Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα! πλακα με κανεις? δεν ξερεις πως γινεται?
και εγω οταν εψαχνα ΕΕ111 στρογγυλοφαναρη βρηκα G6 του 97 με μουρη 2000!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ και λεει εχω βαλει και τα αλλα απο την F/L
του λεω το ΣΤΟΥΚΑΡΕΣ φιλε και διαλυσε η μουρη και τα αλλαξες.....μετα απο ωρα τελικα το παραδεχτηκε!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!! εχουν φαει ΧΟΝΤΡΗ στουκα!!!!! το συγκεκριμενο ειχε και νερα μεσα στο πορτ μπαγκαζ!!!!! ναι εμπαζε ο φανοποιος δεν τα εκανε καλα....
|
Καλημερα!!Νομιζω οτι εισαι λιγο λαθος,οσον αφορα τις ts τουλαχιστον.
Για να κανεις μια στρογκυλοφαναρη f/l θελεις καπω,φτερα,φαναρια,προφυλακτηρα,αλλαζεις ολη την μουρη δηλαδη,οποτε ειναι πολυ πιθανον να εχει φαει στουκα ενα αυτοκινητο που το εχουν κανει αυτο,οχι σιγουρο,γιατι μπορει καποιος να ηθελε απλα να το κανει fl.
Στις ts ομως,το μονο που θελεις ειναι φαναρια ,προφυλακτηρα(μπροστα).για να κανεις μια ts f/l,ο προφυλακτηρας της ts εχει καπου στα 800+ ευρω καινουργιος και ειναι σπανιος να τον βρεις μεταχειρισμενο.
Εκει που θελω να καταληξω λοιπον ειναι οτι η αλλαγη απο προ f/l ts σε fl δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση ουτε οικονομικη σε περιπτωση που εχεις στουκαρει,οποτε οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο,το εκαναν για αισθητικους λογους,οπως και εγω!!
εννοειται ομως οτι παλι δεν ειναι σιγουρο!
Στις απλες 12ρες που εχει γινει αλλαγη,εκει ειναι κατα 99% τρακαρισμενο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Τι ήθελα και τα χάζεψα,έφριξα...
|
Δηλαδη αν βαλω αγγελια και την δικια μου f\l ts του 2002,παλι θα φριξεις??
Με πληγωνεις!!
Οσον αφορα την δευτερη αγγελια που εβαλες,το πιο πιθανο ειναι να ειναι εισαγωγης με πρωτη αδεια στην ελλαδα το 2007.