Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-06, 16:05
Το avatar του χρήστη pergolatios
pergolatios Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 233
pergolatios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
4 άτομα και πολύ μικρό φορτίο στο πορτ παγκάζ....1η στα 40κατι 2α στα 80 3 δε θυμάμαι πάντως τα 140 τα έπιασα με 4η.Βενζίνη 100!!Βέβαια απ'οτι κοίταξα το ματιζ είναι 800κιλά εγω 1300.Έχω το Ε111 1.4.το 1000αρι έχει τελικά 157 εγώ 190κάτι.μπορείς να μου πείς πώς η τύπησα στα 140 έδινε όπως έδινε το δικό μου?Οπότε η γιαγιά το είχε πειράξει.Απ την άλλη όμως 1)εγώ δεν άκουσα να κάνει περίεργο θόρηβο απο εξάτμηση τουλάχιστον και 2)η γιαγιά έφιαξε το ματίζ???Ε δε νομίζω...
Παλιά 11-09-06, 16:31
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Φίλε μου τα 4 άτομα είναι πολυυυ βάρος! Άλλαζες και τις ταχύτητες νωρίς... Στο 520 του πατέρα μου είχα δει διαφορά 3 sec στο 0-100 μονος μου και με 5 άτομα
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 11-09-06, 23:02
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
και γυαλισμενος στροφαλο.... και ροικη νομιζω? χεχε
ας μας τα πει αυτος....
εχει ωραια πατεντα ψυξης λαδιου. με ανταπτορα απο yaris αγωνιστικο εκει στο φιλτρο και ενα αλουμινιενιο ψυγειακι να δεσποζει μπροστα.
ο γιαννης μ αρεσει γιατι κατι που θα σκεφτει το εχει ηδη κανει πριν ακομα το σκεφτει.....
Αν αυτο το συστημα δεν εχει θερμοστατη τοτε πιο πολυ κακο κανει παρα καλο..Διοτι ριχνει την πιεση στο κυκλωμα, ιδιως τις κρυες μερες..Αν δε γινει το κακο το καλοκαιρι, το χειμωνα η πιεση πεφτει πολυ γιατι ετσι κι αλλιως ειναι κρυο το λαδι..Το σωστο ψυγειο λαδιου(εφοσον απο μαμα δεν εχει ενα μοτερ) εχει θερμοστατη για να ανοιγει απο μια συγκεκριμενη θερμοκρασια και πανω..
Mαλλον ο καθενας λεει το μακρυ του κ το κοντο του!!! Ας μου εξηγησει καποιος πως γινεται να πεφτει η πιεση με κρυο λαδι ειτε εχει θερμοστατη ειτε οχι!!!Τεσπα! Οτι γραψω ειναι αποδεδηγμενο με οργανα αναλογικα κ οχι elektrick!!
Kρυο λαδι στο ρελαντι 60c πιεση 2.5bar
Ζεστο λαδι στο ρελαντι 90c πιεση 2bar
Καυτο λαδι στο ρελαντι 120c πιεση 1.5bar
Λαδι τηγανισματος στο ρελαντι 150c πιεση 1bar
Θερμοστατικο διακοπτη δεν εχω αλλα ποτε δεν κατεβασε κατω απο 80c σε ολη την διαρκεια του καλοκαιριου!!! Νυχτα-μερα!! Βροχη-καυσωνα!
Εν οψη χειμωνα θα βαλω αλλο ανταπτορα ΜΕ θερμοστατη!!! Δεν ειμαι τοσο λαλακας να ξανασπασω το μοτερακι μου!!!

Γυαλισμενο στροφαλο οχι!
Ροικη εξελιξη οχι!
καλα λαστιχα ναι!
Δισκοπλατο exxedy μαυρα χαλια!
Παλιά 11-09-06, 23:21
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ποιος λεει το μακρυ του και το κοντο του?Αυτο που λεω ειναι οτι αν ειναι κρυο το λαδι και δε χρειαζεται ψυξη(δηλαδη κατω απο 80) τοτε κακο κανει το ψυγειο γιατι δεν αφηνει το μοτερ να πιασει τη σωστη ελαχιστη θερμοκρασια λειτουργιας..Αν το χειμωνα δε βαλεις τον ανταπτορα με το θερμοστατη θα παρατηρησεις οτι και η θερμοκρασια νερου θα κατεβαινει αρκετα απο τη μεση..

Οταν λοιπον δε χρειαζεται ψυξη κι εσυ το περνας μεσα απο το ψυγειο, χανεις πιεση(λογικο αφου γινεται μεγαλυτερη διαδρομη) εκτος απο την ελαχιστη θερμοκρασια που χρειαζεται το μοτερ..

Το δισκοπλατω exedy γιατι ειναι μαπα?Το οργανικο εχεις?Δε σου βγηκε καλο η απλα το εχεις φαει?
Παλιά 12-09-06, 02:25
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον το 111 το 1.4 εχει ενα 11αρι 0-100 το ματιζ 14.3 το 1000 κ 20.2 το 800αρι ...εβαζε η γιαγια καρφωτες?ξεκινησε με ροπες?γιατι μονο ετσι βγενουν τα 14.3 αλλα ειχε κ αυτη ενα ατομο ακομη οποτε ουτε σε αυτην βγαινει τοσο κ ετσι να το πηγε....οποτε φιλε μου εκανες 0-100 σε 16 δευτερα+....κ μην εχεις την εντυπωση οτι μπορεις να μαζεψεις καποιον με τοσα ατομα αν εχει φυγει στην 1η κ συ δωσεις μετα.....γιατι ειδη εχει κανει καποιες καροτσες διαφορα....
Παλιά 12-09-06, 13:09
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pergolatios";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν παιδιά χτές ήταν η πρώτη φορά που άνοιξα την κορόλα μου με κάποιον άγνωστο.Είχα πάει για κάτι μπύρες με 3φίλους και έτσι όπως γυρίζαμε είδα ένα ΜΑΤΙΖ το οποίο για κάποιο λόγο ο τύπος το πήγαινε πολύ καλά.Μας πιάνει το φανάρι κοίταξα το ματίζ(οχι για να τα στήσουμε)και είδα οτι το οδήγαγε μια ΓΙΑΓΙΑ και δίπλα ήταν η κόρη ή η εγγονή της η οποία με κοίταξε και γυρησε το κεφάλι μετά με ξανακοίταξε και γέλασε..και της γέλασα και εγώ νομίζοντας οτι μου γελάει επειδή είμαι ομορφονιός.Όταν άναψε το φανάρι η γιαγιά έφυγε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω το χαμόγελο της κοπέλας...λοιπόν το πατάω και εγώ και.....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗ ΦΤΑΣΩ η γιαγιά βγήκε εθνική και μέχρι τα 140 που την ακολούθησα το ματιζ έδινε.Το ματιζ ήταν 1000αρι και ήθελα να πέσω στη θάλασσα.
Aποκλείεται να μην το έφτανες. Πρόσεξε τώρα. Υπάρχει ένα matiz που φοράει μοτέρ από kalos 1400 αυτό με τα 90+ άλογα. Το είδα στη daewoo οταν πήγα για service το αμάξι της γυναίκας μου. Έπαθα πλάκα, το αμάξι είναι τελείως μαμά, έχει εξάτμιση εργοστασιακή και το οδηγούσε μια πιτσιρίκα. Όταν τη ρώτησα μου είπε ότι της κάηκε το προηγούμενο μοτέρ και βρήκαν ένα ολοκαίνουριο μοτέρ από kalos και το χωρέσανε με πολύ ζόρι.
Αυτό το είδα στην Πετρούπολη. Αν είναι το ίδιο αυτοκίνητο λόγω βάρους είναι πολύ γρήγορο.
Παλιά 12-09-06, 15:48
pergolatios Offline:
Μικρό Μέλος

Βασικά αυτό ήταν άσπρο και δε νομίζω να έμενε πετρούπολη γιατί τη βρήκα κατα τις 2 το βραδυ στη φιλοθέη και συνεχίσαμε ν.ιωνία-ν.φιλαδελφια και μετα βγήκε εθνική για πειραιά και εγώ βγήκα αγ.αναργύρους.....μάλλον σπίτι τους θα πηγαίναν εκτός αμα γιαγιά-εγγονή πήγαν να τα στήσουν με κανα wrx στα λιμανάκια μια στα γρήγορα και μετα γυρίζαν σπίτι
Παλιά 12-09-06, 15:54
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έχεις πολλή πλάκα φίλε...στο ξαναλέω!
Παλιά 12-09-06, 15:56
pergolatios Offline:
Μικρό Μέλος

thx σπύρο
Παλιά 12-09-06, 22:59
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

(kalispera apo rodo) giati einai xalia gianni?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18045306 seconds (75,33% PHP - 24,67% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com