Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 08-09-06, 17:59
Rl

Eχω 101 με μοτερ glanza και επειδη πολλοι θα σπευσετε να μου πειτε διαφορα..Η κοντρα εγινε 2 φορες με μαρτυρες κ αναφερω οτι εγω εχω μακρυ σασμαν 17αρες με 205 που οταν ζεσταθει παταει πολυ καλα κ ετσι αφου η κοντρα ηταν για μικρη αποσταση δεν εβαλα πανω απο 2α..Να σας πω την αληθεια χωρις να θεωρηθει οτι προκαλω κ μλκιες θα θελα πολυ να τα παω με 101 20ν ΜΑΜΑ γιατι ηταν να εβαζα τετοιο μοτερακι κ θελω να δω τι ψαρια πιανει ..Σκεφτομαι οτι με το κοντο σασμαν θα πηγαινω πολυ καλυτερα αλλα τωρα ειναι κ φασαρια κ κ μετα πιστευω θα καιει πιο πολυ κ στο ταξιδι θα ναι συνεχεια τουρμπισμενο.Ακουω εντυπωσεις
Παλιά 08-09-06, 18:03
Rl

Endura ke-35 αν θυμαμαι καλα ειχαμε μιλησει σε 1 συναντηση παρασκευη κ σου ελεγα οτι το πας τσιτα το αμαξι που πεταγες κωλους συνεχεια.Αν εισαι εσυ..Ειχα 1 κοκκινο 101 σαν του μαρμελ κ ψαχνομουν για το τι μοτερ να βαλω..τελικα 1,3Τ..
Παλιά 08-09-06, 23:27
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

RI μαμα ειναι το 1,3τ ?αν ναι ασε τα 20ν να μην σου κοπη η χαρα αποτομα
καλοταξιδο φιλε
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 09-09-06, 00:27
Rl

2579 ειναι εντελως ΜΑΜΑ εκτος του οτι εχω κατεβασει κατω το ιντερκουλερ.Με θυμασαι ρε συ οταν ειχα ερθει 1 παρασκευη που το συζηταγαμε?Πριν βαλω το μοτερακι μου ειχα παει βολτα κ με 1,3Τ κ με 20ν κ σου χα πει..Τα 20ν.. μαμα δ πανε..παρα μονο ψηλα.Μπορει να με περνανε αυτο δ το ξερω γι αυτο θελω να τα παω κιολας για να δω..Σιγα θα με νοιαξει αμα χασω η οχι..1 κ στα @@ μου.Α!Πριν καμια ωρα εφαγα 2-3 αυτοκινητα απο το καντετ του φιλου μου 2λιτρο gsi.Ξενερωσα λιγο αλλα την επομενη φορα που θα τα παμε ελπιζω να χω βαλει το κοντο σασμαν μπας κ..Αν κ δ νομιζω..Παει καλα το ατιμο.Να σαι καλα για την ευχη σου 2579 μακαρι να ειναι!
Παλιά 09-09-06, 02:29
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλοταξιδο φιλε Rl. οι συναντησεις ξερεις που γινοντε.......

λοιπον σημερα οφειλω να πω και να παραδεχτω την ανωτεροτητα του κινητηρα του γιαννη(tsaftsoyf20v)
το μοτερ του λυσαει. αλλα εγινε και κουβεντουλα κους κους κτλ. εχασα παρα πολυ εδαφος στην εκκινηση λογω του οτι ειναι αχρηστα τα δικα μου και του γιαννη καινουργια. εμενε κατω γμτ. το μοτερ του γιαννη ειναι δυνατοτερο απο το δικο μου ομως ειχα περισσοτερη ωρα σπιναρισμα. ξεκινουσα με 3000 στροφες και ανοιγοντας το γκαζι εμενε κατω. γμτ γμτ γμτ γμτ cussing
οταν πηγαμε ρολαριστες τα πραγματα ηταν καλυτερα για μενα. φοραμε και οι 2 σασμαν απο καρινα πραγμα που κανει και τα 2 αυτοκινητα αχρηστα για εκκινησεις.
ο γιαννης εχει βγαλει 17 κιλα ροπη με τις μετατροπες που εκανε φλατζα TRD κτλ.
γιαννη ευγε το μοτερ σου ουρλιαζει.....
ευτυχως λογω ελαστικων εχω καταλαβει τελικα οτι και εγω δεν ειμαι ψοφιος...

ολα αυτα δεν ειναι δικαιολογιες.....
ειναι δυνατοτερος ο γιαννης.....

γιαννη οντως πρεπει να πλυνω το plenum νια φτιαξει η ροη του αερα στην εισαγωγη ολη γιατι οι αναθυμιασεις την εχουν κανει σκ@τ@ yell

πολυ καλη η πατεντα σου για την ψυξη του λαδιου
Παλιά 09-09-06, 10:38
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια από τελικές πως πηγαίνει, μετά τα 220 με 6η ανεβάζει.
Ανεβάζει πολύ καλά.Όπως ανέβαζε πριν η 5η.
Ιδίως το F/L που έχει κοντή την 6η, ξυρίζει.
Πάνω απο 240 αλλά μετά δεν φτάνει η βελόνα γιαυτό δεν ξέρω πόσο πάει.
όταν βγω έξω με gps θα μάθω τα πραγματικά
Παλιά 09-09-06, 11:28
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
2579 ειναι εντελως ΜΑΜΑ εκτος του οτι εχω κατεβασει κατω το ιντερκουλερ.Με θυμασαι ρε συ οταν ειχα ερθει 1 παρασκευη που το συζηταγαμε?Πριν βαλω το μοτερακι μου ειχα παει βολτα κ με 1,3Τ κ με 20ν κ σου χα πει..Τα 20ν.. μαμα δ πανε..παρα μονο ψηλα.Μπορει να με περνανε αυτο δ το ξερω γι αυτο θελω να τα παω κιολας για να δω..Σιγα θα με νοιαξει αμα χασω η οχι..1 κ στα @@ μου.Α!Πριν καμια ωρα εφαγα 2-3 αυτοκινητα απο το καντετ του φιλου μου 2λιτρο gsi.Ξενερωσα λιγο αλλα την επομενη φορα που θα τα παμε ελπιζω να χω βαλει το κοντο σασμαν μπας κ..Αν κ δ νομιζω..Παει καλα το ατιμο.Να σαι καλα για την ευχη σου 2579 μακαρι να ειναι!
Μισο λεπτο..Αυτο οτι δεν πανε μου το χες πει κι εμενα αλα για τα ασημι..Οταν σε πηγα βολτα με την carina ειπες οτι τα μαυρα πανε και πανε καλα!Τη μερα που πηρες το μοτερ, δε θυμασαι?

MARMEL για πες για την πατεντα για την ψυξη του λαδιου?Τι ακριβως εχει γινει?Και τι αλλο φοραει ο tsaftsouf?Φλατζα, βολαν και γραναζια?[/quote]
Παλιά 09-09-06, 12:24
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

και γυαλισμενος στροφαλο.... και ροικη νομιζω? χεχε
ας μας τα πει αυτος....
εχει ωραια πατεντα ψυξης λαδιου. με ανταπτορα απο yaris αγωνιστικο εκει στο φιλτρο και ενα αλουμινιενιο ψυγειακι να δεσποζει μπροστα.
ο γιαννης μ αρεσει γιατι κατι που θα σκεφτει το εχει ηδη κανει πριν ακομα το σκεφτει.....
Παλιά 09-09-06, 14:45
Rl

Οπα!Ελεος ρε παιδια δ μιλαω για μαυροκαπακα!Δ νομιζω κανενας λογικος να συγκρινει 130 αλογα με 175!!Φιλε Carinaman εννοειται οτι στο χα πει κ το ξαναλεω οτι τα μαυρα η τουλαχιστον το δικο σου παει 1 χαρα!Πολυ καλα!!Εγω θελω να παω με ΑΣΗΜΙ οχι για κανενα αλλο λογο αλλα να δω τι διαφορες εχουν αν κ πανω κατω ξερω τι περιμενω..Ασχετο αλλα απ τη 1 γουσταρω τρελα τα 17αρια μου κ δ τ αλλαζω με τπτ αλλα απ την αλλη οταν ειμαι σε 1 κοντρα λεω να χα 14 η 15αρες..κ 195..Δ πειραζει ομως η ομορφια τους ειναι το κατι αλλο.Θελω πολυ να δω αν με παταει το passat.Μαμα ειναι 150 ε?
Παλιά 09-09-06, 18:41
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 303
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
και γυαλισμενος στροφαλο.... και ροικη νομιζω? χεχε
ας μας τα πει αυτος....
εχει ωραια πατεντα ψυξης λαδιου. με ανταπτορα απο yaris αγωνιστικο εκει στο φιλτρο και ενα αλουμινιενιο ψυγειακι να δεσποζει μπροστα.
ο γιαννης μ αρεσει γιατι κατι που θα σκεφτει το εχει ηδη κανει πριν ακομα το σκεφτει.....
Αν αυτο το συστημα δεν εχει θερμοστατη τοτε πιο πολυ κακο κανει παρα καλο..Διοτι ριχνει την πιεση στο κυκλωμα, ιδιως τις κρυες μερες..Αν δε γινει το κακο το καλοκαιρι, το χειμωνα η πιεση πεφτει πολυ γιατι ετσι κι αλλιως ειναι κρυο το λαδι..Το σωστο ψυγειο λαδιου(εφοσον απο μαμα δεν εχει ενα μοτερ) εχει θερμοστατη για να ανοιγει απο μια συγκεκριμενη θερμοκρασια και πανω..
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,17896605 seconds (75,90% PHP - 24,10% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com