Είχα πριν μερικές μέρες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώ τι εστί Τάπερ, δίπλα σε ΕΕ90 με 20V SilverTop.
Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Εχουμε ένα δεδομένο, ότι τα 20βάλβιδα, χαμηλά είναι ....νεκρά (και όποιος λέει το αντίθετο, δεν μιλάει για μαμά καταστάσεις.) Αρα λοιπόν, ήμουνα σίγουρος τι θα γινότανε στα μπάμ. Παρεπιπτόντως, η όλη ιστορία έγινε στο σχιστό.
Ξεκιναμε απο κάτω, και τον βλέπω να ανοίγει -όχι ιδιαίτερα τρελά- και είπα να πάω να τον τσιγκλίσω. Φτάνουμε στην κορυφή και μας πιάνει φανάρι. και πάω δίπλα του (Α ρε μαζόχα). Πράσινο, και φεύγω, δεν τα έδωσε όλα αμέσως (μπορεί και εσκεμμένα), και στα καπάκια, το πάτησε τέρμα. Ανοίγει ανοίγει, έ να μην τα πολυλογώ, κάπου στις 4-5 καρότσες είπε να χαλαρώσει. Λέω, καλά ήτανε, για μεσημεριανό τσάϊ.
Ελα όμως που δεν τελειώσαμε εδώ....
Συνεχίζουμε προς Μάνδρα. Μετα την Χαλυβουργική είμαστε μόνοι μας στον δρόμο, με εμένα μπροστά του. Και ανοίγουμε απο 4ες (Μέσα στο VTI εγώ - εννοείται). Φτάσαμε στην στροφή της TOYOTA στην οποία μπήκαμε με αγωνιστικές γραμμές, καθότι μόνοι μας στον δρόμο (Το κοντέρ έγραφε ήδη 200). Το θέαμα στον καθρέφτη ήτανε τρομερό..... το Τάπερ δεν μπόρεσε να με φτάσει. Δεν μπορώ να ξέρω αν τα έδωσε όλα ή όχι..... κρίνωντας απο την εν γένει στάση του απεναντί μου, πιστεύω πως τα έδωσε. Αλλωστε μου έριχνε γλωσσόφυλλα όσο είχαμε αλλον μπροστά μας πριν μείνουμε μόνοι μας (Αφού έκανε δεξιά επιτέλους).
Απλά, το αναφέρω.
Υ.Γ. Να σημειώσω και κάτι τραγελαφικό. Το ανέφερα σε έναν φίλο μου, και μου πρότεινε να τα στήσω με Golf GTI, RX8 (με τα 235), Seat Leon (με 310 στον τροχό) φίλων του. Μου ήρθε να τον βρίσω, αλλά απο την άλλη ετσι είναι αυτός, γουστάρει να επιδυκνείεται. Οταν κάποιος δεν έχει αίσθηση τις πραγματικότητας τι μπορεί να πεί!!!!