Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-07-08, 22:57
Το avatar του χρήστη tigraki
tigraki Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
tigraki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλλον σε μπέρδεψε η φωτογραφία. Δεν έχει καμία επαφή με τους αεραγωγούς (και καλά να φυσάει κρύο αέρα από τους αεραγωγούς) Σκέφτομαι να κάνω τομή στους αεραγωγούς να παίρνει τον αέρα από το DVD για να τον βγάζει μέσω αυτών εκτός ταμπλό. Είναι ο μόνος τρόπος να βγει ο θερμός αέρας μέσα από το ταμπλό. Έτσι κι αλοιώς τα ανεμηστήρια βγάζουν τον αέρα από μέσα από το DVD. Δεν νομίζω να έχω τρελή απόλεια από το κόψιμο από κάτω στον αέρα που θα βγάζει. Θα το δουλέψω στο μυαλό μου...ότι έχει μήνει μέσα τελος πάντον....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-08, 16:00
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Ένα νέο μοντελάκι που βρήκα στο Ebay για την Ε15:

http://cgi.ebay.com/7-Car-DVD-built-...QQcmdZViewItem

Είναι εξοπλιστικά πλήρες... Και τιμή γύρω στα 435 € χωρίς μεταφορικά...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-07-08 στις 16:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-07-08, 18:29
johntram Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla E15 1.4
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
johntram είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά διάβασα όλα τα post και ομολογώ ότι είστε εκπληκτικοί.Θα'θελα να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω..(αν ρωτήσω καμία βλακεία προκαταβολικά ζητώ συγνώμη)
1.έχει σημασία αν το Corolla είναι το 1.4 ή το 1.6?(δεν έχω clima αλλά a/c γι'αυτό ρωτάω)
2.επειδή το θέμα gps δεν μ'απασχολεί να το έχω σε τέτοιο μηχάνημα τι μου προτείνετε να αγοράσω?
3.οποιαδήποτε συσκευή 2 din τοποθετείται στο corolla μου?

αυτό που κυρίως μ'ενδιαφέρει είναι να παίζει όλα τα γνωστά format video και ήχου και να έχει δέκτη tv.

Ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-07-08, 21:38
tigraki Offline:
Μέλος

Παιδιά λόγω ότι έπαθα μια παπαριά στο κινητό έχασα αρκετά τηλέφωνα...
Το παλικάρι που με είχε πάρει τηλέφωνο και συζητάγαμε για το DVD και για τα προβλήματα με τα φρένα της Corolla ας με πάρει τηλ πάλι γιατί θα χρειαστώ το video με το πρόβλημα των reset του DVD.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johntram Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά διάβασα όλα τα post και ομολογώ ότι είστε εκπληκτικοί.Θα'θελα να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω..(αν ρωτήσω καμία βλακεία προκαταβολικά ζητώ συγνώμη)
1.έχει σημασία αν το Corolla είναι το 1.4 ή το 1.6?(δεν έχω clima αλλά a/c γι'αυτό ρωτάω)
2.επειδή το θέμα gps δεν μ'απασχολεί να το έχω σε τέτοιο μηχάνημα τι μου προτείνετε να αγοράσω?
3.οποιαδήποτε συσκευή 2 din τοποθετείται στο corolla μου?

αυτό που κυρίως μ'ενδιαφέρει είναι να παίζει όλα τα γνωστά format video και ήχου και να έχει δέκτη tv.

Ευχαριστώ.
Μπορείς να πάρεις όποιο θες από τα παραπάνω μοντέλα που έχουμε γράψει. Δεν παίζει ρόλο τι κινητήρα έχεις ακριβώς. Και αν δεν σε ενδιαφέρει το GPS πάρτο χωρίς GPS.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-08, 11:57
corollapatra Offline:
Administrator

corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
http://www.ihosynthesi.gr/index.php?...&productId=162

Παιδιά, επειδή θέλω να πάρω και εγώ αυτήν την κεραία, μπορείτε να μου πείτε εσείς που την έχετε από που την αγοράσατε; Την αγόρασε κανείς από την Ηχοσύνθεση ή από άλλο κατάστημα; Με την Ηχοσύνθεση έχω ήδη μιλήσει. Υπάρχει κάποιος άλλος που την πουλάει;
Παλιά 31-07-08, 23:13
corollapatra Offline:
Administrator

Τελικά προχώρησα στην αγορά της κεραίας από την Ηχοσύνθεση. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το αφεντικό και την αποστολή φωτογραφιών με email του βύσματος τύπου F που χρειάζομαι για το δικο μου car dvd SH-6800, μου επιβεβαίωσε ότι στην συσκευασία περιλαμβάνεται αντάπτορας για μετατροπή του βύσματος jack 3,5 σε τύπου F. Του έβαλα στο λογαριασμό του 60 ευρώ (55 για την κεραία και 5 για τα έξοδα αποστολης στην Πάτρα) και λογικά την Δευτέρα θα την έχω στα χέρια μου.
Παλιά 31-07-08, 23:28
corollapatra Offline:
Administrator

Υπάρχει ένα σημαντικό θέμα που θα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι AURIS για τα car dvd W-711. Μίλησα τηλεφωνικά με τον Θωμά από την Car GPS στην Λαμία και μου είπε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Το συγκεκριμένο car dvd δεν μπαίνει στα AURIS με τον διζωνικό κλιματισμό!!! Το δοκίμασε λίγες μέρες πριν σε πελάτη που πήγε στο μαγαζί για να το τοποθετήσει και με ενημέρωσε ότι έβρισκαν οι γωνίες στην κονσόλα. Κρατάει μία επιφύλαξη για το εάν θα ταιριάζει στα μοντέλα AURIS με το A/C, αφού δεν το έχει δοκιμάσει ακόμα. Του εκανε και του ίδιου εντύπωση αφού και αυτός θεωρούσε ότι η κονσόλα της Corolla E15 και του AURIS ήταν ίδιες. Τελικά όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θωμά. Οπότε προσοχή στους κατόχους AURIS πριν προβούν σε μία τέτοια αγορά. Να τσεκάρουν πρώτα εάν το car dvd μπορεί να μπει στην κονσόλα τους...

Τέλος ο Θωμάς με ενημέρωσε ότι δεν φέρνει πλέον το αντίστοιχο car dvd W-717 με την ανακλειόμενη οθόνη λόγω διαφόρων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε συσκευές που και ο ίδιος είχε τοποθετήσει...
Παλιά 16-08-08, 01:45
Το avatar του χρήστη LAKISdj
LAKISdj Offline:
Μέλος

Μοντέλο: COROLLA 1.6 SOL M-MT
Περιοχή: ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 214
LAKISdj είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Wink HAWAΙ

Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΗΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ HAWAΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΨΑΛΤΗ...!!!!! ΧΑ.. ΧΑ.. ΧΑ...!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-08, 00:38
tigraki Offline:
Μέλος

Παιδιά μετά από emails με τον Κινέζο του το ξαναστέλνω πίσω γιατί πάλι τα ίδια κάνει και με τα ανεμιστήρια. Προφανώς η συγκεκριμένη σειρά έχει πρόβλημα αφού το κάνει σε όλους μας.
Σε συνεννόηση μαζί του και με μια διαφορά θα πάρω το καινούριο του μοντέλο με Windows Ce μέσα (φωτό).
Επίσης θα βάλω και το Tuner με την ψηφιακή τηλεόραση γιατί από του χρόνου σιγά σιγά θα παίζουν ψηφιακά κανάλια καθώς και το gprs modemάκι σε περίπτωση που χρειαστούμε mobile internet κάπου άσχετα.
Όταν έρθει και το βάλω τα ξαναλέμε.
Κωδικός TradeSolution: T803PC

AS-PC803

1ο Link: http://www.audiosources.net/viewproduct.asp?id=872
2ο Link: http://www.made-in-china.com/showroo...AS-PC803-.html
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  200804240956378967596.jpg
Εμφανίσεις:  97
Μέγεθος:  21,0 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tigraki : 24-08-08 στις 01:10.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-08-08, 00:09
johntram Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla E15 1.4
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 0
johntram είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλώς σας ξαναβρίσκω μετά τις διακοπές...τελικά έβαλα από τη Λαμία το W-711.Το δοκίμασα επί 3 εβδομάδες και ομολογώ ότι έμεινα ενθουσιασμένος.τα στάνταρ (δλδ. mp3 κλπ) δουλεύουν άψογα,το dvd σε ταινία που το δοκίμασα με τα εργοστασιακά ηχεία παίζει απίστευτα,σε δοκιμή με rally acropolis που τράβηξα εγώ πάρα πολύ καλό,η τηλεόραση ανάλογα με το σημείο λήψης καλή και το bluetooth για το τηλέφωνο μου έλυσε κυριολεκτικά τα χέρια.Δεν αντιμετώπισα κανένα κόλλημα και με πολύ υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες (38-39 βαθμοί).Θα βάλω και φωτό.Επίσης το gps κλειδώνει απίστευτα γρήγορα το σήμα (πολύ πιο γρήγορα από το φορητό).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
new Corolla - Auris 2018 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 11-05-18 10:56
Corolla ή Auris kostass Θελω βοηθεια 15 03-07-12 20:43
Απο Corolla σε Auris christos67 TOYOTA AURIS 6 03-04-11 22:10
TRD COROLLA - AURIS ARC Adelaide Janakas ΓΕΝΙΚΑ 13 12-03-08 09:05
Corolla 2008 η Auris ???? Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 231 06-05-07 12:48

Page generated in 0,19633508 seconds (83,60% PHP - 16,40% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com