Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
04-12-13, 14:44
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
τα ερωτηματικα αποτι βλεπω υπαρχουν σε 3 συμμετοχες συν τον rockie που ακυρωσε κ ισως τον LISSAS αρα 4-5 κενα μαλλον.σωστα?εμεις κατα 99% θαρθουμε με το corolla si του κολητου αλλα αν δω παρασκευη βραδυ οτι υπαρχουν κενα θα δω μηπως φερω κ το abarthακι μου να το δει κ ο giannis gt οσο το εχω ακομα απλα θα μετρηθω πριν-μετα τον trd.si για να φυγουμε.
ξερει καποιος αν βολευει ναρθω απο Αγιους???ολη τη Δημοκρατιας??
|
Ναι βολευει απο αγιους ..οδηγας ολη την δημοκρατιας και ειναι 6-8 λεπτα οδηγηση απο πλατεια αγιων αναργυρων μεχρι τον ΜΑΙΚΟΝ
|
04-12-13, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δυστυχως ακυρο και απο εμενα,λειπω εκτος Αθηνων για δουλεια.Αν γυρισω για σκ θα ερθω στην ταβερνα την θεση για το dyno δεν μπορω να την κραταω γτ θα ξερω παρασκευη απογευμα,οποτε ας δηλωσει καποιος αλλος
04-12-13, 20:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Ακυρώστε και εμένα από τη λίστα, καθώς η δυναμομέτρησή μου... έγινε σήμερα!! Δεν σας σνομπάρω , απλά από αύριο θα βρίσκομαι στη Λέσβο λόγω της δουλειάς μου.
Έγινε τελικά αυτό που φοβόμουν... Αν και πήγα από το Φάνη και ρύθμισε το συμπλέκτη (tnx Φάνη!!!), τελικά πατινάρισε λίγο πάνω στο DYNO. Το διάγραμμα του DYNO "έδειξε" κόφτη στις 6.300, ενώ το μοτέρ πήγε κανονικά στις 6.800. Τελικό αποτέλεσμα: 320 HP και 40 kg ροπή...
04-12-13, 22:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
α ρε γροσουζηδες.ηρθα ροδο για 16 μερες κ κοντευω μηνα.αυτος ο αντρεας μ εφαγε...
Και η πλακα ειναι οτι δν ξερω ποτε θα ρθω.απο βδομαδα σε βδομαδα μας πανε.παιζει να ρθω παραμονες χριστουγεννων. Φανη μπλουζακι βαστα μου XL
04-12-13, 22:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Με εχεις τρελανει ρε Νικο! Δεν ξερω αν θα παω για σασμαν η οχι εξαιτιας σου οσο βλεπω οτι δε σπαει! :P Βεβαια εχεις και 40 κιλα ροπη που για τοσα αλογα εγω τα θεωρω καπως λιγα.. Κριμα παντως που δε θα ερθεις αυριο γιατι ηταν ενα αμαξι που ηθελα να δω οπωσδηποτε :P
|
|
|
|
04-12-13, 22:55
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Αντρεα για κανε ένα reset με τις συμμετοχες και με τις ωρες.......
LISSAS πιστευω να σου λυθηκαν οι αποριες ,απλα για την ιστορια ΑΝ πατιναρει ένα αμαξι πανω στο dyno τοτε η μετρηση ΔΕΝ είναι εγκυρη......
Το αν βγαλει περισσοτερα ή λιγοτερα δεν εχει σημασια καθως παιζουν πολλα ρολο και κυριως το ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ!!!!Αλλα κοβουν την μετρηση π.χ ΜΑΗΑ ,αλλα την συνεχιζουν και βγαζουν κουκουρουκου νουμερα αλλα η ουσια είναι ότι αν πατιναρει η μετρηση ΔΕΝ θεωρείται εγκυρη!!!!
Εχει αποκλιση, το ποση είναι αναλογα και με το ποσο θα πατιναρει και που θα πιασει την μετρηση......
Γιαννη 20v σε περιμενω και με το Abarth εννοείται,θελω να το δω!!!Γιατι για λιγο ακομα ,θα το δωσεις???
Αντε κατι λιγοτερο από 60 ωρες μας μενουν......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
05-12-13, 03:12
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
kostas 8, το σασμάν μου δεν σπάει γιατί μάλλον "χαλαρώνει" από τις 14άρες ζάντες. Πιστέυω ότι τα παιδιά έχουν δίκιο και ότι με πχ 16άρες θα έσπερνα τα γρανάζια του G6 στο δρόμο!!! Η ροπή μου (θεωρώ) "ξέπεσε" στα 40 κιλά , εξαιτίας του πατιναρίσματος.
giannis gt, αυτό που παρατηρήθηκε είναι ότι "έλειπαν" 500rpm από το διάγραμμα. Του φάνηκε τόσο παράξενο του χειριστή του DYNO, που με πρωτοβουλία του το ξαναπατήσε 3-4 φορές ! Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Κορυφαίο: Με ρώτησε αν έχω κόφτη χιλιομέτρων!!!!!
Σίγουρα συνέβει ένα από τα 2: Ή σπινιάρισε στα ράουλα (δεν έβαλε κόλλα), ή πατινάρισε (πιο πιθανό). Σε κάθε περίπτωση, πιθανολογώ ότι χάθηκαν κάποια HP/ροπή, στις "χαμένες" 500rpm.
Αnyway, not bad...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LISSAS : 05-12-13 στις 03:23.
|
|
|
|
05-12-13, 09:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όπως βλέπετε, τελικά κενά υπάρχουν, οπότε όποιος θέλει, ακόμα και τελευταία στιγμή μπορεί να έρθει και να μετρηθεί. Γιαννη προφανώς και μπορείτε να μετρηθείτε και οι δυο σας... - corollapatra T-Sport f/l: 09:15
- madvinegar E12 pro f/l 1,8 υπερ/νο 09:30
- SAM T-Sport pro f/l 09:45
- Paris! E11 f/l 1,8 υπερ/νο 10:00
- tonybrand E11 pro f/l 4efte 10:15
- Fanis Ε11 liftback f/l 3SGE 10:30
- Γιαννης20v - trd.si 10:45
- alkis1984 E12 f/l 1,8 υπερ/νο 11:00
- kostas_8 Corolla G6R 1,6 F/l 11:15
- tsport192 Corolla E12 f/l 11:30
- JL_e10 Honda Civic EP1 '0411:45
- koperton Verso 1,8 12:00
- tsizkeik T-Sport pro f/l (??) 12:15
- giannis gt Renault Megane 1.6 NOS 12:30
- endurasKE-30 Seat Leon 1,8 OVERLOAD 12:45
- nikos ts T-Sport f/l 13:00
Οι μετρήσεις θα ξεκινήσουν λίγο μετά τις 09:00 του Σαββάτου. Η σειρά με την οποία θα μετρηθούν τα αυτοκίνητα θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του dyno για να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες την ώρα που θα πρέπει να είναι στον χώρο.
Η δ/νση του καταστήματος είναι Λ. Δημοκρατίας 294 , Αχαρναί (Καματερό), Έξοδος 7 Αττικής Οδού, Τηλ. 210-2323655
05-12-13, 12:15
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
kostas 8, το σασμάν μου δεν σπάει γιατί μάλλον "χαλαρώνει" από τις 14άρες ζάντες. Πιστέυω ότι τα παιδιά έχουν δίκιο και ότι με πχ 16άρες θα έσπερνα τα γρανάζια του G6 στο δρόμο!!! Η ροπή μου (θεωρώ) "ξέπεσε" στα 40 κιλά , εξαιτίας του πατιναρίσματος.
|
Εγω τις 15αρες δε τις βγαζω :P Να σπασει το σασμαν :P
|
06-12-13, 13:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αύριο λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα της δυναμομέτρησης και της γιορτής των 10 χρόνων του club μας. Ελπίζω να δούμε τους περισσότερους από εσάς. See you tomorrow...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23218393 seconds (86,39% PHP - 13,61% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|