Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
Re: Here Iz MinE
Πανέμορφη η corolla σου φιλε Roy-D.....Η Γνώμη μου είναι να μην αλλάξεις τιν μουρίτσα της γιατι είναι κούκλα (γενικά είναι κούκλα) αλλα εσύ αποφασίζεις!!!Καλοτάξιδη και καλορύζικη......
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 594
φιλε Gorilla ειναι χαμηλωμενο 3,5 cm vogtland ελατηρια. Morfea σε ευχαριστω φιλε κι εμενα μου αρεσει αλλα αν το δεις απο κοντα....εχει κενα ασε που μοθ εχει φαει και τον εναν θολο...σαν σχεδιο καλο σαν εφαρμογη.... :-( αλλα ειναι ψαρωτικο...νομιζουν οτι ειναι τς...αν τυχω σε καναν γρηγορο απλα το παιζω οτι δεν ασχολουμε μαζι του!!!!χεχεχε
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 239
Re: Here Iz MinE
Καλή Φάση Roy-D....... ..Μιά φορά ένας που τον έτρωγε ο πισινός του,είχε φάει μερικές εκατοντάδες μέτρα σκόνι απο την κωλάρα του starlet μου και όταν με πέρασε,αφού είχα κόψει ταχήτητα φυσικα,μιλούσε στο κινητό ο μα@#$%ας...Ηθικό δίδαγμα " ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΥΟΤΑ "....Να την προσέχεις την κούκλα σου και καλές modifes........
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 323
Ωραία η εξάτμισή σου! Απο θόρυβο πως πάει? Πολύ η λίγο? Θέλω να κοιτάξω να βάλω κι εγώ τώρα. Είδα μία Powerfull που έχει ένας φίλος μου σε ένα Ε12 1.6 και μου άρεσε πολύ. Και απο θόρυβο πολύ λίγο, όσο δηλαδή θέλω να ακούγετε..