Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
21-08-06, 14:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
κυριακη βραδυ επιστρεφψ απο βιλια ψιλοφωρτομενος πραγματα. στο σκαραμαγκα προς πειραια ειμαι κοκκινο φαναρι πισω απο ενα mercentes απο αυτα που ειναι της κυριλας τελειως. πρεπει να ηταν τελευταιο μοντελο. δεν ξερω ποσα κυβικα ηταν αλλα εγραφε compressor πισω. αναβει πρασινο παταει ο τυπος και ξεκιναει. παταω και ειμαι κολημενος προφυλακτηρα να περασω. αυτος μονος του 2 ατομα εγω. σπαμε 2η βαζω 3η και αναγκαστικα ανοιγει δρομο. σπασιμο τριτης και περιπου 175 βαζω τεταρτη και απομακρυνθηκα. ειμαι σιγουρος οτι το πατησε τερμα διοτι δεν μου ανοιγε και σε καθε αλαγη του ψιλοκαπνιζε πισω και στην κορυφη της ανηφορας μου εκανε σινιαλο με αλαρμ και φωτα. προφανος για να φαει αλλη μια στην καταβαση.
περιμενω στο επανω φαναρι(κοκκινο) και τον εχω απο πισω. αναβει πρασινο κορναρει. παταω αλλα που......
σιγα να μην ερχοταν. παντως τα ειχα λιγο σε εκτιμηση αυτα τα βαπορια.......
ο οδηγος της ηταν σε ηλικια 30 ετων.....
|
21-08-06, 16:01
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
σιγα να μην ερχοταν. παντως τα ειχα λιγο σε εκτιμηση αυτα τα βαπορια.......
|
Χεχε!! Καλά του έκανες!!
|
|
|
21-08-06, 18:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Η πρωτη κοντρα που χανω απο 1600αρι! Τα εβαλα με opel corsa gsi (δεν ειναι το τελευταιο μοντελο) και ηττηθηκα με λιγο περισσοτερο απο μισο αμαξι μεχρι κουμπωμα τεταρτης! Πολυ καλο το αμαξι και στις ρεπριζ ηταν επισης καλο! Αλλα ειχα ενα ατομο παραπανω 2 ενισχυτες και sub ενω αυτο ηταν μονο με τον οδηγο και στεγνο απο ηχο! Α προσεξα και αλλαγμενη εξατμιση! Διακριτικη βεβαια, ηξερε το παλικαρι τι εκανε. Προγραμμα οπως μου ειπε δεν ειχε. Στην αρχη το ειχα περασει για πολυ γρηγορο 1400. Ενδεικτικα σας λεω οτι η αντιπροσωπεια εδεινε για το 1400 0-100@10,8. Ηρακλη ελα πρεπει να παρουμε το αιμα μας πισω.
Τις τελευταιες ημερες εγω τρελαθει να μοιραζω. Τα εσκασα σε ενα g6 αλλα ειχε 3 ατομα ενω εγω 2, σε πολυ δυνατο ατμοσφαιρικο starlet, σε focus, σε γυφτο(accent) και σε almera 1800 120hp. Ολα καλα και ολα ωραια αλλα που και που πρεπει να ξεδιψαω και εγω και ευτυχως βρεθηκε το παλικαρι
|
θα με βρεις στη εθνικη Λαρισας-βολου, οπου εχθες λογου της υπερβολικης ζεστης των 39c μοιραζα δροσερο tea.Ενα κακομοιρο 1.8τ 150αρι με κολλησε λιγο, αλλα το ξανασκευτηκε,που να εκανε οτοστοπ με 39 βαθμους .Τερματισμενος και με air cool σε ολη την διαδρομη.Ειπαμε μακραν το πιο ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΟΤΕΡ.Ο θερμοστατης της TRD καλος φαινεται.Ενταξει τι πιο απανθρωπο να κανω.
|
21-08-06, 18:37
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Η πρωτη κοντρα που χανω απο 1600αρι! Τα εβαλα με opel corsa gsi (δεν ειναι το τελευταιο μοντελο) και ηττηθηκα με λιγο περισσοτερο απο μισο αμαξι μεχρι κουμπωμα τεταρτης! Πολυ καλο το αμαξι και στις ρεπριζ ηταν επισης καλο! Αλλα ειχα ενα ατομο παραπανω 2 ενισχυτες και sub ενω αυτο ηταν μονο με τον οδηγο και στεγνο απο ηχο! Α προσεξα και αλλαγμενη εξατμιση! Διακριτικη βεβαια, ηξερε το παλικαρι τι εκανε. Προγραμμα οπως μου ειπε δεν ειχε. Στην αρχη το ειχα περασει για πολυ γρηγορο 1400. Ενδεικτικα σας λεω οτι η αντιπροσωπεια εδεινε για το 1400 0-100@10,8. Ηρακλη ελα πρεπει να παρουμε το αιμα μας πισω.
Τις τελευταιες ημερες εγω τρελαθει να μοιραζω. Τα εσκασα σε ενα g6 αλλα ειχε 3 ατομα ενω εγω 2, σε πολυ δυνατο ατμοσφαιρικο starlet, σε focus, σε γυφτο(accent) και σε almera 1800 120hp. Ολα καλα και ολα ωραια αλλα που και που πρεπει να ξεδιψαω και εγω και ευτυχως βρεθηκε το παλικαρι
|
ποιο corsa λες δεν μπορω να καταλαβω...αυτο που αβγουλοφερνει...ειναι ολο στρογγυλο η το ποιο παλιο το τετραγωνο?η αυτο που ναι μετα το 2000 οπου εβγαινει 1.4 90 αλογα???
|
|
|
21-08-06, 19:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Οχι το τελευταιο που τα κωλοφαναρα ειναι καθετα! Το προηγουμενο που ειναι στρογγυλο και που επισης τα μπροστα του φωτιστικα σωματα ειναι στρογγυλα και δεν σχηματιζουν καθολου γωνιες! Τωρα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι 1,4 εβγαζε 101, παιζει και να κανω λαθος αλλα το μοτερ του παλικαριου οπως μου ειπε ειναι 1600 gsi με 110! Αντε αν ημουν και εγω με λιγοτερο βαρος να ηταν ενα φτερο μπροστα παντως! Αλλα ειπα ειναι η πρωτη φορα που πινω ετσι απο 1600 αν εξαιρεσουμε το rover 416gti με το οποιο πηγα να ανοιξω και με το καλημερα μου εσκισε! Αυτο εχει μηχανη απο crx με 150 αλογα οποτε παιζει σε αλλη κατηγορια. ΑΝ μπορουσα να βελτιωνα λιγακι και να ειχα εστω μια αξιοπρεπη εξατμιση δεν θα με περναγε το gsi! Το χαρηκα παντως σιγα και μην σκασω! Αν ηξερες σε ποσα εχω ριξει λουπο τωρα που ειναι αδεια η Αθηνα θα τρελαθεις!
οχι του 2000!
21-08-06, 20:36
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
thnks φιλαρακι καταλαβα ποιο λες αυτο εβγενε με τον ψοφιο κινητηρα των 75...τωρα στο τελος αν το αλλαξαν δεν ξερω το 98-99 που τα κοιτουσα οτι γερμανικο κ γαλικο 1.4 ολα ειχαν 75 -clio<98 ps αλλη κατηγορια ομως> το παλιο το τετραγωνο corsa εχει εκδοση 1.4 με 90 αλογα....κ ποτε opel δεν ειδε πανω απο 90 αλογα σαν 14 αρη...και τα δυνατοτερα σε αλογα παντα ηταν 146 214<103 ps> k corolla amera<86-87> το αστρα τοτε εβγαινε 75 μετα βγηκε 90<αλλα κ παλι τα....>οπως κ το megane 75 κ ολα κοστιζαν 5.000.000 κ το κορολακι 4.000.000 βεβεα τα αλλα ειχαν ηλεκτρικα κ a/c o λογος που εποιασε το 111 ηταν αυτος ξεκινουσε πολυ κατω κ εβαζες κυριολεκτικα οτι ηθελες εσυ πανω...
|
|
|
22-08-06, 03:00
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Και αυτο το στρογγυλο corsaki εβγαινε με 90 αλογα νομιζω και οχι 101 που εγραψα στην αρχη! Το εχει ενας φιλος μου και πιστεψε με ειναι πυραυλακι για τα κυβικα και την ιπποδυναμη του! Τωρα αυτο το παλικαρι με το gsi κινητηρα μπορει να ηταν μετατροπη δεν ξερω! Δεν το ειχα ξανακουσει παρα μονο σε astra αυτο το μοτερ και μαλιστα αν θυμαμαι καλα ηταν με λιγοτερα απο 110 αλογα.
Να ρωτησω τους γνωστες εδω μεσα, πιστευετε οτι το παλιο mazda mx-5 1,6 110 αλογα το εχω με το 1,6@115hp ae101??
22-08-06, 03:25
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
δεν ξερω παντα παιζει αλλαγη σε μοντελα με τοσο χρονια στην αγορα....δεν ετυχε να ανοιξω ποτε με τετοιο μονο με το επομενο...αστρα με 101 ξερω μονο εκτος αν λες γι αυτο που χουν κολαδικο για το οποιο δεν ξερω μια... μεχρι κ 2.0 4χ4 200 αλογα εχω ακουσει εβγαινε γερμανια....το πρωτο mx-5 η το δευτερο?....ειναι κατω απο 1 τονο το αμαξι σκουρα τα βλεπω...εχω ανοιξει βεβεα εφαγα καλα ενοειτε αλλα οχι τπτ τρελο δεν θυμαμαι ακριβως ποσο αλλα κ παλι δεν μπορω να πω γιατι εγω ειμαι 1.3 οχι 1.6...δεν εχω ανοιξει ποτε με 16αρι κορολακι
|
22-08-06, 10:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ρε παιδιά εγώ θυμάμαι ότι το corsa το gsi ήταν αυτο με τα 1800κε και 125 άλογα.
Με το παλιό το mx-5 (αυτό με τα ανακλινόμενα φώτα) είχα ανοίξει και εγώ και πηγαίναμε τα ίδια (Ε12 1400κε). Πιστεύω πως τον έχεις.
|
|
|
22-08-06, 11:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ανοιγματάκι μετά από πολύυυυυυυυυυ καιρό εχθές το μεσημέρι γυρίζοντας από την δουλειά...
Μετά από τηλεφώνημα της συζύγου (!!!) η οποία είχε ξεχάσει τα κλειδιά της και δεν μπορούσε να μπει στο φτωχικό μας, γύριζα σπίτι με σχετικά γρήγορους ρυθμούς... Κάποια στιγμή βρίσκω μπροστά μου ένα NISSAN Almera sedan με aftermarket ζαντούλες (κατά τα άλλα μαμά πρέπει να ήταν...). Επειδή εγώ βιαζόμουν, του κόλλησα πίσω για να τον περάσω... Όμως αυτός "μούτρωσε" και άρχισε να ανοίγει... Καταλήγουμε σε STOP της διασταύρωσης για να βγούμε στην Ε.Ο., αυτός μπροστά... Ξεκινάει πρώτος, εγώ καθυστερώ λίγο για να ελέγξω τον δρόμο και φεύγω... Σπάσιμο πρώτης, πάμε για δευτέρα και μου γλιστράει ο λεβιές... Δευτέρα με την 2η προσπάθεια, λίγο πριν τους κόφτες τρίτη... Ε, στα τελειώματα τις τρίτης τον είχα φτάσει και τον πέρναγα... Έαν λάβουμε υπ'όψιν όλους τους παραπάνω παράγοντες, μιά χαρά το έχουμε το NISSAN...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18545103 seconds (76,49% PHP - 23,51% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|