Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
Αττικη οδος σημερα. ενα celica το τελευταιο αν και ειχε σηματακι t-sport ημουν σιγουρος οτι ηταν με τα 145αλογα. αλωστε αποδειχτηκε αμεσως μετα οταν ΄δεν ειχε αλλο' γκαζι.ανοιξαμε απο 150-210.ημουν σχετικα χαλαρα 4καροτσες μπροστα. μετα οταν εφυγα απο το αεροδρομιο για να παω προς γλυφαδα στην βαρης κορωπιου ενα impreza το παλιο με τα μακροστενα φαναρια. ανοιξαμε μαζι σε φαναρι εκινησεις εφυγα μεχρι τα 100. μετα με περασε αλλα οχι με ανεση θα μπορουσα να πω. παντως πηγαιναμε τεζα και ηταν σταθερα μπροστα μου 2-καροτσες και πλησιαζα νομιζω. αλλα τελειωσε ο δρομος γμτ. τι να ηταν? ποσα αλογα? ποσα κυβικα? δεν τα γνωριζω τα μοντελα αυτα καλα.η σκαστρα του ακουγοταν μεχρι τον πειραια.εγραφε pro drive πισω. ο τυπος ομως οσο ηταν μπροστα μου ειχε ξεσκιστει να κοιταει τον καθρεφτη του. (χεστηκε) αλλα με περασε παντως. γμτ και πανω που τον μαζευα!!! γκρρρρ τι να ταν? ε πρεπει να λεμε και αυτα που μας περνανε ε? οχι ολο οσα περναμε!!! φιλικα πανος
|
πως εγινε αυτο?μπροσθιοκινητο να ξεκινησει καλυτερα απο τετρακινητο?
συνηθως τα τετρακινητα ξεκολανε στην αρχη και χανουν μετα λογω διαφορικων κτλ.
ρε πανο μηπως δεν το εδωσε στην αρχη ο τυπος?συνηθως τα παλια impreza ηταν πιο γρηγορα απο τα σημερινα λογω βαρους,μου φαινεται λιγο δυσκολο να ηταν το διλιτρο,εκτος αν ειχε καποιο προβλημα,επειδη εχω μπει και ξερω πως παει οι 2 καροτσες μου φαινονται λιγες ρε πανο.
anyway γραψε και καμια ηττα ρε πανo,στο κατω -κατω subaru impreza ηταν οχι κανα seisento