Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
19-07-09, 15:53
|
|
Ρε συ, ευθυγράμμιση πως έκανες μόνος σου; με ενδιαφέρει το θέμα.
|
|
|
|
19-07-09, 21:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ άλλαξα μια φούσκα κρεμαριέρας και χάλασε η ευθυγράμμιση μετά, πριν ήταν οκ. Ετσι εννοείτει ότι έχασε μόνο εκείνο το πλευρό, γιατί αν είναι και στις 2 μεριές ποτέ δεν πρόκειτε να τα καταφέρεις χωρίς μηχάνημα. Όταν έλυσα το ακρόμπαρο με παχύμετρο μέτρησα πόσο είναι το σπείρωμα που έχει μέχρι το ακρόμπαρο. Μετά όμως δεν το έβαλα προφανώς ακριβώς όσο μέτρησα οπότε η απόκλιση ήξερα ότι ήταν μικρή! επειδή τώρα το αμάξι έχει μαμά ελατήρια και εγώ είμαι αδύνατος χωράω από κάτω και βίδωνα-ξεβίδωνα το σπείρωμα που έχει η κρεμαρίερα και πάει στο ακρόμπαρο, χωρίς να το σηκώνω πάνω κάθε φορά! Βέβαια μη φανταστείς ότι είναι εύκολο, μπορεί να έπεσα από κάτω και 15φορές! πάνω από 1 ώρα έφαγα και μετά το τετράγωνο βόλτα το αμάξι και ανάλογα που τράβαγε το τιμόνι υπολόγιζα αν πρέπει να το σφίξω ή να το ξεσφίξω και πόσο. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων επαναλαμβάνω, ότι κανονικά μόνοι μας δεν μπορούμε με τίποτα να το φέρουμε εκτός αν υπάρχουν οι προυποθέσεις που υπήρχαν στην περίπτωση μου δλδ ήξερα τι απόκλιση είχε και που και μόνο στο ένα άκρο. Αλλιώς δεν έρχετε με την καμία!
|
19-07-09, 22:03
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εγώ προτείνω καλύτερα να πας ομως σε μηχάνημα γιατί ειναι κρίμα να φαγωθούν λάστιχα απο λάθος ευθυγράμμιση!
|
19-07-09, 22:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Ξέχασα να πω τι παρόλο που μπορεί το αμάξι να φαίνεται ίσιο όλο και κάπου μπορεί να χάνει, μην ξεχνάμε ότι ρυθμίζεται και το πίσω σύστημα. Θα πάω, αλλά να δω πότε θα έχει χρόνο ο φίλος μου, όποτε πάω όλο δουλειά έχει, γιαυτό έκανα μόνος μου τελικά όχι για να γλιτώσω 30 ευρώ.
|
20-07-09, 11:44
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
ερωτηση..τα sachs τα αμορτισερ χαμηλωματος τα εχετε ακουσει καθολου
εχετε καποια γνωμη γιατι εγω δε τα ξερω..
http://www.burnout.gr/index.php?opti...limitstart=126
|
20-07-09, 12:06
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
σελιδα 22 στο factory outlet-μηχανικη βελτιωση
|
20-08-09, 15:15
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
παιδια να ξαναρωτησω μηπως εχουμε καμια γνωμη για τα sachs perfomance πανω σε e11??
|
01-10-09, 16:53
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βύρωνας
|
|
Όχι, εγώ πάντως δεν έχω ακούσει κάτι για sachs...Αλλά γιατί δεν σκέφτεσαι κάτι πιο κλασικό???
|
19-10-09, 08:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
kyb AGX με μαμα ελατηρια.οτι καλητερο παιδια!το αμαξι παει ανετα,στριβει δεν χτυπαει..απιστευτη αναρτηση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 19-10-09 στις 15:49.
|
20-10-09, 22:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Καλά τα έχουμε πει και ποιο πριν αυτά! πάντως και εγώ από τοτε που έβαλα AGX με μαμά ελατήρια (τα μπροστινά από Levin) πραγματικά ησύχασα και βρήκα την υγειά μου. Μπορεί να παίρνει κλίσεις το αμάξωμα αλλά και καλά κρατάει για τα γούστα μου και δεν βαράει και είναι μια χαρά άνετο. Αν παραβλέψουμε το θέμα της εμφάνισης δλδ τα κενά στους θόλους! Από ρυθμίζεις παιζω 3-3-2-2. 3 μπροστά δλδ και 2η σκάλα στα πίσω, έτσι δεν πετάει κόλο με τπτ, με 3 και πίσω μου πέταγε κόλο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16824794 seconds (79,46% PHP - 20,54% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:50. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|