Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
03-05-06, 15:48
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
|
Περιέργο. Δεν αναφέρεται πουθενά αλλαγή στην πίσω αντιστρεπτική.
Και εγώ με μικρόμετρο τη μέτρησα! Λες να είμαι τόσο στραβός; Θα την ξαναμετρήσω με την πρώτη ευκαιρία
|
03-05-06, 15:50
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
δεν με παίρνεις μαζί σου?
|
Πολύ ευχαρίστως
|
|
|
03-05-06, 17:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
03-05-06, 18:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Στέλιο καλοφόρετη!
Καλά η trd τις βγάζει και σε διαφορετικά χρώματα... ?
Αυτή που είχα δει εγώ είναι πιο σκούρο μπλε....
Τα αξίζει τα λεφτά της δηλαδή εεε?
|
|
|
03-05-06, 19:11
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Λες να είμαι τόσο στραβός; Θα την ξαναμετρήσω με την πρώτη ευκαιρία
|
Μιά χαρά είσαι. Μέτρησα 21.4mm σε ένα από τα τελευταία 1400-άρια προ-facelift!
|
03-05-06, 23:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εκτός από το πάχος όμως δεν παίζει ρόλο και η σκληρότητα; Οπότε είναι μάταιο να μιλάμε μόνο για πάχος!!!
|
04-05-06, 19:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
να καταλαβω κατι εγω εχω το 1,4 αν βαλω αντιστρεπτικη απο τς θα υπαρχει διαφορα?
|
05-05-06, 15:07
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Εκτός από το πάχος όμως δεν παίζει ρόλο και η σκληρότητα; Οπότε είναι μάταιο να μιλάμε μόνο για πάχος!!!
|
Σαφώς και παίζει και μάλιστα μεγάλο
|
|
|
31-07-06, 16:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Πρόλογος.
Μετά απο ενάμιση σχεδόν χρόνο που έχω στην κατοχή μου το ts αρχισα να το ψάχνω λίγο όσον αφορά το στήσιμο του. Ενώ είχα ρυθμισμένα τα μπροστινά αμορτισέρ κάπου στην μέση και προς το άνετο κάποια στιγμή ειπα να το κάνω ΤΑΧΙ και της έβαλα στο τελειως μαλακό...Ωσπου βαρέθηκα να γέρνω το ίδιο με accent και lanos και να κρατάω κόντρα στο foot rest σε όλες τις δεξιές,ενώ σε μεγάλες ανωμαλίες στην εθνική με πολλά χλμ βούλιαζε και σηκωνόταν σαν να είχε φουρτουνα.Βεβαια απο άνεση στην ευθεια ήταν το κατι άλλο,αλλά δεν σε ενεπνεε σιγουριά στα πολλά.
Λίγο απο το Θέμα.
Τώρα λοιπόν ρύθμισα τα μπροστά ενα κλίκ πρίν το τέρμα σκληρό και το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε.Δεν "βουτάει" με όλο του το βάρος στον εξωτερικο τροχό (τοσο που πρίν σου έδινε την αίσθηση οτι το 99% του βαρους του αυτοκινήτου παει εκεί),
γέρνει σαφώς λιγότερο και σε ανοιχτές και μέτριες καμπές είναι πολύ "θετικό" χωρίς να σε κουράζει. Αυτό που βλέπω είναι οτι σε κλειστή διαδρομή το πίσω μέρος (στο οποίο τα αμορτισέρ ειναι ρυθμισμένα στην εντελώς "μαλακή" κατάσταση δεν ακολουθεί, δίνοντας την αίσθηση οτι γέρνει περισσότερο και μην ακολουθόντας το μπροστά το "παρασύρει" και αυτό,ενώ σε επιτάχυνση απο στάση "κάθεται" πολύ πίσω.
Παρά όμως την εντελώς διαφορετική ρύθμιση μπρός πίσω,βλέπω οτι σε ανωμαλίες το εμπρός και πίσω μέρος αντιδρούν το ίδι'σκληρά" ή μαλακά.
Ετσι λοιπόν πιστευώ πως πρέπει να το σφίξω λίγο πίσω,λέω για το 1/3 και όχι παραπανω γιατι μετά χωρίς βαρος πίσω έχω την αίσθηση οτι θα αντιδρά ξερά.Αν δεν ήθελαν βαλε-βγάλε τα πίσω θα δοκίμασα διαφορες ρυθμίσεις.
Και η ουσία
Το θέμα όμως είναι(θα έχω βεβαια καλύτερη αποψη όταν δοκιμάσω το ακόμη λίγ σκληρό πίσω) δεν θέλω να γινει εντελώς ξερώ πίσω ενώ θα ήθελα και κάτι παραπάνω απο το εμπρός μέρος. (οσο γινεται δλδ) χωρίς να το σκληρύνω αλλό...Προτάσεις?
Την μπροστά θολόμπαρα της C-ONE την φοράει κανεις? Μήπως ότι και να κάνεις μπροστά το θέμα με την μπάρα είναι ψυχολογικό? Απο που την παίρνεις στην Ελλάδα thn C-ΟΝΕ?(για την οποία κατα καιρους γραφτηκαν πολύ καλά σχόλια )Και πίσω τι γίνεται? Syele έχεις καμιά νέα αναφορά απο την πίσω αντιστρεπτική? Mike κανένα παρατράγουδο απο το πίσω μέρος μέτα απο τον καιρό που φοράς την πίσω θολόμπαρα?
(Συγνώμη για το μεγαλό post...Ειχα καιρό να γράψω και μου βγήκε)
|
|
|
|
01-08-06, 01:35
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λαγονήσι
|
|
Κοίτα η πίσω αντιστρεπτική έκανε τελικά δουλειά. Το αυτοκίνητο βέβαια σκλήρυνε αλλά ΟΚ, με ρύθμιση στο μισό μπροστά - πίσω είναι μια χαρά. Μόνο σε extreme καταστάσεις σκληραίνω κι άλλο. Άσε που έδωσε και τη συμπεριφορά που θέλω (δηλ ολίγον υπερστροφική ή λιγότερο υποστροφική, όπως θες πάρτο)
Πάντως θεωρώ τη ρύθμιση που έχεις τελείως αδόκιμη για δρόμο. Το πίσω, που το έχεις τόσο μαλακό δεν κοπανάει στις εγκάρσιες;
μια λύση μπορεί να είναι είτε λίγο σκληρότερη αντιστρεπτική πίσω, (μπροστά θα χάσεις σε πρόσφυση), είτε 1 κιλό σκληρότερα ελατήρια μπροστά ή πίσω ανάλογα που έχεις το πρόβλημα. Δεν ξέρω όμως πως θα συμπεριφέρονται τα αμορτισέρ μετά. Μπορεί μια χαρά, μπορεί και λίγο άβολα.
C-one ίσως (νομίζω τον είχα ρωτήσει για εντόσθια κιβωτίου) ο Τζούρδας. Η θολόμπαρα όμως δε θα κάνει δουλειά σ' αυτόν τον τομέα. Θα σου δέσει το αυτοκίνητο ώστε να μη στρίβει σε 2 φάσεις, αλλά οι κλίσεις...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17356610 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|