Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
11-09-09, 13:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ανάξιο αναφοράς αλλα... τεσπα...
Προχτες γύριζα απο Πάσπαλιε μέσω Κηφισού και ηρθε και μου κόλησε ενα Leon (το προηγουμενο) λογικά 1.6(?) με 2 μπουρια, φιμε, βαβουρα κτλπ κτλπ...
Κανω δεξια, περναει μπροστα και ξαναμπαινω πισω και ανοιγουμε...
Δεν εκανε στην ακρη οπότε μολις βρηκα κενό μπηκα μεσαία λωρίδα και πρεπει να έμεινε πίσω 2 κολωνες...
|
11-09-09, 13:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Φιλαράκι, τι είσαι; 1.400;
11-09-09, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Όχι μαμά όμως. Φοράω φίλτρο KN στον παπά και τελικό απο TS.
|
11-09-09, 13:56
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Keratsini
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ένα πρωί Σαββατου πριν 2 βδομάδες είμαι στην παραλιακή αριστερά δεν έχει κίνηση και πάω αμέριμνος!
Ξαφνικά ένα 206 (δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες καινούριο ήταν πάντως) με πολύ βαβούρα έρχεται και μου χώνεται από πίσω.
Άνοιξα μέχρι τα 160 όσο πρόφτασα γιατί μετά έστριψα προς Συγγρού κι αυτός επίσης. Ήταν συνέχεια κολλημένος πίσω μου όμως ο να μην πω!
11-09-09, 17:31
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
φιλε μου γιαννη το ττ ηταν το 200αρι 2009 μοντελο και το μονο που φοραει ειναι εξατμιση και εισαγωγη ειναι γρηγορο τωρα για το 206 rc κοβω το κεφαλι μου σαν προην γαλλος πωσ δεν ηταν μαμα με τιποτα ετσι οπως ακουγοταν. το εκοψα για 2ο σταδιο ακουγοταν πολυ ρελαντι εκκεντροφορατο και μαλλον δεν ειχε και καταλυτηεβγαζε το νεφος ολης της αθηνας!!!!
|
11-09-09, 19:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PANOS COROLLA E11
φιλε μου γιαννη το ττ ηταν το 200αρι 2009 μοντελο και το μονο που φοραει ειναι εξατμιση και εισαγωγη ειναι γρηγορο τωρα για το 206 rc κοβω το κεφαλι μου σαν προην γαλλος πωσ δεν ηταν μαμα με τιποτα ετσι οπως ακουγοταν. το εκοψα για 2ο σταδιο ακουγοταν πολυ ρελαντι εκκεντροφορατο και μαλλον δεν ειχε και καταλυτηεβγαζε το νεφος ολης της αθηνας!!!!
|
οκ απλα αν εισαι κ συ 3ο σταδιο εισαι γυρο στα 200 κ 300 κιλα κατω απο τους αλλους 2 γιαυτο το ειπα.
υ.γ:αν θες στειλε μου πμ τι φορας να παρω καμια ιδεα αν δε το δωσω.
|
11-09-09, 20:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
καλά ρε δεν πάτε καλά. με pors πάτε κι ανοίγετε;
άσε που συνήθως αυτοί δεν τσιμπάνε...
εγώ αν είχα πορς δε θα άνοιγα ποτέ με ...corolla.
|
Γιατι δεν υπαρχουν νομιζεις κορολακια που να περνανε πορσε?
Και ειναι δικαιωμα καθενος να ανοιγει με οποιον θελει...εμενα και ατος να μου κολησει ανοιγω...
11-09-09, 20:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Κ βέβαια είναι δικαίωμα του καθένα με ποιόν θα ανοίγει...μου έχει τύχει σε φανάρι στην παραλιακή να σταματάω δίπλα σε 106 λοοκ ραλλυε με δισκόφρενα πίσω,αυτοκόλλητα,group n κτλ για να δείχνει κ καλα ραλλυε,ο κολλητός μου επέμενε να μην ανοίξω αλλά απλά επειδή μου κόλλησε αυτός με ματιές υποτιμητικές με τον συνοδηγότου προς το corollaki μου τρελάθηκα.Αποτέλεσμα μέχρι κούμπωμα τετάρτης να του έχω φύγει περίπου 40 μέτρα. Δεν έχει να πει κάτι....
|
12-09-09, 21:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στο χαος...
|
|
εγω ανοιξα με το porsche γτ ειναι φιλος απο ρουμανια και δεν ειχα ρωτησει τ ειναι νομιζα μαμα και τλκ ηταν οτι ηταν μαλιστα στην παρεα του ειχαν και lambo caliardo twin turbo,και cadilac του 1956 μοντελο ολα τα λεφτα...
13-09-09, 13:48
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
|
|
εχθες βραδυ μετα απο βολτες καβαλας και σχιστο ετυχε να βρω ενα μαζντα 6 mps στο οποιο ανοιγμα ρεπριζ ημουν μια κενη μπροστα βρηκα και ενα κορολλα κοκκινο με ξενον αλλα δεν ετυχε να ανοιξουμε. στον γυρισμο απο σχιστο προς χαιδαρι βρηκα εναν φιλο με 106 170hp μεχρι τα πρωτα φαναρια του δασους κοβομασταν μια με ακολουθαγε μια τον ακολουθαγα και μια ειμασταν διπλα διπλα. επισης εβλεπα και ενα ανοιγμα φιλων ο ενας με ενα qasquai 1.6 μπροστοκινητο και ο αλλος με ενα aveo 1.4 μεμ 17αρες με αποτελεσμα το να ειναι μαζι και το αβεο να κανει μικρη διαφορα στις 3ες το περιμενα πολυ καλυτερο σε επιδοσεις το νισσαν
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18239999 seconds (76,96% PHP - 23,04% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|