Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 332
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Μα καλά δεν τα λέω ρε Χρήστο? Τί πινουνε εκει στο Αμέρικα?
Και όχι τίποτα άλλο, αλλά αποκάλεσε όλα τα μέλη κάγκουρες... χαχαχα
Δεν παίζεται αυτος ο Κωσταντίνος...
Εντάξι ρε παιδιά έλεος GR είθελα να πώ μήν βαράτε !!!!!
Ενα τυπογραφικό λάθος έκανα !!!
και είθελα να πώ GR για να καταλαβαίνουν τα αμερικανάκια απο που ερχόμαστε !
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Ολοι μα ΟΛΟΙ ομως καγκουρες!!! μαλλον το πολυ Burger king και το cable tv τον πειραξε!!!!!!!!!! χαχαχα
γεια σου ρε κωστα αλανιαρη..καλα ρε δεν βλεπεις τοσο καιρο οτι στο τελος πατας .COM!?!?!?!?!?
Εντάξι ρε δικιέμου είπαμε τυπογραφικό λάθος !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 08-10-07 στις 10:36.
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
εγω αυτα τα βλεπω δικαιολογιες...απλα ξεχασες οτι εχουμε .com...δεν ειναι κακο... αν τα βαλεις σε σειρα και το ποστ σου και ολα δεν ειναι ενα τυπογραφικο λαθος...αλλα δεν πειραζει καλο ηταν!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 324
παιδια ως φαινεται η πρωτη μου επαφη με το κλαμπ την παρασκευη οδευει προς ακυρωση. η TS ειναι στο γιατρουλη και ειμαι ενας παροδικος αλλα πεηφανος κατοχος Aygo (χαχαχαχααχαχαχα!). Οποτε ελπιζω και επομενη παρασκευη και φυσικα για Λουτσα οπου θα εχω τα 192 ατια και παλι στα χερια μου (και στα ποδια μου)
ελπιζω σε αφεση αμαρτιων απο τους αγαπητους admin και λοιπα αφεντικα