Φιλε popolore εβαλες σε bold το σχολιο μου "αλλα φυσικα υποθεσεις κανω"
Σε ξαναρωταω. Εχεις τρεξει με ταπερ? το εχεις πιει το αιμα?
Αν οχι.... και οι δυο υποθεσεις κανουμε για το ταπερ αλλα εσυ τις κανεις και για το TS. (μιας και για το TS ειμαι μεσα στα πραγματα). οποτε μαλλον ακυρα τα bold ... εκτος αν.
Εχεις παει σε πολλους δρομους flat out με 200 αλογα? μηπως μενεις στη Γερμανια??
που και εκει ακομα χλωμο το κοβω. Εκτος και αν δεν βουτας στη στροφη και μπαινεις συντιριτικα παντου. Σε αυτο το στυλ και το TS μια χαρα παταει.
Το οτι δεν εχει αρκετη ελκτικη προσφυση το TS μου στο λεω και εγω. μεσα απο τα πραγματα. Το οτι υπαρχει το TRC ή το VSC για να αντισταθμησει την ελκτική προσφυση σου λεω οτι ειναι μεγα λαθος. τα ηλεκτρονικα ειναι εκει για να σε αποτρεψουν απο το λαθος χειρισμο. Αν βαλεις τον Σουμαχερ στο TS (μηπως κανω υποθεσεις?
) δεν τα χρειαζεται.
Το μπλοκε μεταμορφωνει τα χοντα. Το λενε ανθρωποι που δουλευουν χροονια σε περιοδικα αυτοκινητων. Το κανει εντελως αλλο αυτοκινητο. Μαλιστα ο Σαρακακης ειχε κατηγορηθει οτι δινει ιαπωνικα ταπερ στους δημοσιογραφους (215 αλογα, μπλοκε , οι σημαντικες διαφορες) και πουλαει τα ευρωπαικα. Ετσι το βαλανε διπλα στο RS . Γιατι χωρις μπλοκε δεν με πηθει το ταπερ για να στηθει διπλα στο RS.
Κατι τελευταιο. Σε οριακα στημενα αυτοκινητα τυπου ταπερ το οριο προσφυσης ειναι υψηλο... αλλα οταν αυτο ξεπεραστει αντε γεια. Δεν κανω υποθεσεις. Στο προηγουμενο αυτοκινητο μου ειχα δωσει πανω απο 2.000Ε για στησιμο. Χαρτογραφηση εκανα. πηγαινε σαν καρτ. Οποτε εφευγε ομως... δεν μαζευοτανε.