Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavleouras";p="
Η δική μου γνώμη είναι ότι η εγγύηση της ΤΟΥΟΤΑ (μετά την 3ετία) είναι για γέλια. Έχω δύο κορολα και δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου αλλάξουν κάτι μετά την τριετία. Αντίθετα μέσα στην 1η τριετία τα άλλαζαν όλα εύκολα (πληρώνει η japan βέβαια) και μάλιστα πράγματα που δεν χρειάζονταν για να πουν ότι κάτι έκαναν όταν τους υποδείκνυα κάποιο πρόβλημα. Η εντύπωση που έχω από τις αντιπρωσωπίες της ΤΟΥΟΤΑ είναι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. Και δυστυχώς από ότι λένε πολλοί φίλοι μου οι άλλες εταιρίες είναι χειρότερες. Αυτό δεν με ικανοποιεί όμως.
|
Και εγώ έτσι έλεγα για την εγγύηση μετά τα 3 χρόνια, αλλά corollάκι του 2000 γνωστού μου που έκαιγε λάδι, λιγότερο από 1lt τα 1000κμ που δικαιολογεί η ΤΟΥΟΤΑ (άλλο κεφάλαιο αυτό) του το άνοιξαν και το επισκεύασαν (ελατήρια κτλ) στην εγγύηση...
sleep1er για τις ταπετσαρίες 'μικρό' το κακό, εγώ αν είχα πληρώσει ότι μου έχουν αλλάξει στην εγγύηση μέχρι τώρα θα αγόραζα εξ'αρχής tsport
Για τις ταπετσαρίες να μαζευτείτε να κάνετε παράπονα μαζικά στην Τoyota Ελλάς, μπας και γίνει κάτι....