Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
και γυαλισμενος στροφαλο.... και ροικη νομιζω? χεχε
ας μας τα πει αυτος....
εχει ωραια πατεντα ψυξης λαδιου. με ανταπτορα απο yaris αγωνιστικο εκει στο φιλτρο και ενα αλουμινιενιο ψυγειακι να δεσποζει μπροστα.
ο γιαννης μ αρεσει γιατι κατι που θα σκεφτει το εχει ηδη κανει πριν ακομα το σκεφτει.....
|
Αν αυτο το συστημα δεν εχει θερμοστατη τοτε πιο πολυ κακο κανει παρα καλο..Διοτι ριχνει την πιεση στο κυκλωμα, ιδιως τις κρυες μερες..Αν δε γινει το κακο το καλοκαιρι, το χειμωνα η πιεση πεφτει πολυ γιατι ετσι κι αλλιως ειναι κρυο το λαδι..Το σωστο ψυγειο λαδιου(εφοσον απο μαμα δεν εχει ενα μοτερ) εχει θερμοστατη για να ανοιγει απο μια συγκεκριμενη θερμοκρασια και πανω..
|
Mαλλον ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του!!! Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται να πεφτει η πιεση με κρυο λαδι ειτε εχει θερμοστατη ειτε οχι!!!Τεσπα! Οτι γραψω ειναι αποδεδηγμενο με οργανα αναλογικα κ οχι elektrick!!
Kρυο λαδι στο ρελαντι 60c πιεση 2.5bar
Ζεστο λαδι στο ρελαντι 90c πιεση 2bar
Καυτο λαδι στο ρελαντι 120c πιεση 1.5bar
Λαδι τηγανισματος στο ρελαντι 150c πιεση 1bar
Θερμοστατικο διακοπτη δεν εχω αλλα ποτε δεν κατεβασε κατω απο 80c σε ολη την διαρκεια του καλοκαιριου!!! Νυχτα-μερα!! Βροχη-καυσωνα!
Εν οψη χειμωνα θα βαλω αλλο ανταπτορα ΜΕ θερμοστατη!!! Δεν ειμαι τοσο λαλακας να ξανασπασω το μοτερακι μου!!!
Γυαλισμενο στροφαλο οχι!
Ροικη εξελιξη οχι!
καλα λαστιχα ναι!
Δισκοπλατο exxedy μαυρα χαλια!