Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-03-06, 23:06
VOSKOPOULOS Offline:
Νεότατος

Περιοχή: KOMOTHNH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
VOSKOPOULOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
file mou den mporei na rithmisi tin analogia aeras k benzineis giauto berdeuei to moteraki sou....
Παλιά 19-06-06, 02:24
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο μου χανει-καιει λαδια.Υπολογιζω γυρω στα 2L καθε 8000 χιλ.Πολυ λαδι.Την πρωτη φορα που ελενξα τα λαδια και ειδα οτι ηθελαν συμληρωμα ρωτησα στην ΤΟΥΟΤΑ και μου ειπαν οτι ο VVT-i λογο του μεταβλητου χρονισμου καιει λαδια.(Μ@λ@κιες μου λεγανε)Οταν πηγα προχθεw να ανανεωσω την καρτα καυσαεριων ρωτησα τον μηχανικο για το προβλημα και αυτος μου ειπε οτι ειναι πιθανο να τα καιει απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων πραγμα που παρουσιαζουν πολλα TOYOTA οπως μου ειπε και μου ζητησε 500 - 600 ευρω για επισκευη.Και αυτο δεν μου φανηκε και πολυ αληθεια.
Δεν ξερω τι να κανω.Το κακο ειναι οτι ουτε ασπρο καπνο βλεπω να βγαζει ουτε οταν το παρκαρω καπου εχω δει σημαδια απο λαδι μετα στο δρομο.Εχει αντιμετωπισει κανενας σας παρομοιο προβλημα η εχετε ακουσει τιποτα για τα ""τσιμουχακια των βαλβιδων"" οπως μου ειπε?Επισης η καρτα καυσαεριων που εβγαλα δεν εδειξε αυξημενους ριππους.Αν εκαιγε λαδια δεν θα ειχα προβλημα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-06, 02:58
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ξαναπηγενε στην τουοτα κ πες τους οσες φορες χρειαστει αυτο"Υπολογιζω γυρω στα 2L καθε 8000 χιλ"ειναι πολυ λαδι αδερφε...
Απάντηση με παράθεση
Re: Πρόβλημα!!!
Παλιά 19-06-06, 04:27
Το avatar του χρήστη christos_m
christos_m Offline:
Μέλος

Μοντέλο: EE111 lt+
Περιοχή: Περιστέρι, Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 252
christos_m είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Πρόβλημα!!!

Καλησπέρα...

Πριν από 10 χρόνια είχα αγοράσει το πρώτο μου αυτοκίνητο. Ενα χιλιάρι Starlet το οποίο έκαιγε λάδια τα οποία περνούσαν από τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. Το αμάξι όμως ήταν ακίνητο για ένα περίπου χρόνο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και έτσι τα τσιμουχάκια «στέγνωσαν» και νά'σου το πρόβλημα.

Για να καταλάβεις αν σου κάει λάδια θα προσέξεις το εξής: όταν σταματήσεις βράδυ σε ένα φανάρι για μισό περίπου λεπτό θα ξεκινήσεις ζωηρά και θα κοιτάξεις από το μεσαίο καθρέπτη το πίσω σου αυτοκίνητο. Αν δεις κάπνα και νέφος στα φώτα του τότε καις λάδια...
Ανοιξε τη τάπα του ψυγείου να δεις αν έχει εκεί υπολείματα λαδιού.

Αλλά μου φαίνεται περίεργο ένας τόσο νέος κινητήρας να κάει λάδια τόσο γρήγορα. Το δικό το 1.3 με 177.000 χιλ. και δεν του λείπει σταγόνα. shoothim
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-06, 10:03
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο μου χανει-καιει λαδια.Υπολογιζω γυρω στα 2L καθε 8000 χιλ.Πολυ λαδι.Την πρωτη φορα που ελενξα τα λαδια και ειδα οτι ηθελαν συμληρωμα ρωτησα στην ΤΟΥΟΤΑ και μου ειπαν οτι ο VVT-i λογο του μεταβλητου χρονισμου καιει λαδια.(Μ@λ@κιες μου λεγανε)Οταν πηγα προχθεw να ανανεωσω την καρτα καυσαεριων ρωτησα τον μηχανικο για το προβλημα και αυτος μου ειπε οτι ειναι πιθανο να τα καιει απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων πραγμα που παρουσιαζουν πολλα TOYOTA οπως μου ειπε και μου ζητησε 500 - 600 ευρω για επισκευη.Και αυτο δεν μου φανηκε και πολυ αληθεια.
Δεν ξερω τι να κανω.Το κακο ειναι οτι ουτε ασπρο καπνο βλεπω να βγαζει ουτε οταν το παρκαρω καπου εχω δει σημαδια απο λαδι μετα στο δρομο.Εχει αντιμετωπισει κανενας σας παρομοιο προβλημα η εχετε ακουσει τιποτα για τα ""τσιμουχακια των βαλβιδων"" οπως μου ειπε?Επισης η καρτα καυσαεριων που εβγαλα δεν εδειξε αυξημενους ριππους.Αν εκαιγε λαδια δεν θα ειχα προβλημα?
Μήπως έχεις Ε-11;;; και καμιά 80000χλμ;;;
Κάτι παρόμοιο είχε πάθει καιένας φίλος και όταν πήγε στη Toyota του
είπαν ότι υπάρχει μια προβληματική παρτίδα.
Το αποτέλεσμα ήταν αλλαγή ΜΠΛΟΚ.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-06, 10:47
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το θέμα με τις τσιμούχες των βάλβίδων, ΝΑΙ ισχύει ότι είναι ένα ασήμαντο προβληματάκι που βγάζουν πολλά Toyota. Αυτό το έχω δει είτε σε αγροτικό είτε σε συνηθισμένο ΙΧ. Όσον αφορά το ποσό της επισκευής που σου ανέφερε, σου λέω προκαταβολικά ότι είναι για πολλές ΚΛΩΤΣΙΕΣ ο μηχανικός. Το πολυ 100 Ευρώ θα σου στοιχίσει, αν δεν έχεις μάστορα στείλε μου p.m να σε πάω στον δικό μου. Γενικά τώρα για το κάψιμο λαδιού, δυστηχώς πολλά Toyota μετά τα 150,000 χλμ καίνε. Στο συνεργείο που πηγαίνω, προχθές έκανε επισκευή μηχανής ενα Avensis του 2000 γιατί έκαιγε λάδια απ τη φλάτζα μηχανής.
Παλιά 20-06-06, 11:32
akis308 Offline:
Moderator

Σπύρο περίμενε....
Είναι οι μηχανικοί που γεμίζουν τον κύλινδρο αέρα για να κρατήσουν κλειστές τις βαλβίδες και
είναι και οι γρόθοι (μ@λ@κες στα κρητικά), που ξυλώνουν όλο το μοτέρ για να τις αλλάξουν
και φυσικά κοστίζει πολύ παραπάνω....
Δεν φταίει το παλικάρι.... η ρουφιάνα η ζωή που δεν του έδωσε κομπρεσερ αέρα φταίει....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-06, 13:08
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Έστω και έτσι ρε συ Άκη. Εσυ τα ξέρεις καλύτερα, ο δικός μου χρησιμοποιεί τον πρώτο τρόπο που ανέφερες.
Παλιά 20-06-06, 13:42
akis308 Offline:
Moderator

Οι μηχανικοί χρησιμοποιούν τον πρώτο τρόπο.
Όλοι οι άλλοι τον δευτερο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-06, 23:37
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Δύναμη Σεβασμού: 296
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ελπίζω να μην έκανες καμιά υπέρβαση στον τύπο του λαδιού και να βάζεις λεπτότερο λάδι και το σκίζεις! Εγώ όταν έβαλα 5W στο 4afe τσιμπούσε τόσο περίπου λάδι. Νομίζω ότι πρέπει να πάρεις αρκετές γνώμες και να ψαχτείς για το τι συμβαίνει στο μοτέρ σου και μετά να πάς για επέμβαση. Καταρχήν δεν ξέρουμε τα χλμ σου. Όσο για τα συνεργεία καλύτερα να μάθεις από τα παιδιά μέσα στο site, μίας και έχουν γίνει τέτοιου είδους επισκευές και να πάς σε κάποιο έμπειρο συνεργείο.
Αυτή ήταν η γνώμη μου.
Εγώ που ασχολούμαι με μηχανολογικά έμεινα έκπληκτος στον τρόπο επισκευής με τον αέρα .Δεν μου έτυχε ποτέ να πάω για τέτοια επισκευή σε βαλβίδες και δεν το ήξερα.
Τα ελατήρια από τις βαλβίδες πώς τα συσπειρώνει ? Ο αέρας έχει τόση πίεση ώστε να κρατάει τη βαλβίδα κλειστή και ο μάστορας να πατήσει μέσα το ελατήριο για να βγάλει την ασφάλεια? Όποιος ξέρει η έχει δει τη διαδικασία σας παρακαλώ να τη γράψει ή αν υπάρχει κάπου διατυπωμένη να δώσει ακριβή τοποθεσία. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να γραφτεί κάτι τέτοιο. ώστε να ξεστραβωθούμε!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πρόβλημα Ser TOYOTA COROLLA E 12 10 02-07-09 19:14
Πρόβλημα με BT trd_koutavi SUPPORT 13 07-01-09 20:16
Πρόβλημα μετά το πρόβλημα... tsport192 ΦΟΡΟΥΜ 19 07-06-07 23:18
Πρόβλημα Ser TOYOTA COROLLA E 12 3 12-04-07 18:28
Πρόβλημα!! Gorillas SUPPORT 4 10-01-05 16:10

Page generated in 0,16150308 seconds (81,66% PHP - 18,34% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com