Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Πλακα κανεις, στρουμφακια? που?
Εγω δεν τα εχω δει ρε συ...
|
Εγώ τους έστειλα...Είδα στο καθρέφτη ενώ εφευγα οτι αρχίσατε τις ταλιμπανιές στο parking και πέιρα τηλ...
Σοβαρά ρε? Τι είχαμε κανενα παρατράγουδο? Ολά καλά? Να πάρω το Στρατηγό να καθαρίσει....
Λοιπόν αλλή μια επιτυχημένη και σχετικά ησυχη συναντηση χθές...Μας έκανε και την την τιμή ο Savvas με το νεο απόκτημα την AE86 και για πάρτυ μας έριξε και 5-6 σβουρίδια,αλλά ήταν πολύ φρεσκαδούρα τα λάστιχα και ζοριζόταν..Παραταυτα σβουριζε πολύ ωραία!!! Την τιμή μας κάνανε και μέλη απο τα πέριξ και τους ευχαριστούμε πολύ και τους περιμένουμε ξανά! Μερικές φώτο στο
North Hellas photo album...
Συμμετοχές: gazodog,giannakiss,Γιαννης,Γιώργος,G-cor,papathvas,kosmas,edessaios,konstantino,Jims192 , Nick-K,Αντώνης,Δημοσθένης,savvas,dimos,Βύρωνας...Ααα ήταν και ο xynos (αλλά δεν πιάνεται γιατί ήρθε με το Kymco)
Είχαμε φυσικά για μια ακόμη φορά σημαντικές απουσίες αλλά το καλό είναι οτι κάθε φορά συμπληρωνόμαστε...Καλωσορίζω στην παρέα μας τα παιδιά απο την Κοζάνη (Νick-k & Konstantino) όπως και τον Edessaios που κάνανε ταξιδάκι για να μας δούνε,όπως επίσης καλωσορίζουμε και τον Γιώργο με το υπερκυβισμένο G6,τον Dino τον Δημοσθένη και τον Bύρωνα (avensis)που μας έκαναν και αυτοί την τιμή να έρθουν να τα πούμε απο κοντά!!!
Εις το επανειδείν!