Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Απίθανο Πέτρο. Με'γειές και καλά "ρουφήγματα".
Θυμασαι πόσο σου πηγε?
Επισης τι χρειαστηκε να μετακινησεις/βγαλεις για να το βαλεις? (Ρωταω για οταν ερθει η ωρα για πλυσιμο της χωανης).
Και τελος... πώς και το πηρες σε κοκκινο χρώμα...? Δεν το περιμενα...
|
Αν θυμάμαι καλά μ την ισοτιμία τότε που ήταν το δολάριο με το ευρώ, μου είχε βγει περίπου 100 - 110€ με τα μεταφορικά. Για την αρχική τοποθέτηση χρειάστηκε να βγει η μπαταρία, ο προφυλακτήρας και το φανάρι. Το κιτ ταιριάζει ακριβώς με την διαφορά ότι στο σημείο που περνάει κάτω από το φανάρι ο σωλήνες θέλει λίγο χτύπημα για να γίνει πομπέ κι αυτό γιατί οι Αμερικάνικες Corolla έχουν πιο στενόμακρο φανάρι από τις Ευρωπαϊκές. Ο έλεγχος και ο καθαρισμός της χωάνης αργότερα γίνονται ξεβιδώνοντας μόνο το πλαστικό του θόλου από από την πλευρά που κουμπώνει στον προφυλακτήρα. Το κόκκινο χρώμα καταλάθος το πείρα εγώ ήθελα σε μπλέ.....
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex-poli
Μεγιά - καλορίζικα και μετά τις εικόνες θέλω ήχο....θέλω να ακούσω
|
Θα γίνει σύντομα κι αυτό Μιχάλη.Πάντως μέσα στην πόλη αυτές τις λίγες ώρες που το έχω με ανοιχτό το παράθυρο ακούγεται ωραία πως ρουφάει σε κάθε επιτάχυνση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Καλά ρε, δε ντρέπεσαι; Τι λες στον άνθρωπο;
Ωραίος Πέτρο... Ένα κόκκινο Κ&Ν Typhoon Kit όμως θα ήταν καλύτερo... :γλώσσα:
|
Ανδρέα τα είχα δει κι αυτά τα κιτ αλλά το θέμα ήταν να φύγει από τον χώρο της μηχανής η χωάνη αλλιώς θα ήταν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που είχα μέχρι τώρα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νικος Βασ
Μεγια κ καλοριζικα κ κάλες "άναπνοες" κ απο μενα κ να σε ρωτησω για κάτι που ειδα ο μοχλος στο τιμονι ειναι το cruze condrol?
|
Ναι cruise control είναι απλώς δοκιμάζω κάποιες λύσεις σιγά σιγά για να το κάνω να δουλέψει κανονικά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Προσοχη τα νερα δε λες τιποτε.
Εγω θα ελεγα να το βαλεις πιο ψηλα.
Φιλος με ακριβως το ιδιο σε 335 BMW επαθε υδραυλικη μετα απο εξαφνη νεροποντη και οι μπιελες εγιναν S.
|
Κυριάκο δεν θα περνάω από ποτάμια......
Για να ρουφήξει νερό στο ύψος που είναι θα πρέπει να περάσω από σημείο με νερό τουλάχιστον 30 και παραπάνω εκατοστών.........
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από koperton
Ρε Mad το τραβαει ο οργανισμος σου ρε συ.. Δηλαδη μου ανοιγεις το στομα και μετα λετε διαφορα... Πετραν καλοριζικο
|
Ευχαριστώ Κώστα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Πονηρα μυαλα υπαρχουν, οχι πονηρες εκφράσεις...
Ντροπη σας...
Ασε που μας εχει πεθανει στο FB με αυτα που ανεβαζει... Ας του πουμε και εμεις τίποτα.
|
Εσύ θα τιμωρηθείς μέσα από το f/b.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Αναμένουμε εντυπώσεις και βίντεο να ακούσουμε ήχο.
|
Θοδωρή, ότι είπα και στον Μιχάλη.