O γολγοθας μου δεν θα τελειωσει......
Πηγα σημερα πρωι , πρωι σε ενα πολυ φιλο του θειου μου , για να παρω τα ER300 και να μου κανει και καλυτερη τιμη....
Μολις πηγα , ειπα κατευθειαν στον ανθρωπο την διασταση που θελω. Με ρωτησε για δεικτη ταχυτητας ( χωρις να εχω πει τι αυτοκινητο , ουτε και να το εχει δει αυτος) και του ειπα V , γιατι το λεει το βιβλιο του κατασκευαστη. Μου λεει ποσα κυβικα ειναι το τουτου? 1.4 λεω κα μου απανταει , corolla ειναι? Του λεω που το ξερεις? Η Toyota κατα ενα περιργο λογο εχει βαλει V , μου απανταει. Αμα εισαι γρηγορος βαλε V. Αμα εισαι normal και οποτε χρειαζεται το πατας βαλε Η. Διαλεξε οτι θες......Ωραια λεω ,ας βαλω καλυτερα Η....
Παμε τωρα στο κοτυφαιο!!!!! Μου λεει να μην βαλω ER300. Ειναι παλαιο ελαστικο και λογω του οτι δεν πουλαει πολυ τον τελευταιο καιρο , η κατσκυες τους ειναι παλιες. Αυτα που εχω π.χ. ειναι 22/2006. Αν θες ξαναπαραγγελω , αλλα παλι 2006 θα μας στειλουν.... Και τι να κανω , του λεω? Παλι τα michelin ta energy να βαλω?
Και για να μην μακρυγορω , μου προτεινε τα ContiPremiumContact 2. Την ιδια τμη εχουν.
Να βαλω αυτα , να τελειωνουμε???
Τα εχει δοκιμασει κανεις? Ειναι ΟΚ?
Αντε γιατι το εχω κανει το ζητημα μεσανατολικο.......