Ενω περιμενα στο φαναρι (με το nissan almera μου 300HP look
)
αναβει πρασινο.
Ξεκιναω να περασω και οπως ΠΑΝΤΑ ριχνω και μια ματια στο δρομο. (κεντρικο διεσχιζα)
Βλεπω ενα ibiza να ερχεται πλακωμενο. Δεν με παιρνει λεω. απλοκλειεται να φρεναρει και σταματαω. οι απο πισω να κορναρουν. Μεσα στο ibiza μια κοπελα (ηταν δεν ηταν 20) μολις φτανει στα 5 μετρα απο το φαναρι με καμια 60 καταλαβαινει τη λαλακια της....και κανει το θεικο.
Τελικιαζει το φρενο.....και αφηνει τα χερια απο το τιμονι και κληνει τα ματια!! shoothim Βγαζοντας υποθετω και την αναλογη κραυγη. με περασε φρεναριστη και σταματησε 5 μετρα παρακατω εχοντας αλαξει λωριδα!!!!!(και παλι καλα που δεν αφησε το φρενο γιατι οι ροδες ειχαν γυρισει και αν ξεκολουσαν ποιος ξερει που θα κατεληγε). Και αφου εμεινε στη μεση του δρομου....δεν μπορουσε να συνεχισει απο τον πανικο!. Σταματησα στην ακρη....πηγα την εβγαλα απο το αμαξι μαζι με εναν ακομα που σταματησε....πηγαμε το αμαξι στην ακρη και καναμε 15λεπτα να την συνεφερουμε. (νερα , ιστοριες,,,εισαι μια χαρα κτλ) Στο τελος εκρεινε οτι μπορει να συνεχισει. και πηρε ο καθενας τον δρομο του.
Η χειροτερη αντιδραση που εχω δει ποτε!!!
ps.Το οτι ηταν γυναικα ισως να μην σημαινει και τιποτα....αλλα η δικια μου γνωμη για τις γυναικες οδηγους στιγματιστηκε!!!!
2ο περιστατικο. Καλοκαιρι. δεν ειχε δουλεια στο μαγαζι και καθομουν με ενα φιλαρακι και πιναμε καφε εξω απο το μαγαζι. απεναντι παρκαρισμενα και ειχε μιαμιση θεση παρκινγκ ελευθερη. σταματαει ενα fiesta και παει να παρκαρει. νεαρα οδηγος. Μετα απο 3 προσπαθειες....και αφου κερδισα και το στοιχημα οτι δεν θα το βαλει με την 1η
κατεβαινει και μας λεει.....μηπως μπορειτε να μου το παρκαρεται?? (τι να σκεφτηκα εκεινη την ωρα?
) Κοιταζομαστε μα τον φιλο μου.....και παει και της το παρκαρει!
ελεος!! (αν και αυτη η γνωριμια μας βγηκε σε καλο)