Γεια σου Κυριάκο με την κούρσα σου που προκαλεί συζήτηση !
Το τι είναι όμως καγκουρικο σε ένα τόσο προσεγμένο αμάξι είναι υποκειμενικό και μάλλον λεπτομέρεια.
Το χρώμιο μεσουράνησε το 60 και το 70 και από το 80 και εχουμε πλαστικά. Φυσικά για τους προφυλαχτήρες η αλλαγή έχει να κάνει και με ζητήματα ασφαλείας για πεζούς και επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.
Τα τελευταία όμως χρόνια το χρώμιο έχει αρχίσει και ξεπροβάλει και πάλι είτε σε πολυτελή αυτοκίνητα είτε σε εκδόσεις full extra (η αναφορά μαρκών και μοντέλων μάλλον είναι περιττή).
Τώρα δεν ξέρω ποιον πρέπει να φωνάζουμε καγκουρα σήμερα, αυτόν που έχει μια δυνατή έκδοση αυτοκινήτου το οποίο έχει χρώμια από το εργοστάσιο σε πόρτα ή φανάρια?
ή αυτόν που πήρε ένα προφυλακτήρα με χρώμιο τον έβαψε μαύρο και μετά από λίγο άρχισε το μαύρο να ξεφτίζει και να φαίνεται το χρώμιο από κάτω (μην αναφέρω και περιπτώσεις που μετά το βάψιμο ο κάγκουρας τρακάρει και τον τσαλακώνει κιόλας).
Όσο αναφορά το χρώμα του αμαξώματος σε αντίθεση με τη Μαρια η οποία δεν είναι «ξανθια», το άσπρο πάντα μου άρεσε ( όπως και σε κάποιο άλλο σεσημασμένο με 30αρες από το Βορρά) Εκείνο που δεν μου άρεσε ποτέ είναι το μουσταρδί (με το συμπάθιο Νασο).
Αντικειμενικά το πράσινο του Κυριάκου και το χρυσαφί (από yaris) που έχει ο Δημήτρης (συντοπίτης στο μεγάλο νησί) είναι πολύ καλές επιλογές.
Υποκειμενικά πάντα νομίζω πως και τα δυο παιδιά έχουν κάνει κάτι πολύ καλό: Ανακαινίσαν τα αυτοκίνητα τους μέχρι εκεί τα παίρνει. Τα συγκεκριμένα μοντέλα σχεδιαστήκαν πριν 35 χρόνια και η όποια προσπάθεια να τα κάνουμε να μοιάζουν εξωτερικά με σύγχρονα είναι μάλλον καταδικασμένη.
Τέλος θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ υποκειμενικά και αντικειμενικά με τον Νίκο: Κυριάκο για κανόνισε την ψησταριά και παίρνω αεροπλάνο να έρθω.
KE-30 Classic
|