Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-03-11, 21:28
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_Tsport Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπερα Σε ολους..εχω διαβασει ολα τα ποστ σε αυτο το θεμα για να βγαλω συμπερασμα και τελικα δε καταλαβα το καλυτερο λαδι για τα TS ποιο ειναι?Δε λεω απο μαρκα,5w/30-5w40-10w40 που εχουν αναφερθει περισσοτερο ποιο ειναι το ποι σωστο?Σημειωνω οτι φοραω 5w30 Motul 300v και στα 7500 μου εκαψε περιπου 500ml.
Κοιτα γενικα ισχυει οτι για 7500 που εκανες και για 500 ml μια χαρα ειναι,φυσιολογικα!Αν αναλογιστεις οτι ειναι και αρκετο ψηλο το λαδι και οτι το μοτερ στροφαρει αρκετα!
Βεβαια ξερουν καλυτερα αυτοι που τα εχουν ,εγω αναφερω ΓΕΝΙΚΑ τι ισχυει!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-11, 22:00
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δε νομίζω ότι το manual αποκλείει το 5w30 για το TS, το αντίθετο μάλιστα. Κατά τη γνώμη μου όμως λογω κλίματος το πιο κατάλληλο είναι το 5w40. Το πλέον ακατάλληλο για μένα ειναι το 10w40
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-03-11, 23:29
Το avatar του χρήστη Nikos_Tsport
Nikos_Tsport Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla TSport F/L
Περιοχή: Θεσ/νικη
Δύναμη Σεβασμού: 179
Nikos_Tsport είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι οντως δε το αποκλειει απο οτι ειδα στο βιβλιο το εχει σαν επιλογη.Με λιγα λογια αναλογα με τις θερμοκρασιες που εχουμε εδω λεμε οτι το 5w/40 ειναι η καλυτερη επιλογη αν καταλαβα καλα.

http://www.corollaclub.com/forums/vb...=view&id=18727
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-03-11, 14:21
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_Tsport Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι οντως δε το αποκλειει απο οτι ειδα στο βιβλιο το εχει σαν επιλογη.
Παιδιά, λάθος κάνετε. Γράφω πάντα με ακρίβεια και αν δεν είμαι σίγουρος λέω "νομίζω", "πιστεύω".
Το 5w30 το συνιστά σε όλα τα Corolla αλλά για το TS δεν το δίνει κατάλληλο πάνω από κάποια θερμοκρασία περιβάλλοντος (μάλλον γυρω στους 20C - δεν θυμάμαι ακριβώς) που πρακτικά σημαίνει ότι δεν κάνει. Το έχουμε ξανα-συζητήσει εδώ.
Είναι περίεργο γιατι δίνει εντάξει για TS το 10w30 αλλά όχι το 5w30, και 30 είναι ο δείκτης για υψηλή θερμοκρασία, αλλά έτσι γράφει και προσωπικά δεν θεωρώ ότι τυχαία αποκλείει κάτι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CTS03 : 21-03-11 στις 14:28.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 01:53
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ο λαμπριανιδης δεν τα εχει τα MOTUL 8100X-CESS 5W40 που βαζω και επειδη δεν γουσταρω να τα παρω απο μαγαζι γιατι καθε φορα ζιτανε οτι θελουν,σε τι να παω τωρα???
Πανοοοοοοο....??
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 08:15
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 258
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Έχω δοκιμάσει το motul 8100, Τo πιο ακριβό valvoline αλλά το καλύτερο λάδι που έχω βάλει ποτέ είναι το amsoil. Καταλαβαίνεις με τη μία τη διαφορά στον ήχο του κινητήρα. Το κακό είναι ότι δε το βρίσκω όταν το χρειάζομαι στο tradewind αλλά τώρα το βρήκα εδώ : http://www.ramtuning.gr/product.php?...l&brand=AMSOIL
Οπότε την επόμενη φορά πάλι αυτό. Όποιος το δοκιμάσει δε θα το ξανααλλάξει εκτός και αν δε το βρίσκει. Βρήκα και τον επίσημο αντιπρόσωπο.
http://www.streetdragfluids.com/

Τέλος θα ήθελα και γω να σχολιάσω κάτι σχετικά με την ρευστότητα των λαδιών. Καταρχήν το βιβλίο δίνει προτεινόμενο το 5-30 για θερμοκρασίες μέχρι 6 βαθμούς κελσίου. Δηλαδή δεν κάνει σίγουρα για Ελλάδα. Το 10-30 το δίνει προτεινόμενο για το ΤS. Παρατηρείστε όμως ότι το 5-40 απουσιάζει εντελώς από το βιβλίο. Πιθανόν αν υπήρχε να ήταν και αυτό προτεινόμενο. Εφόσον λοιπόν οι αντιπροσωπίες της Ελλάδας έχουν εντολή να χρησιμοποιούν το 5-40 δε θα πειραματιστούμε εμείς να βάλουμε 10-30.
Θα ήθελα επίσης να μιλήσω για την εμπειρία μου στο παλικάρι που βάζει 5-30. Όταν εγώ λοιπόν αγόρασα το αυτοκίνητο και το πήγα για το πρώτο σερβις στην αντιπροσωπία της Θήβας το κοιτούσαν σα χαζοί. Προβληματίστικα λίγο αλλά σκέφτηκα ένα σερβις είναι. Τι διάολο να κάνουν λάθος. Τέλοςπάντων όλα πήγαιναν καλά μέχρι το σερβις των 60000. Εκεί έκαναν την γκάφα και έβαλαν λάδι 5-30.(Το παρατήρησα στο τιμολόγιο κατόπιν εορτης) Στα 61000 χιλιόμετρα έτυχε να πάω Πάτρα μονοήμερη με 42 βαθμούς κελσίου. Το αποτέλεσμα ήταν στο γυρισμό να μείνω χωρίς λάδι και να χτυπήσει μπιέλα το αυτοκίνητο. Ευτυχώς που ήταν στην εγγύηση. Αφού λοιπόν μου έβγαλαν την πίστη άλλαξαν τον κορμό και άφησαν το ίδιο καπάκι. Το αποτέλεσμα ήταν στις 64000 να ξαναχτυπήσει. Αυτή τη φορά όμως τα είχα πάρει στο κρανίο και δε το φόρτωσα σε οδική αλλά γύρισα όπως ήταν με αποτέλεσμα να καρφώσω βαλβλιδες και όλα. Εκεί έγινε πανικός, εγώ έστελνα στο autotriti και σε όλα τα φορουμς και τους έβριζα. Έμεινα 4 μήνες χωρίς αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς απείλησα ότι θα στείλω εμαιλ στην ΤΟΥΟΤΑ ΕUROPE και ανέλαβαν να μου αλλάξουν κινητήρα στα κεντρικά στην Ελευσίνα. Με το διάβασμα που έριξα όμως εκείνη την εποχή έγινα ειδικός σε αυτό τον κινητήρα. Έχω αναλάβει όλα τα σερβις μονος μου και όλα πάνε ρολόι από τότε. Τώρα έχω φτάσει 125000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητο δεν ξαναέβγαλε τίποτα. Ούτε καν καιει λάδι. Για να κάψει θα πρέπει να το πηγαίνω στους κόφτες για πολύ ώρα. Γενικά είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτό το αυτοκίνητο και το μόνο πρόβλημα είναι η σχετικά υψηλή κατανάλωση. Αν πάνε όλα καλά όμως στα επαγγελματικά μου σύντομα λέω να του βάλω υγραέριο. Αλήθεια se ποιο TS έβαλε υγραέριο ο Φάνης?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-11-11, 08:32
neoklis Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 434
neoklis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω δοκιμάσει το motul 8100, Τo πιο ακριβό valvoline αλλά το καλύτερο λάδι που έχω βάλει ποτέ είναι το amsoil. Καταλαβαίνεις με τη μία τη διαφορά στον ήχο του κινητήρα. Το κακό είναι ότι δε το βρίσκω όταν το χρειάζομαι στο tradewind αλλά τώρα το βρήκα εδώ : http://www.ramtuning.gr/product.php?...l&brand=AMSOIL
Οπότε την επόμενη φορά πάλι αυτό. Όποιος το δοκιμάσει δε θα το ξανααλλάξει εκτός και αν δε το βρίσκει. Βρήκα και τον επίσημο αντιπρόσωπο.
http://www.streetdragfluids.com/

Τέλος θα ήθελα και γω να σχολιάσω κάτι σχετικά με την ρευστότητα των λαδιών. Καταρχήν το βιβλίο δίνει προτεινόμενο το 5-30 για θερμοκρασίες μέχρι 6 βαθμούς κελσίου. Δηλαδή δεν κάνει σίγουρα για Ελλάδα. Το 10-30 το δίνει προτεινόμενο για το ΤS. Παρατηρείστε όμως ότι το 5-40 απουσιάζει εντελώς από το βιβλίο. Πιθανόν αν υπήρχε να ήταν και αυτό προτεινόμενο. Εφόσον λοιπόν οι αντιπροσωπίες της Ελλάδας έχουν εντολή να χρησιμοποιούν το 5-40 δε θα πειραματιστούμε εμείς να βάλουμε 10-30.
Θα ήθελα επίσης να μιλήσω για την εμπειρία μου στο παλικάρι που βάζει 5-30. Όταν εγώ λοιπόν αγόρασα το αυτοκίνητο και το πήγα για το πρώτο σερβις στην αντιπροσωπία της Θήβας το κοιτούσαν σα χαζοί. Προβληματίστικα λίγο αλλά σκέφτηκα ένα σερβις είναι. Τι διάολο να κάνουν λάθος. Τέλοςπάντων όλα πήγαιναν καλά μέχρι το σερβις των 60000. Εκεί έκαναν την γκάφα και έβαλαν λάδι 5-30.(Το παρατήρησα στο τιμολόγιο κατόπιν εορτης) Στα 61000 χιλιόμετρα έτυχε να πάω Πάτρα μονοήμερη με 42 βαθμούς κελσίου. Το αποτέλεσμα ήταν στο γυρισμό να μείνω χωρίς λάδι και να χτυπήσει μπιέλα το αυτοκίνητο. Ευτυχώς που ήταν στην εγγύηση. Αφού λοιπόν μου έβγαλαν την πίστη άλλαξαν τον κορμό και άφησαν το ίδιο καπάκι. Το αποτέλεσμα ήταν στις 64000 να ξαναχτυπήσει. Αυτή τη φορά όμως τα είχα πάρει στο κρανίο και δε το φόρτωσα σε οδική αλλά γύρισα όπως ήταν με αποτέλεσμα να καρφώσω βαλβλιδες και όλα. Εκεί έγινε πανικός, εγώ έστελνα στο autotriti και σε όλα τα φορουμς και τους έβριζα. Έμεινα 4 μήνες χωρίς αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς απείλησα ότι θα στείλω εμαιλ στην ΤΟΥΟΤΑ ΕUROPE και ανέλαβαν να μου αλλάξουν κινητήρα στα κεντρικά στην Ελευσίνα. Με το διάβασμα που έριξα όμως εκείνη την εποχή έγινα ειδικός σε αυτό τον κινητήρα. Έχω αναλάβει όλα τα σερβις μονος μου και όλα πάνε ρολόι από τότε. Τώρα έχω φτάσει 125000 χιλιόμετρα και το αυτοκίνητο δεν ξαναέβγαλε τίποτα. Ούτε καν καιει λάδι. Για να κάψει θα πρέπει να το πηγαίνω στους κόφτες για πολύ ώρα. Γενικά είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτό το αυτοκίνητο και το μόνο πρόβλημα είναι η σχετικά υψηλή κατανάλωση. Αν πάνε όλα καλά όμως στα επαγγελματικά μου σύντομα λέω να του βάλω υγραέριο. Αλήθεια se ποιο TS έβαλε υγραέριο ο Φάνης?
και εγώ δέν αλλάζω 5-40 ότι λέει η ΤΟΥΟΤΑ μέχρι στιγμής ουδέν πρόβλημα...............
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-12-11, 21:40
christos86 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.6 5d Sol
Περιοχή: Δράμα-Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 0
christos86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια για να ρωτησω. ποσα λιτρα λάδι παίρνει το τς??και πόσα λίτρα βαλβολίνης?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-11, 17:57
Το avatar του χρήστη gio911
gio911 Offline:

Περιοχή: Ρέθυμνο
Δύναμη Σεβασμού: 232
gio911 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τo βρηκα απο παλιοτερα post

Κινητηρας 2ZZ-GE
Με φιλτρο 4,4 λιτρα
Χωρις φιλτρο 4,2 λιτρα

Κιβώτιο 2,3 λίτρα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-11, 19:37
christos86 Offline:
banned

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.6 5d Sol
Περιοχή: Δράμα-Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 0
christos86 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σιγουρα??ενταξει για τα λάδια είναι περίπου τοσα ναι..αλλά βαλβολίνες 1,5 λιτρο βγάλαμε και τόσο παλι βάλαμε και γεμισε...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
λάδια Nikos4 4AGE 20v Levin 4 09-10-15 10:36
Πρόβλημα με Λάδια Snoo TOYOTA COROLLA E 12 64 28-05-11 19:56
3zz καίει λάδια nikos_adamo ΦΟΡΟΥΜ 22 14-01-10 17:12
Και τώρα λάδια... NIKOS.99 TOYOTA COROLLA 111(G6) 13 31-01-08 18:46
Λάδια Για Μια Ζωή? madvinegar OFF TOPIC 16 16-06-06 21:45

Page generated in 0,17770791 seconds (82,66% PHP - 17,34% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com