Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παλιά 03-05-06, 15:48
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Σήμερα μπήκε η πίσω αντιστρεπτική της TRD.

Η καινούργια είναι 23mm, ενώ η μαμά είναι 22mm (και όχι 21 που έβλεπα να γράφουνε).
Στο δικό μου προ-facelift είναι 19.5mm, μετρημένη με μικρόμετρο! Έγιναν τέτοιες ριζικές αλλαγές στις αντιστρεπτικές στο facelift?

Χατζίδη, για αντιστρεπτικές βλέπε
http://www.automotivearticles.com/12...way_bars.shtml
και γενικώτερα
http://www.turnfast.com/tech_intro/intro.shtml
Περιέργο. Δεν αναφέρεται πουθενά αλλαγή στην πίσω αντιστρεπτική.

Και εγώ με μικρόμετρο τη μέτρησα! Λες να είμαι τόσο στραβός; Θα την ξαναμετρήσω με την πρώτη ευκαιρία
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-06, 15:50
syele Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν με παίρνεις μαζί σου?
Πολύ ευχαρίστως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-06, 17:52
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγώ πάντως είδα τα ίδια που λέτε για τις αντιστρεπτικές βάζοντας πίσω θολόμπαρα της TTE (250 ευρώ από ΤΟΥΟΤΑ). Ο κώλος πλέον ανταποκρίνεται στο τιμόνι (όχι όπως πρίν που αισθανόσουν ότι τον έσερνες απλά) μόνο που περίμενα με τις αντιστρεπτικές να έχει και διαφορά στην άνεση (την οποία δεν είδα με την θολόμπαρα) αλλά απ΄ την στιγμή που δεν έχει τότε τα αποτελέσματα είναι σχεδόν ίδια. Υπάρχουν βέβαια και ποιο οικονομικές θολόμπαρες αλλά εγώ έβαλα αυτήν γιατί δεν ήθελε να κόψεις καθόλου ταπετσαρία για να μπεί (σε σχέση με τις άλλες του εμπορείου και όχι μόνο) δεν φαίνετε καθόλου και δεν επηρεάζει καθόλου τον χώρο αποσκευών μιάς και μπαίνει ανάμεσα στον χώρο της ρεζέρβας και στα καθίσματα εκεί που από μαμά υπάρχει ένα κάλυμμα από αφρολέξ το οποίο αφαιρείτε (είχα πρόβλημα με το SW με τις άλλες που περνούσαν από πάνω ή πίσω από τα καθίσματα) και είναι και με αμορτισέρ που γράφει επάνω YAMAHA οεο

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-06, 18:39
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Στέλιο καλοφόρετη!
Καλά η trd τις βγάζει και σε διαφορετικά χρώματα... ?

Αυτή που είχα δει εγώ είναι πιο σκούρο μπλε....

Τα αξίζει τα λεφτά της δηλαδή εεε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-06, 19:11
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες να είμαι τόσο στραβός; Θα την ξαναμετρήσω με την πρώτη ευκαιρία
Μιά χαρά είσαι. Μέτρησα 21.4mm σε ένα από τα τελευταία 1400-άρια προ-facelift!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-05-06, 23:31
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Εκτός από το πάχος όμως δεν παίζει ρόλο και η σκληρότητα; Οπότε είναι μάταιο να μιλάμε μόνο για πάχος!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-06, 19:07
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να καταλαβω κατι εγω εχω το 1,4 αν βαλω αντιστρεπτικη απο τς θα υπαρχει διαφορα?
Παλιά 05-05-06, 15:07
syele Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εκτός από το πάχος όμως δεν παίζει ρόλο και η σκληρότητα; Οπότε είναι μάταιο να μιλάμε μόνο για πάχος!!!
Σαφώς και παίζει και μάλιστα μεγάλο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-07-06, 16:29
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πρόλογος.
Μετά απο ενάμιση σχεδόν χρόνο που έχω στην κατοχή μου το ts αρχισα να το ψάχνω λίγο όσον αφορά το στήσιμο του. Ενώ είχα ρυθμισμένα τα μπροστινά αμορτισέρ κάπου στην μέση και προς το άνετο κάποια στιγμή ειπα να το κάνω ΤΑΧΙ και της έβαλα στο τελειως μαλακό...Ωσπου βαρέθηκα να γέρνω το ίδιο με accent και lanos και να κρατάω κόντρα στο foot rest σε όλες τις δεξιές,ενώ σε μεγάλες ανωμαλίες στην εθνική με πολλά χλμ βούλιαζε και σηκωνόταν σαν να είχε φουρτουνα.Βεβαια απο άνεση στην ευθεια ήταν το κατι άλλο,αλλά δεν σε ενεπνεε σιγουριά στα πολλά.

Λίγο απο το Θέμα.
Τώρα λοιπόν ρύθμισα τα μπροστά ενα κλίκ πρίν το τέρμα σκληρό και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε.Δεν "βουτάει" με όλο του το βάρος στον εξωτερικο τροχό (τοσο που πρίν σου έδινε την αίσθηση οτι το 99% του βαρους του αυτοκινήτου παει εκεί),
γέρνει σαφώς λιγότερο και σε ανοιχτές και μέτριες καμπές είναι πολύ "θετικό" χωρίς να σε κουράζει. Αυτό που βλέπω είναι οτι σε κλειστή διαδρομή το πίσω μέρος (στο οποίο τα αμορτισέρ ειναι ρυθμισμένα στην εντελώς "μαλακή" κατάσταση δεν ακολουθεί, δίνοντας την αίσθηση οτι γέρνει περισσότερο και μην ακολουθόντας το μπροστά το "παρασύρει" και αυτό,ενώ σε επιτάχυνση απο στάση "κάθεται" πολύ πίσω.
Παρά όμως την εντελώς διαφορετική ρύθμιση μπρός πίσω,βλέπω οτι σε ανωμαλίες το εμπρός και πίσω μέρος αντιδρούν το ίδι'σκληρά" ή μαλακά.
Ετσι λοιπόν πιστευώ πως πρέπει να το σφίξω λίγο πίσω,λέω για το 1/3 και όχι παραπανω γιατι μετά χωρίς βαρος πίσω έχω την αίσθηση οτι θα αντιδρά ξερά.Αν δεν ήθελαν βαλε-βγάλε τα πίσω θα δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις.

Και η ουσία
Το θέμα όμως είναι(θα έχω βεβαια καλύτερη αποψη όταν δοκιμάσω το ακόμη λίγ σκληρό πίσω) δεν θέλω να γινει εντελώς ξερώ πίσω ενώ θα ήθελα και κάτι παραπάνω απο το εμπρός μέρος. (οσο γινεται δλδ) χωρίς να το σκληρύνω αλλό...Προτάσεις?

Την μπροστά θολόμπαρα της C-ONE την φοράει κανεις? Μήπως ότι και να κάνεις μπροστά το θέμα με την μπάρα είναι ψυχολογικό? Απο που την παίρνεις στην Ελλάδα thn C-ΟΝΕ?(για την οποία κατα καιρους γραφτηκαν πολύ καλά σχόλια )Και πίσω τι γίνεται? Syele έχεις καμιά νέα αναφορά απο την πίσω αντιστρεπτική? Mike κανένα παρατράγουδο απο το πίσω μέρος μέτα απο τον καιρό που φοράς την πίσω θολόμπαρα?

(Συγνώμη για το μεγαλό post...Ειχα καιρό να γράψω και μου βγήκε)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-06, 01:35
syele Offline:
Μέλος

Κοίτα η πίσω αντιστρεπτική έκανε τελικά δουλειά. Το αυτοκίνητο βέβαια σκλήρυνε αλλά ΟΚ, με ρύθμιση στο μισό μπροστά - πίσω είναι μια χαρά. Μόνο σε extreme καταστάσεις σκληραίνω κι άλλο. Άσε που έδωσε και τη συμπεριφορά που θέλω (δηλ ολίγον υπερστροφική ή λιγότερο υποστροφική, όπως θες πάρτο)

Πάντως θεωρώ τη ρύθμιση που έχεις τελείως αδόκιμη για δρόμο. Το πίσω, που το έχεις τόσο μαλακό δεν κοπανάει στις εγκάρσιες;
μια λύση μπορεί να είναι είτε λίγο σκληρότερη αντιστρεπτική πίσω, (μπροστά θα χάσεις σε πρόσφυση), είτε 1 κιλό σκληρότερα ελατήρια μπροστά ή πίσω ανάλογα που έχεις το πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως πως θα συμπεριφέρονται τα αμορτισέρ μετά. Μπορεί μια χαρά, μπορεί και λίγο άβολα.

C-one ίσως (νομίζω τον είχα ρωτήσει για εντόσθια κιβωτίου) ο Τζούρδας. Η θολόμπαρα όμως δε θα κάνει δουλειά σ' αυτόν τον τομέα. Θα σου δέσει το αυτοκίνητο ώστε να μη στρίβει σε 2 φάσεις, αλλά οι κλίσεις...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στήσιμο-Ακρα-φρενα Nick_linea terra TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 24-04-20 12:34
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ Virus TOYOTA COROLLA E*90 39 11-06-12 04:07
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ vask TOYOTA COROLLA 111(G6) 244 12-10-07 17:07
Στήσιμο - Ανάρτηση Tsport TOYOTA COROLLA E 12 77 15-07-06 02:06

Page generated in 0,17356610 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com