Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
31-12-05, 11:28
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
|
|
31-12-05, 11:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
2579 αν δεις κανα παρκαρισμένο ts ρίξτο στ'αυτιά. Αν πάλι ρολλάρει ούτε να το σκεφτείς να το πλησιάσεις γιατί μετά θα πας να το πουλήσεις το εργαλείο σου ή να το πετάξεις. Όσο για την κόντρα που λέτε έχει γίνει αλλά ας μιλήσει ο αρμόδιος γι'αυτό.
Άντε Jim πέστα...............
|
|
31-12-05, 13:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
Αντε παλιιιιιι ΜΙΧΑΛΗ βαλε την ταξη ρε συ γιατι δεν μας ακουει κανενας!!!!
Ρε παιδια ελεος αφηστε κανεναν να πει τις εμπειριες του σε κοντρες και αφηστε τις συγκρισεις.
Εγω δεν εχω γραψει ποτε εδω μεσα γιατι δεν ειμαι γρηγορος αλλα αν Θελετε θα σας ανοιξω ενα τοπικ για να βγαλετε τα ματακια σας
|
31-12-05, 16:59
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδεσ με τα TS ακουστε και αυτο(και οι υπολιπο που θεωρουν τα μαυροκαπακα ψιλοπεθαμενα).στο φαναρι πετυχενω ενα honda κοφτο πισω, χαμηλομενο σκεφτομαι vti θα ειναι!!! ευκαιρια...κατεβαζω παραθυρο μου λεει μονο τζαπαν και vti μηχανικα ρωταω +10hp να τα ανοιξουμε του λεω( γελασε) ναι μου λεει το ανοιγει καλα πηγεναι εγω ημουν με κρυο μοτερ δεν το εσπασα σταθηκα αξιοπρεπωσ μου λεει 2λιτρο οχι μαυροκαπακο του λεω δεν μπηκα καν στο VTEC λεει και γελασε.του λεω παμε βεικου να τα ανοιξουμε και λεει ναι!!!.εχω τουσ 2 γιουσ δηλ.+50 κιλα και κατι πραγματα στο πορτ μπαγκαζ+15κιλα .τα στηνουμε και ξεκινα με μισο αυτ/το μπροστα αυτοσ(ο λογοσ αργησα να ξεκινισω) στο τελειωμα τισ 1ησ 1 αυτ/το πισω αυτοσ στο τελειωμα τισ 2ρασ στα 120 ηταν 2,5 καροτσεσ πισω αυτοσ και μετα εγινε το εξεισ τρελο για μενα εβγαλε φλασ και εστριψε αριστερα για να κανει αναστροφη τι ηττα ηταν και αυτη !!!τωρα θελω να πω τα εξησ παλι σε κουλο επεσα ??? μηπωσ ηταν 1,4 και με δουλευε?? ρε το μοτερ μου σκιζει απο σταση η οχι !!!τωρα τα TS τα ριχνουν περισοτερω απο 2,5 κενεσ που αν δεν ειχα εξτρα φορτιο και ξεκιναγαμε μαζι θα ετρωγε 3+ αυτ/τα τουλαχιστον .αλλα ξερω θα επεσα 1,4 η σε κουλο καλα καλα...ξερω, ομωσ δεν θα πετυχω κανενα....
μαρμελ το ελεγεσ οτι τα εχουμε κα δεν το πιστευα αδερφε, μετα απο αυτο δεν ξερω αν θα χρειαστη να ασχοληθω καθολου με τα TS η ειναι χασημο χρονου εκτοσ αν αυτη σε σχεδιασμενη κοντρα ριχνουν παραπανω
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
01-01-06, 20:46
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Εγω παλι ανοιξα με ενα καινουργιο impreza 2.0 στη συγγρου ο οποιος ειχε και το θρασσος να μου ζητησει να ξανανοιξουμε μετα τα 4 καροτσια που εφαγε,και φυσικα ειδε και παλι τα κολοφαναρα!Αν τα ειδε και αυτα!! !Ολοκληρο φουσκομα στο καπο,δεν το ειδε ο τρομπας????!!!!!που πας ρε μεγαλε !!!!
TOYOTA [acronym:d082607024="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:d082607024] SUPER CHARGER POWER!!! (και που να βαλω και τη τροχαλια!!!)
[acronym:d082607024="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:d082607024] POWER!
|
01-01-06, 21:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
καρχαρια λογικα εχεις 170 αλογα ετσι? αν ναι περιμενω το σχολιο του δημητρη. σιγα μη σε πιστεψει cussing
02-01-06, 00:36
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KARXARIAS G6";p="31832
Εγω παλι ανοιξα με ενα καινουργιο impreza 2.0 στη συγγρου ο οποιος ειχε και το θρασσος να μου ζητησει να ξανανοιξουμε μετα τα 4 καροτσια που εφαγε,και φυσικα ειδε και παλι τα κολοφαναρα!Αν τα ειδε και αυτα!! !Ολοκληρο φουσκομα στο καπο,δεν το ειδε ο τρομπας????!!!!!που πας ρε μεγαλε !!!!
TOYOTA [acronym:7eeea41c70="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:7eeea41c70] SUPER CHARGER POWER!!! (και που να βαλω και τη τροχαλια!!!)
[acronym:7eeea41c70="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:7eeea41c70] POWER!
|
αφου μιλάμε για καινούργιο 2.0 μιλάμε για 160 άλογα, 19 κιλά ροπή.
και όλα αυτά στον δρόμο 0-100 σε 8,8 και τελική 210χλμ σε μια καρότσα 1310 κιλών.
εύκολο φαίνεται
|
|
|
02-01-06, 00:53
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
το καινουργιο το impreza 2.0τ ειναι μνο 160 αλογα με 19 κιλα ροπη?κατι δεν καταλαβες μου φαινεται. ο καρχαριας εννοει οτι με τον 4agze 1600 16v super charger γυρω στα 170 αλογα περασε το σουμπαρου. ετσι καταλαβα εγω!!!
ετσι δεν ειναι?
|
02-01-06, 09:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="31852
το καινουργιο το impreza 2.0τ ειναι μνο 160 αλογα με 19 κιλα ροπη?κατι δεν καταλαβες μου φαινεται. ο καρχαριας εννοει οτι με τον 4agze 1600 16v super charger γυρω στα 170 αλογα περασε το σουμπαρου. ετσι καταλαβα εγω!!!
ετσι δεν ειναι?
|
Eτσι είναι, και υατό λέει ο φίλος hatzidi βρε συ! (αλλά που νιονιό για να καταλάβεις? αφού σου είπα να την γυαλίσεις, εσύ δεν με ακούς!!! ) Τώρα βέβαια εμένα μου δίνει πάτημα για να βάλω τον Δημήτρη στην μπρίζα πάλι! 8,8 ΕΙΠΕΣ?????????? 1310kg ΕΙΠΕΣ???????? Γιατί να μην τα έχουμε ρε συ Δημήτρη? Πές μου δλδ, γιατί είπαμε.. είμαι και σκράπας!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
02-01-06, 12:31
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="31852
ετσι δεν ειναι?
|
το καινούργιο 2.0 δεν είναι πλέον turbo, και έχει τα νούμερα που ανέφερα, turbo έχει το wrx και 2.5 πλεόν κυβικά
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="31861
Eτσι είναι, και υατό λέει ο φίλος hatzidi βρε συ! (αλλά που νιονιό για να καταλάβεις? αφού σου είπα να την γυαλίσεις, εσύ δεν με ακούς!!! ) Τώρα βέβαια εμένα μου δίνει πάτημα για να βάλω τον Δημήτρη στην μπρίζα πάλι! 8,8 ΕΙΠΕΣ?????????? 1310kg ΕΙΠΕΣ???????? Γιατί να μην τα έχουμε ρε συ Δημήτρη? Πές μου δλδ, γιατί είπαμε.. είμαι και σκράπας!
|
το 8,8 ίσως βγαίνει λόγο τετρακίνησης, και δεν είναι ενδεικτικό, πρέπει να δεις τι κάνει στο χιλίομετρο για να βγάλεις συμπεράσματα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16850090 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|