Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-10-07, 02:48
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
....PeterIoannou τα FALKEN που λες δεν βγαίνουν φθηνότερα από ΤΟΥΟ και ελάχιστα φθηνότερα από ΕΧΑLTO, οπότε θέμα value for money δεν τίθεται... Έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα πάντως.
As you wish my friend!
Για εμένα πάντως, σίγουρα έχουν καλύτερο value-for-money από οποιοδήποτε Michelin, δεδομένου ότι έχω κάκιστες εμπειρίες από δύο-τρία sets ελαστικών και μάλιστα σε διαφορετικά αυτοκίνητα και διαφορετικές χρονικές περιόδους (είναι αυτό που λένε πως όποιος καεί με το χυλό φυσάει και τη γιαούρτη!).
Και σίγουρα θα ξαναέβαζα τα FK-452 ή τα Continental Sport Contact 3, τα οποία -όμως- ξεφεύγουν σε τιμή.
Καλή τύχη στην αναζήτησή σου και περιμένουμε εντυπώσεις από το ελαστικό που θα επιλέξεις τελικά.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-07, 03:03
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 259
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Moυ περνάει απ'το μυαλό και το Continental Sport Contact 2 αλλά κάπου διάβασα πως δεν είναι καθόλου καλό σε κακή άσφαλτο!Το 90% των χιλιομέτρων που κάνω είναι σε κακή άσφαλτο!Οπότε θέλω ένα λάστιχο που να είναι καλό σε κακή άσφαλτο!Το Continental Sport Contact 2 είναι το πιο φτηνό απο όσα ρώτησα αν θυμάμαι καλά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-07, 03:05
ppschrs Offline:
Moderator

Πάνο το Continental έχει σκληρό πλαινό?Γιατί είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνω σε ένα λάστιχο!Γι αυτό το σκέφτομαι ακόμα για το ΤΟΥΟ!Αλλιώς θα είχα αποφασίσει ήδη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-07, 22:07
PeterIoannou Offline:

PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Όχι ιδιαίτερα.
Πάντως, το Sport Contact 3 έχω ακούσει ότι έχει αρκετά ενισχυμένο σκελετό για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις απότομες αλλαγές φορτίων που προκαλούνται στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης.
Δεν το έχω δοκιμάσει όμως, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Αααααα! Τώρα που το θυμήθηκα!
Όταν πήρα το αυτοκίνητο, φορούσε κάποια BF Goodrich (δεν θυμάμαι τύπο) τα οποία ήταν αρκετά καλά -για τα λεφτά τους- αλλά είχαν αρκετά μαλακά πλαϊνά.
Για ρώτησε και γι' αυτά, δεν χάνεις τίποτα...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-07, 23:05
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια αν θυμαμε καλα το Sport Contact 3 βγαινει σε 17αρα κ πανω χωρις να μαι σιγουρος....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-10-07, 23:42
PeterIoannou Offline:

Και σε 16-άρα, και σε 16-άρα! Και μάλιστα σε 205/50/16.
Και μια και είμαστε στα λάστιχα, ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω semislicks σε 205/50/16;
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-10-07, 15:03
ppschrs Offline:
Moderator

Πάνο απότι βλέπω είσαι πολύ ψαγμένος γενικά!Στο Evo club ολοι για τα falken μιλάνε!Η τιμή τους είναι 480 ευρώ αλλά θα τα έχω το Δεκέμβρη!Οπότε πάμε γι άλλα γιατι μέχρι το Δεκέμβρη δεν θα έχω αυτοκίνητο αν μείνω με αυτά που έχω τώρα!Ρε γαμώτο οδήγησα ενός φίλου το celica με goodyear F1.Δεν πιάνου τόσο καλά όταν είναι κρύα αλλα μόλις ζεσταθούν είναι απίστευτα!Και έχουν και πολύ καλό τιμόνι λόγω των σκληρών πλαινών!540 η τιμή τους και με προελευση απο Γερμανία που είναι πολύ σημαντικό!Υπάρχει κάποιος με εμπειρία απο F1?Οι πληροφορίες λένε πως κρατάνε περισσότερο!Ισχύει όμως?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-07, 03:24
Το avatar του χρήστη johnt
johnt Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πετρούπολη
johnt είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Thrylos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το TS facelift κλεινει 3 χρονια οπου ναναι και δεν εχω αλλαξει λαστιχα απο την πρωτη μερα. Εχουν φαγωει και ηρθε η ωρα... Τι προτεινετε λοιπον? Να παω στα ιδια? (Michelen Pilot sport νομιζω φοραει?) Τιποτα αλλο? Επισης απο διασταση καποιοι που ρωτησα μου ειπαν αν παω σε 205 απο 195 που ειναι το default , τι λετε γι'αυτο?

Δε θα το παω στην πιστα το αυτοκινητο, και με ενδιαφερει να μην κοπαναει... οτι εχετε να προτεινετε ευπροσδεκτο!
Τουλάχιστον το δικό μου (2002) είχε τα Primacy από μαμά. Έβαλα Exalto 205/50 και ΔΕΝ είμαι ευχαριστημένος.... Τα έχω 2 χρόνια, γύρω στα 30.000χλμ. και είμαι σε φάση αλλαγής. Δεν τα ευχαριστήθηκα καθόλου (λυπόμουν τα 650 που έσκασα τότε και δεν τα άλλαξα νωρίτερα) και το αυτοκίνητο σκλήρυνε και δε μου άρεσαν στο δρόμο... Καμμία σχέση με τα προηγούμενα Exalto που είχα στο παλιό G6 μου και τα είχα λατρέψει.
Μου πρότειναν τα καινούρια Goodyear Excellence (570e, πολύ καινούρια!) ή τα Dunlop Sport 01 (400e, πολύ παλιά!) σε μαμά διάσταση. Δεν το λιώνω το αμάξι και θέλω κάτι μαλακό-να ζεσταίνεται, για μέσα στην πόλη... Bridgestone δε θέλω να τα ακούω...
Παλιά 23-10-07, 17:27
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπάρχει κάποιος με εμπειρία απο F1?Οι πληροφορίες λένε πως κρατάνε περισσότερο!Ισχύει όμως?
Τα είχα ένα χρόνο σε 195/60/15 τα gs2!
..πολύ σκληρά για πεθάνουν..δεν τα ζεσταίνανε τα 1400cc και ας ήταν "V"!
Παρακάλαγες να βρέξει για στρίψεις..πολύ καλά στο βρεγμένο
Τα αλαξα και εβαλα michelin pe2..απλά Έρωτας!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-07, 22:51
ppschrs Offline:
Moderator

Αυτά που έχεις στη φώτο τα είχα και γω στο παλιο μου αμάξι (1400) και τα ζέσταινα μια χαρά!Το πιο καινούριο είναι διαφορετικό.Φαίνονται και πιο σκληρά με το μάτι.Πάντως δεκτές οι απόψεις από όλους αλλά προτιμώ να ακούσω απο ts-ακηδες για ευνόητους λόγους.Αν και το είδος είναι υπο εξαφάνιση...Καλά αυτοι που τα πουλάνε εξαφανίζονται,αυτοί που τα αγοράζουν που είναι?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πωλείται 4-άδα Ζαντολάστιχα Advanti Racing (A-Version) Με Ελαστικά Infinity Ecomax 2 (@)WizZk1d(@) Ζάντες - Φρένα. 2 06-10-18 17:02
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Η Μηχανή καίει λάδια-Ζαντολάστιχα!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 02-11-07 01:41
Ζαντολάστιχα TOYOTA-G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 27-10-06 01:32
Ζαντολάστιχα Tazmania SUPPORT 198 08-03-06 19:49

Page generated in 0,17708993 seconds (81,95% PHP - 18,05% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com