Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
16-10-08, 13:52
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πάντως για του λόγου το αληθές......
Χθές μια MERC 200 CLK Kompressor, είπε να την κάνει την προσπάθεια, επειδή αφού με ζάλιζε, είπα να τον περάσω απο δεξιά στον κηφισό. Μόλις βγήκα δίπλα, το πατάει τέζα. Φαντάζομαι ότι όλη καταλάβατε τι επακολούθησε. Το άνοιγμα έγινε με 4ες, και αφού κατεβάσαμε και οι 2 σε 3ες!Μέχρι να πιάσω της 7000 ήμουνα μισή καρότσα μπροστά, και μόλι κούμπωσε 4η..... αντε γειά, και πολύ ασχοληθήκαμε! (και για όσους η διαφορά φανεί λίγη, ξεκίνησα ένα φτερό πίσω).
Δεν το γράφω για να δείξω ότι πέρασα την MERC (αυτό έλειπε, ξέρω τι οδηγάω), το γράφω για επιβεβαίωση τον όσων λέγαμε λίγες μέρες πρίν!)
|
Kαλά του ξηγήθηκες...
Θα εχει ηδη πεσει συρμα αναμεσα στους mercedakηδες αν βλεπουν toyota να μην πατανε,με αυτα που παθαινουν τον τελευταιο καιρο
|
16-10-08, 14:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
εγώ πάντως πιστεύω πως η alfa θα είναι μπροστά είναι πολύ πιστόλι πολύ δύναμη για 1,4 ντουφεκίζει πολλά 1,6 golf alfa ktlp
και εγώ τουοτακιας είμαι αλλα την άποψη μου την εκφέρω αντικειμενικά
|
Καλά κάνεις φίλε skatzas!!!
γενικά τα ιταλίκα έχουν πολύ νεύρο ιδίως τα πιο παλιά...
Και εγώ TOYOTΑκιας είμαι μέχρι το κόκκαλο άλλα και την alfa 33 μου την λατρεύω παρόλες τις ζημιές της!
Δεν με έχει αφήσει ποτέ απογοητευμένο!
Έχω ξεφτιλύσει αρκετούς βλάκες με ΒΜW μέχρι 2000cc και άλλους τόσους μαλά#$#ς με 1400cc tsi της VW group...
|
16-10-08, 17:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τζιμάκος
Και εγώ TOYOTΑκιας είμαι μέχρι το κόκκαλο άλλα και την alfa 33 μου την λατρεύω παρόλες τις ζημιές της!
Έχω ξεφτιλύσει αρκετούς βλάκες με ΒΜW μέχρι 2000cc και άλλους τόσους μαλά#$#ς με 1400cc tsi της VW group...
|
αυτοι με τα 1400cc tsi της VW group ειναι οντως...χαχα!!!!! κακιες...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Eντάξει...αφου ηταν 2.0τ δικαιολογεισαι
Εξαλλου απο οτι εχω διαβασει οσα ειναι στα μετρα σου τα χεις καθαρισει Εχει ενας κολλητος μου avensis 1.6 με 300.000χλμ(λογω ταξιδιων πολλων)και παει πολυ καλα,παρα τα πολλα χλμ που εχει πανω του(σκυλι λεμε)...
Α ρε toyota αθανατα
|
ποιο αβενσις ειχε το vvti η το 4afe.Τα παλια ειναι πιο σκυλια...αλλα στα avensis τα vvti σε μαμα καταστασεις πανε καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-10-08 στις 08:42.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
|
|
|
16-10-08, 17:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τζιμάκος
|
οντος αυτοι με τα tsi einai .....!#!@$!@ για να μη σε περασουν
.@%#....... παει συννεφο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πάντως για του λόγου το αληθές......
Χθές μια MERC 200 CLK Kompressor, είπε να την κάνει την προσπάθεια, επειδή αφού με ζάλιζε, είπα να τον περάσω απο δεξιά στον κηφισό. Μόλις βγήκα δίπλα, το πατάει τέζα. Φαντάζομαι ότι όλη καταλάβατε τι επακολούθησε. Το άνοιγμα έγινε με 4ες, και αφού κατεβάσαμε και οι 2 σε 3ες!Μέχρι να πιάσω της 7000 ήμουνα μισή καρότσα μπροστά, και μόλι κούμπωσε 4η..... αντε γειά, και πολύ ασχοληθήκαμε! (και για όσους η διαφορά φανεί λίγη, ξεκίνησα ένα φτερό πίσω).
Δεν το γράφω για να δείξω ότι πέρασα την MERC (αυτό έλειπε, ξέρω τι οδηγάω), το γράφω για επιβεβαίωση τον όσων λέγαμε λίγες μέρες πρίν!)
|
ο οδηγος κατα τη γνωμη σας παιζει ρολο η οχι??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-10-08 στις 08:43.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
16-10-08, 18:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ο οδηγος κατα τη γνωμη σας παιζει ρολο η οχι??
|
παιζει τεραστιο ρολο αλλα εμεις η τογιοτακιδες(εμεις) ολο σε κουλους πετυχαινουμε αυτο θες να πεις μαλλον...
16-10-08, 18:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
παιζει τεραστιο ρολο αλλα εμεις η τογιοτακιδες(εμεις) ολο σε κουλους πετυχαινουμε αυτο θες να πεις μαλλον...
|
εγωωωω? οοοχι
|
16-10-08, 18:45
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Και κουλοί να είναι τι φταίνε τα παιδιά απο την στιγμή που τρώγονται οι άλλοι;; Αν πετύχουν δηλαδή ανώτερο αμάξι να μην ανοίξουν γιατί θα ναι πίσω σίγουρα κ αν πετύχουν υποδυέστερο πάλι να μην ανοίξουν γιατί είναι υπέρ τους το αποτέλεσμα κ δεν "λέει";;; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου ορισμένες φορές. Κατά την γνώμη σου πως κ με ποια αμάξια πρέπει να ανοίγουν για να μην τους αμφισβητείς;;
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
16-10-08, 18:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
αυτοι με τα 1400cc tsi της VW group ειναι οντως...χαχα!!!!!
|
Μα βλέπουν αυτοκίνητο 18 χρόνων και λένε ας ανοίξουμε να χαρούμε λίγο!
Και που να 'ξεραν....
Τέρμα οι κακίες.....
Ας σοβαρευτούμε....
17-10-08, 02:15
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
ποιο αβενσις ειχε το vvti η το 4afe.Τα παλια ειναι πιο σκυλια...αλλα στα avensis τα vvti σε μαμα καταστασεις πανε καλυτερα.
|
Το vvti εχει ...
|
22-10-08, 22:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
χτες πετυχα στην παραλια ενα golf tsi και λεω ευκαιρια να μαθουμε...ειμασταν δυο ατομα στο αβενσις και δυο στο γκολφ πηγανε γυρο στα 80 το γκολφ και του εκατσα στο κωλο και αρχισε να ανοιγει μεχρι τα 150 οπου αρχισε να κοβει αυτος και τον περασα και μετα σταματησε να ανοιγει και δεν ξαναανοιξε(μην το παρακανει και χαλασει..χαχα)με το που αρχισε να ανοιγει αυτος πηγα στην μεσαια να μην κοβω αερα.Η διαφορα που ειχαμε αντε να ητανε μπροστα μου ενα καπο κριμα που φοβηθηκε και εκοψε.Μαλλον ητανε αυτο με τα 122...μαλλον και αυτος κουλος θα ητανε...αρα δεν θεωρω απιστευτω ενα αουρις να περναει το γκολφακι με τα 122 οπως λενε καποια περιοδικα(drive).
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18239188 seconds (79,54% PHP - 20,46% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|