ασε ποσο μου στοιχησε εμενα...
αστα αυτα και κοιτα πως μπορει να σε αποζημιωσει ενα jetski...
πηγα σημερα τρελο ταξιδι. απο πορτο γερμενο πηγα ψαθα αλεποχωρι σχοινο κατεληξα στο λουτρακι στο οποιο στην πισω μερια του υπαρχουν παραλιες πιο ζορικες και απο το ναυαγιο στη ζακυνθο.και μετα επιστροφη απο καλαννησα μερια η αλλιως αλκυονιδες νησοι...
τι βρηκα εκει?
ΔΕΛΦΙΝΙΑ!!!!!
μιλαμε δεν εχω ξαναδει τετοιο θεαμα. μια φορα τα χα δει στο ναυτικο οταν υπηρετουσα αλλα απο μακρια. και αλλες φορες που τα δα απο βαπορι οτι και να κανεις ειναι μακρια...
εκει που πηγαινα ησυχα και καπνιζα τα βλεπω στα 15 μετρα μπροστα μου καμια 20αρια. προφανως τα ενοχλουσε ο θορυβος του κινητηρα.
σε μια φαση σαστισα ενω τα χαζευα και εσβησα τη μηχανη...
ρε σεις ηρθαν διπλα μου. σχεδον καθισαν να τα χαιδεψω. περιτριγυρισαν το σκαφος. μιλαμε κοπαδι...
ηθελα να βγαλω το κινητο απο τη μια απο την αλλη δεν ηθελα να χασω το μοναδικο θεαμα που μονο εγω ειδα...
μετα απο 1-2 λεπτσα ξαναξεκινησαν για τον προορισμο τους. τοτε εβαλα μπροστα εβγαλα και το κινητο και τραβηξα οσο μπορεσα.
παιδια κατΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ απο κοντα. δεν μπορω να το περιγραψω. τα ακουσα που αναπνεουν οταν εβγαιναν πανω.
στο τελος του βιντεο που εχω σβησει μπας και ξαναρθουν για τπτ χαδια ακουγοντε που αναπνεουν...
ηταν τουλαχιστον 2 μετρα μηκος το καθενα...
ηταΝ ΜΕΓΑΛΑ
http://www.youtube.com/watch?v=qx61LULdHGk
κακη η ποιοτητα του βιντεο γιατι εβρεξα το καλο κινητο και ειχα το spare....
ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΠΟΧΕΣ