Εγώ πάλι πηγαίνοντας Τρίκαλα (140-160 εθνική, 80-110 εκεί που είναι τα φωτογραφικά
, πολλές αλλαγές και κυρίως κατεβάσματα αλλά ΠΟΛΛΑ στο ανέβασμα Δομοκού από Λαμία, κυριλέ στο κατέβασμα για Καρδίτσα και από εκεί μέχρι Τρίκαλα 120-140) μου καίει πάντα μα πάντα ακριβώς μισό ντεπόζιτο κάθε φορά παρά τις όποιες αλλαγές στον τρόπο οδήγησης λόγο κίνησης που μπορεί να πετύχω. Το παράξενο της υπόθεσης βέβαια δεν είναι ότι το ίδιο μου δείχνει και στο γυρισμό για Αθήνα αλλά το ότι ακριβώς τα ίδια μου έδειχνε και πριν αλλά και μετά την τοποθέτηση της χοάνης, της εξάτμισης αλλά κυρίως την αλλαγή ελαστικών σε 205/50/16!!!! Το παρατήρησα γιατί πολλά ακούγονταν για μεγαλύτερη κατανάλωση και τέτοια (και θα ήταν φυσιολογικό μιας και το αμάξι έχει διαφορές από πριν) αλλά είναι πάντα ακριβώς μισό ντεπόζιτο από γέμισμα. Και βέβαια πάντα μπαίνει βενζίνη 100 οκτανίων (είτε ΒΡ είτε SHELL) τίποτε άλλο.
ΥΓ. Τρίκαλα Αθήνα περίπου 340-360 χλμ. Αλλά δεν νομίζω ότι το ότι ο δείκτης πάει από το τέρμα επάνω ακριβώς στην μέση ότι καίω 55/2=27,5 lt γιατί απλά δεν νομίζω ότι η ένδειξη είναι τόσο ακριβής μιας και όσο ποιο πάνω είναι μία γραμμή του δείκτη τόσο περισσότερα χλμ. μου βγάζει μέχρι να την περάσει (δικιά μου εκτίμηση αυτή)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com