Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 311
Re: All about ICE....
Και ακόμα δεν έπαθες εγκεφαλικό???????
Καλωδιακός χαμός!!!!!!!!!!
Μην μου πείς πως και αυτό που είπαμε με το r/cd θα είναι έτσι γιατι με βλέπω
Καλή συνέχεια......και κουράγιο!!!
Δύναμη Σεβασμού: 497
Συμμαζεύτηκε εννοείται με tie-rap.. Φαντάσου πως έχει πολλά τέτοια ακόμα!!!
Αυτό που σου είχα πει εννοείται πως δε θα έιναι έτσι, πολύ λιγότερα καλώδια!!!!
Δύναμη Σεβασμού: 280
DjBac, σκέφτομαι να αλλάξω το CD-Radio της Corolla και να βάλω ένα κανονικό και στο χώρο που περισσεύει να προσπαθήσω να κάνω πατέντα τον υπολογιστή ταξιδίου (κόψε ράψε δηλαδή). Ξέρεις οι φύσες πίσω από το ράδι-CD που αντιστοιχεί η κάθε μία? Νομίζω ότι έχει τρεις...?
Δύναμη Σεβασμού: 0
Leon74, μπορω να πω οτι είσαι μέσα στο μυαλό μου! Με ενδιαφέρει και μένα μια τέτοια πατέντα, αν βεβαίως το αποτέλεσμα "δένει" με το όλο εσωτερικο της κορόλας. Βέβαια δεν είμαι τόσο επιδέξιος ώστε να το κάνω μόνος μου, αλλά ρίχνε εσύ ιδέες και εμείς ακολουθούμε!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Εγώ που σκέφτομαι από το νέο έτος να βάλω πηγή θα την βάλω πάνω από το τασάκι και με έναν διακόπτη θα έχω επιλογή ανάμεσα στην εργοστασική ή την καλή πηγή. Έχω ρωτήσει και χωράει να έρθει φάτσα με το ταμπλό μόνο που θα κοπεί από πισω το ντουλαπάκι!!!