Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 395
δεν ειναι τιποτα αυτο..
εγω εχω βρει τον μπελα μου με ενα κολοπουλο(μπορει να ειναι και πανω απο 1,θα φυλαξω με το δικανο)που κουρνιαζει στον δεξι καθρεπτη και τον βρισκω καθε μερα π@@@@@#$$%
Δύναμη Σεβασμού: 216
κουκλα και γυαλιζει ολοκληρο!
αντε αντε προλαβαινεις σε 1ωρα να καθαρισεις τις πατημασιες
(αναρωτιεμαι πως και δεν σε εχω πετυχει καμια φορα πειραια γιατι εκει σπουδαζω και η περιοχη κατι μου θυμηζει,εκτος αν κανω λαθος)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Φαντασου οτι το επλυνα το Σαββατο το μεσημερι και ευτυχως διατηρηθηκε στην πυλωτη καθαρο. Μεχρι που το εφερα γραφειο σημερα και αποφάσισε η γατα να κανει τσουληθρες πανω του...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 315
Βγαλε βρε ανθρωπε τα τριμμακια απο τις πορτες,το νικελ στην μασκα και τα σηματακια vvt-i κατω απο τα φλασακια να αγριεψει λιγο το αμαξι...Κατα τα αλλα παλι μονο εγω θα ερθω βρωμιαρης σημερα..
Οσο κι αν κοιταω την φωτο ρε Μιχαλη πατημασιες γατα δεν μπορω να δω.