και.....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΩ η γιαγιά βγήκε εθνική και μέχρι τα 140 που την ακολούθησα το ματιζ έδινε.Το ματιζ ήταν 1000αρι και ήθελα να πέσω στη θάλασσα.
|
Λοιπόν. Το συγκεκριμένο αμάξι(Matiz 1000cc) το είχε ο αδερφός μου μέχρι πριν από 8 μήνες. Το είχα οδηγήσει αρκετά, και μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλά για τα κυβικά του. Έχει 63 άλογα και βάρος 800 κιλά. 4Τροχοί το μετρήσανε 0-100 13.7" σε συγκριτικό με άλλα χιλιάρια και 1100ρια και ήταν σε επιδόσεις μακράν το καλύτερο. Τώρα άμα σου πω ότι ήμουν σε φανάρι οδηγώντας το μαζί με άλλα 2 άτομα με συνολικό βάρος και οι 3 πάνω από 270 κιλά και σταματάει δίπλα μου Punto Sporting 80άρι μόνο με τον οδηγό του και γκαζώνει, και ξεκινάμε και μέχρι τα 120 που κόψαμε ήμασταν μαζί αν όχι μπροστά για ελάχιστο εγώ, και ο τύπος έκανε το σταυρό του. Τώρα, δε συζητάμε ότι το κορόλλα 1.4 είναι πιο γρήγορο, αλλά με 4 άτομα μέσα, και το ματίζ με μια γιαγιά και την εγγονή μόνο, δεν το αποκλείω να πηγαίνουν μαζί.... Φυσικά μετά τα 140΄και όσο πλησιάζει το matiz την τελική του θα ψοφάει, αλλά μέχρι εκεί θα στέκεται αρκετά καλά. Παρεπιπτόντως, τα matiz έχουν από τη μάνα τους μπάρα θόλων. Όλα.... (τουλάχιστον τα facelift MK1)