Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-02-06, 11:26
popol@ros Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπομονή και σου εύχομαι να πάρεις ό,τι επιθυμείς.
υπαρχει μια περιπτωση να μην χρειαστει να παρω ποτε μου αυτοκινητο ..... we will see
Απάντηση με παράθεση
Re: Corolla TS Vs Type-r
Παλιά 28-02-06, 16:15
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε popolore εβαλες σε bold το σχολιο μου "αλλα φυσικα υποθεσεις κανω"

Σε ξαναρωταω. Εχεις τρεξει με ταπερ? το εχεις πιει το αιμα?
Αν οχι.... και οι δυο υποθεσεις κανουμε για το ταπερ αλλα εσυ τις κανεις και για το TS. (μιας και για το TS ειμαι μεσα στα πραγματα). οποτε μαλλον ακυρα τα bold ... εκτος αν.

Εχεις παει σε πολλους δρομους flat out με 200 αλογα? μηπως μενεις στη Γερμανια?? που και εκει ακομα χλωμο το κοβω. Εκτος και αν δεν βουτας στη στροφη και μπαινεις συντιριτικα παντου. Σε αυτο το στυλ και το TS μια χαρα παταει.

Το οτι δεν εχει αρκετη ελκτικη προσφυση το TS μου στο λεω και εγω. μεσα απο τα πραγματα. Το οτι υπαρχει το TRC ή το VSC για να αντισταθμησει την ελκτική προσφυση σου λεω οτι ειναι μεγα λαθος. τα ηλεκτρονικα ειναι εκει για να σε αποτρεψουν απο το λαθος χειρισμο. Αν βαλεις τον Σουμαχερ στο TS (μηπως κανω υποθεσεις? ) δεν τα χρειαζεται.

Το μπλοκε μεταμορφωνει τα χοντα. Το λενε ανθρωποι που δουλευουν χροονια σε περιοδικα αυτοκινητων. Το κανει εντελως αλλο αυτοκινητο. Μαλιστα ο Σαρακακης ειχε κατηγορηθει οτι δινει ιαπωνικα ταπερ στους δημοσιογραφους (215 αλογα, μπλοκε , οι σημαντικες διαφορες) και πουλαει τα ευρωπαικα. Ετσι το βαλανε διπλα στο RS . Γιατι χωρις μπλοκε δεν με πηθει το ταπερ για να στηθει διπλα στο RS.

Κατι τελευταιο. Σε οριακα στημενα αυτοκινητα τυπου ταπερ το οριο προσφυσης ειναι υψηλο... αλλα οταν αυτο ξεπεραστει αντε γεια. Δεν κανω υποθεσεις. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου ειχα δωσει πανω απο 2.000Ε για στησιμο. Χαρτογραφηση εκανα. πηγαινε σαν καρτ. Οποτε εφευγε ομως... δεν μαζευοτανε.
Παλιά 28-02-06, 17:49
popol@ros Offline:
Μέλος

popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μην υποτιμας τον εαυτο σου........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-02-06, 18:00
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαλιστα ο Σαρακακης ειχε κατηγορηθει οτι δινει ιαπωνικα ταπερ στους δημοσιογραφους (215 αλογα, μπλοκε , οι σημαντικες διαφορες) και πουλαει τα ευρωπαικα.
Aντε ρε που κανει τετοια ο Σαρακακης .
Παλιά 26-06-08, 09:42
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολύ καλός φίλος μου πήρε τελικά, μετά από ψάξιμο πολλών μηνών ένα civic TypeR '04 facelift. Δεν είχαμε ακόμη την ευκαρία να κάνουμε μεταξύ μας άνοιγμα, αυτό θα γίνει τις προσεχείς μέρες, αλλά θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μετά από περίπου 30 χιλιόμετρα συνοδήγηση και περίπου 20 χιλιόμετρα οδήγηση.

1) εσωτερικό: κανένα από τα 2 αυτοκίνητα δεν υστερεί σε ποιότητα κατασκευής. Το typeR δείχνει πιο σπορ λόγω του ότι έχει λευκά όργανα, το κόκκινο στις πόρτες (facelift) και τα καθίσματα. Πιθανόν και η facelift TS να δίνει την ίδια αίσθηση πάντως η δικιά μου είναι δείχνει λίγο πιο συντηριτική σε σχέση πάντα με το TypeR. Σε φινίρισμα νομίζω η TS έχει ένα ελαφρό προβάδισμα αν και είναι λίγο υποκειμενικό

2) κινητήρας: Αυτός που λες μόλις οδηγήσεις το typeR ενώ πριν οδηγούσες την TS είναι ότι τα δύο αμάξια πάνε παρόμοια. Ίδιος ήχος, παρόμοιο τράβηγμα σε όλες τις ταχύτητες. Το TypeR σου δίνει την αίσθηση ελαφρώς πιο γρήγορου αυτοκινήτου αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Για να καταλάβετε η διαφορά είναι σαν να έχεις βάλει ένα άτομο λιγότερο στο αμάξι. Το Vtec μπαίνει λίγο χαμηλότερα από την TS αλλά δεν κάνει ξέσπασμα όπως το lift. Σου δίνει την αίσθηση πιο γραμμικού μοτέρ αλλά μόνο αν το παρατηρήσεις θα δείς ότι κάτι αλλάζει στις 6000.

3) επιδόσεις: Η παραπάνω αίσθηση επιβεβαιώνεται και με τις μετρήσεις που κάναμε (GPS Performance).

50-80 με 3η: 3.5 το typeR 3.9 η TS
80-110 με 3η: 3.5 το typeR 4.3 η TS
60-100 με 4η: 6.5 to typeR 7.3 η TS

Οι μετρήσεις αυτές είναι με 2 άτομα. Για να καταλάβετε οι αντίστοιχες μετρήσεις που έχω κάνει μόνος μου είναι 3.7, 4 και 7.
Επομένως το typeR είναι πιο γρήγορο αλλά όταν δεις την κλιμάκωση του κιβωτίου θα δείς ότι κερδίζει πολύ από αυτό. Για παράδειγμα στο 80-110 η TS ίσα που μπαίνει στο λιφτ ενώ το TypeR είναι πιο πολύ στο vtec.

Το δυνατό πάντως σημείο του typeR είναι το κιβώτιο. Απίστευτη αίσθηση, πανεύκολες αλλαγές, καμία σχέση με την TS

4) στήσιμο: το typeR είναι πολύ σκληρό και κοπανάει, μου έδωσε την αίσθηση ότι πιο πολύ κοπανάει λόγω 17ρας. Η TS είναι πολύ μαλακή.

5) στο δρόμο: και τα δύο αυτοκίνητα είναι πολύ ευχάριστα και ξεκούραστα στην οδήγηση. Το TypeR λόγω έλλειψης ESP θέλει προσοχή την στιγμή που στη TS νιώθεις ότι αν το παρακάνεις θα τη γλιτώσεις.

Προσεχώς τα δύο αμάξια θα δοκιμαστούν δίπλα δίπλα. Φυσικά δεν περιμένω να περάσω μπροστά αλλά να δούμε τί διαφορές έχουμε. Πάντως επειδή πολλά έχουν ειπωθεί για φαναρομαχία TS και TypeR εγώ κατάλαβα το εξής: Σε πολύ καλό οδόστρωμα το TypeR δεν θα έχει πρόβλημα. Σε νορμάλ δρόμο 1η δεν κάθετε κάτω και πρέπει να το ξέρεις πάρα πολύ καλά για να μη χάσεις χρόνο. Σε κακό δρόμο η TS μπορεί να περάσει μπροστά λόγω traction
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-06-08, 01:40
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εχω μια απορια...στο κορολλα τς απενεργοποιειυαι το αντισπιν???γιατι σε καποια αμαξια δεν απενεργοποιειται.
Παλιά 30-06-08, 09:18
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συστημα ευσταθειας εχουνε νομιζω οχι αντισπιν..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-06-08, 11:26
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 308
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω μια απορια...στο κορολλα τς απενεργοποιειυαι το αντισπιν???γιατι σε καποια αμαξια δεν απενεργοποιειται.
Εχει το TRC το οποιο ειναι το traction και αποτρεπει και το σπιναρισμα....αυτο απενεργοποιειται
Εχει και το VSC που ειναι το σαν ESP απλα με αλλη ονομασια....αυτο δυστυχως δεν απενεργοποιειται
Παλιά 30-06-08, 18:09
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
...Εχει και το VSC που ειναι το σαν ESP απλα με αλλη ονομασια....αυτο δυστυχως δεν απενεργοποιειται
Υπό κανονικές συνθήκες, δεν απενεργοποιείται.
Μπορεί όμως να αφαιρεθεί μία ασφάλεια (ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ) και να απενεργοποιηθούν ταυτόχρονα VSC, TRC και ABS, και εκτός από τα παραπάνω ενδεικτικά λαμπάκια στο ταμπλώ, να αποκτήσετε και αυτό του Check Engine.
Χριστουγεννιάτικο δένδρο δηλαδή...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-06-08, 18:12
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε ξυλωστε την γειωση
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 13-02-08 00:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 04:01

Page generated in 0,17469311 seconds (82,00% PHP - 18,00% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com