Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από miller
Γεια σας και παλι μια απλη απορια.... εχω κανει μια πατεντα (οπως ειχα στο παλιο που τρακαρα ετσι εκανα και στο καινουριο) εχω κανει πατεντα φυλτροχοανη και τελικο "ελευθερας" και διακυδα μπουζι..
Στο τιμονι νοιωθω διαφορες οχι τεραστιες αλλα αισθητες
το θεμα μου ειναι το εξης κανει δουλεια η οχι???????
Στη φωτο εχω την πατεντα.
Σε ολο το φασμα των στροφων παει τελεια δεν μπερδευει ουτε κολωνει..
Απλα το μονο κολλημα που κανει το μοτερ ειναι οτι οταν ξεκινας καλαρα την πρωτη και σε λιγες στροφες βαλεις δευτερα(σαν να οδηγας στο κεντρο της πολης)
αν ψιλο κοψεις και εχει πεσει 1500rpm (με δευτερα παντα) και μετα πατησεις τερμα το γκαζι κολονει για πανω κατω 600rpm μολις πιασει τις 2100rpm περιπου ανεβαζει σαν τρελο......
επι την ευκαιρια αυτο το κανει γιατι περνει παραπανω οξυγονο και "μπουκονει"????
Ειναι καλη η πατεντα μου?
το ιδιο το εκανα σε μια 520 και ενα astra και μου εχουν πει οτι πανε σαν τρελα!!!!
|
Καλή η πατέντα φίλε miller... το ΑFM πως το έχεις 'σφραγίσει' πάνω στο σωλήνα για να μη χάνει αέρα....? Σκεφτόμουν και γω να κάνω την ίδια πατέντα... πήρα σωλήνα έχω και 2 χοάνες για δοκιμές και τελικά εδώ και 1,5 χρόνο, μπορεί και παραπάνω, δεν έχω κάνει τπτ
Μετά την εξεταστική, μετά τα test με τους άλλους 14άρηδες λογικά θα την βάλω και γω..