Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Aναβαθμιση κινητηρα Avensis 1.8 ???
Παλιά 24-11-05, 16:47
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pagalo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλησπέρα....

Ρε παιδιά τόσο πατατα το AVENSIS????

Σκέφτομαι να παρω ένα αλλά λόγω του ότιο μόνο αυτόματο μπορώ να οδηγήσω δε το εχω τεστάρει....

Με αυτά που μου λέτε με κάνετε να αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρα τώρα....
Μήπως να διαλέξω το Mazda 6????
Να ειδατε.Θα μας φυγει και θα παει στην ΜAZDA.Μια χαρα αυτοκινητο ειναι το Αvensis.Δεν μας ειπες ομως ποιο μοντελο ειναι.
Παλιά 24-11-05, 19:19
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παιδια εγω για το avensis νομιζω οτι ειχα διαβασει αλλα πραγματα. Για το τιμονι συμφωνω εκ των προτερων γιατι γενικως κατα καιρους εχω οδηγησει διαφορα corolla και ποτε δεν ηταν το τελειο. Αλλα απο πλευρας στησιματος σε περιοδικα που ειχα διαβασει πριν καιρο το εβγαζαν αμαξι με τρελο στρηψιμο question για την κατηγορια του σε σημειο να το συγκρινουν με το ford mondeo και να γραφουν οτι ηρθε η ωρα οι ευρωπαιοι να παρουν ενα μαθημα στρηψιματος απο τους Ιαπωνες. Τα σχολια ειναι ιδιαιτερα καλα. Αν θυμαμαι λαθος διορθωστε με.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 19:21
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Με αυτά που μου λέτε με κάνετε να αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρα τώρα....
Μήπως να διαλέξω το Mazda 6????
Ποία Mazda ρε φίλε, κάτσε καλά, θα αφήσεις το γάμο να πας για πουρνάρια;;;
Ίδια εταιρία ειναι η Mazda με την Toyota;;; Το καινούργιο Avensis είναι πάρα πολύ καλό... Είναι η επιστροφή της Toyota στην μεσαία κατηγορία μετά το Carina E (πιστεύω οτι το προηγούμενο Avensis δεν τα καταφέρε και πολύ καλά να την διαδεχτεί!!!)
Πολύ άνετο, πολύ δυνατο μοτερ για την κατηγορία, τεράστιοι χώροι και πολύ καλή φινέτσα... Σου γεμίζει το μάτι ρε παιδί μου οτι είναι λιμουζίνα!!!
ΟΧΙ και Mazda... ήμαρτον!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 19:47
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και εγω ψηφίζω αβενσάρα και ξερό ψωμί!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 21:17
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Και αν θες και κατι παραπανω.......ποιοτητα κυλισης τελειαααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 23:13
Το avatar του χρήστη pagalo
pagalo Offline:
Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA Carina II
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
pagalo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Είναι το 1.8 SOL, μια έκδοση εχει μόνο σε αυτόματο...
Σκέφτομαι να του βάλω και TTE ελατήρια και άλλα λοιπά καλούδια...

Το σκέφτομαι για κανα χρονο ακόμα να κρατησω το δικό μου και μετα...

Έλεγα για MAZDA γιατί δε φευγω από Γιαπωνέζικο.... καλα τα VAG αλλά την αξιοπιστία των Ιαπώνων δε νομίζω να την εχει κανείς άλλος.... και το 6αρι μου φαίνεται καλή περίπτωση από άποψη design και στησίματος.

Αλλά το AVENSIS ειναι πάντα η 1η επιλογή...

Κάτι άκουσα για το facelift κατα αρχες 2007, ξέρετε κάτι? Να περιμένω αν είναι να παρω το νεο... το carina ακόμα αντεχει μια χαρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-11-05, 00:43
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Είναι η επιστροφή της Toyota στην μεσαία κατηγορία μετά το Carina E (πιστεύω οτι το προηγούμενο Avensis δεν τα καταφέρε και πολύ καλά να την διαδεχτεί!!!)
Μαλλον αναποδα τα λες,επειδει εχω και τα δυο,το Αvensis ειναι η βελτιωση τις carina e σε ολους τους τομεις και ειδικα στριψιμο και τιμονι, που επασχε πολυ γυρω απο την ευθεια, ασε που εχει 30%(αν θυμαμαι καλα,μπορει και παραπανω)καλυτερη ακαμψια.Παντος οτι το καινουργιο ειναι οντως λιγο πλαδαρο και με μικρη ασαφεια στο τιμονι ειναι γεγονος,αλλα δεν ξερω ποσο βελτιωνεται(που λογικα πρεπει)με αναρτηση.Παντος το δικο εγινε αλλο αυτοκινητο.Το σημαντικοτερο ειναι το αυτοκινητο να εχει καλο πλαισιο και ολα τα αλλα φτιαχνονται,γιατι η αναρτησεις θελουν και καλο πλαισιο για να δουλεψουν και το Αvensis T25 ειναι πολυ καλη βαση,απλως οι αρχικες επιλογες της εταιρειας στην ρυθμιση(οχι αρχιτεκτονικη)θα μπορουσαν να ηταν καλυτερες.MAZDA 6 και FORD MONDEO εχουν πιο σπορ προσανατολισμο απο το εργοστασιο,ομως οπως ειπαμε η αναρτηση φτιαχνεταικαπιοα αλλα ομως οχι(σχεδιαση,ποιοτητα,αξιοπιστια,αισθηση)
Παλιά 25-11-05, 18:26
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Δεν θα συμφωνήσωμε την άποψή σου φίλε Ηρακλή. Το προηγούμενο Avensis δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Carina Ε. Αυτό φάνηκε και από την εμπορική επιτυχία του μοντέλου, αλλα και από το όνομα που αυτό κατάφερε ή μάλλον δεν κατάφερε να δημιουργήσει...
Το Carina E, τουλαχιστον τα πρώτα είχε 115 ολοζόντανα άλογα! Του πατέρα μου έχει 200.000 χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει κίχ!!! Και εννοείται οτι ο πατέρας μου δεν το προσέχει, ούτε το περιποιήτε. Αντιθέτος το Avensis βγήκε πιο αδύναμο και κάπως πιο ζημιάρικο (όσο ζημιαρικό μπορει να βγεί ενα TOYOTA). Επίσης και η εξωτερική του εμφάνηση δεν έπειθε για στοιβαρό αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κοιτάξει στα ίσα τον ανταγωνισμο (Α4, Passatt, Modeo κτλ κτλ)...
Το καινούργιο Avensis πστεύω οτι ήρθε για να διορθώσει τα πράγματα... Πολύ δυνατος κινητηρας, πολλά εξτρά, και αρκετα δελεαστική τιμη το κάνουν πολύ επικαιρο!!! Στα λεφτα που αγοράζεις Α4 1,6 παίρνεις full extra το Avensis 1,8 με 138 άλογα!!! Τι άλλο μα ζητήσει κανείς με 25.000 ;;;

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-11-05, 00:53
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν θα συμφωνήσωμε την άποψή σου φίλε Ηρακλή. Το προηγούμενο Avensis δεν μπόρεσε να καλύψει το κενό του Carina Ε. Αυτό φάνηκε και από την εμπορική επιτυχία του μοντέλου, αλλα και από το όνομα που αυτό κατάφερε ή μάλλον δεν κατάφερε να δημιουργήσει...
Το Carina E, τουλαχιστον τα πρώτα είχε 115 ολοζόντανα άλογα! Του πατέρα μου έχει 200.000 χιλιόμετρα και δεν έχει κάνει κίχ!!! Και εννοείται οτι ο πατέρας μου δεν το προσέχει, ούτε το περιποιήτε. Αντιθέτος το Avensis βγήκε πιο αδύναμο και κάπως πιο ζημιάρικο (όσο ζημιαρικό μπορει να βγεί ενα TOYOTA). Επίσης και η εξωτερική του εμφάνηση δεν έπειθε για στοιβαρό αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κοιτάξει στα ίσα τον ανταγωνισμο (Α4, Passatt, Modeo κτλ κτλ)...
Το καινούργιο Avensis πστεύω οτι ήρθε για να διορθώσει τα πράγματα... Πολύ δυνατος κινητηρας, πολλά εξτρά, και αρκετα δελεαστική τιμη το κάνουν πολύ επικαιρο!!! Στα λεφτα που αγοράζεις Α4 1,6 παίρνεις full extra το Avensis 1,8 με 138 άλογα!!! Τι άλλο μα ζητήσει κανείς με 25.000 ;;;
Μαλλον εχεις μπερδεψει τα πραγματα.Το Avensis ειχε πολυ περισσοτερες πωλησεις απο την carina e.To πατωμα ειναι ακριβως το ιδιο,αλλα πιο βελτιωμενο(ακαμψια,αεροδυναμικη),εμεινε τα ιδια χρονια στην παραγωγη(97-03) carina(92-97) και δεν ειχε κανενα ανταγωνισμο απο passat,mondeo,A4.Οταν λες mondeo πιο mondeo εννοεις,μηπως το τελευταιο μοντελο,γιατι το 98 υπηρχε η μ@λ@κι@ με 4 ροδες και 90ps.Tα αλογα του Αvensis(4Α-FE) ειναι 115,ασχετα αν η ΤΟΥΟΤΑ δηλωνη 110(κυριως για αγορες με φορολογια βαση ιππων),απλως το μοτερ ειναι πιο γραμικο και πιο πολιτισμενο και τραβαει παντου το ιδιο, χωρις ξεσπασματα και υστερα τα Avensis κρυβει καλυτερα τα χιλιομετρα απο την carina.Emena exei 140.000 χωρις κανενα προβλημα και το πινω το αιμα.Το μονο προβλημα( και αυτο οχι ολα τα μοντελα αλλα καποιες παρτιδες)ηταν με τους προστινους δισκους που στραβωναν ευκολα,αλλα αυτο παρουσιαστικε και σε αλλα μοντελα τις ΤΟΥΟΤΑ εξ Αγγλιας.Εχω και το 2 αυτοκινητα στην οικογενεια και ξερω.
Παλιά 26-11-05, 02:07
popol@ros Offline:
Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
-καπου ακουστηκε οτι η ποιοτητα κυλισης ειναι κορυφαια : sorry mate αλλα big mistake..........δεν λεω , καλο χρυσο , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ για ταξιδι απο θεσσαλονικη για Αθηνα αλλα με την μονη διαφορα οτι ο πισω αξονας κοπαναει στις εγκαρσιες ανωμαλιες (ΟΧΙ παντα , αλλα αρκετες φορες). επισης το τιμονι του ειναι απλα απαραδεκτο οπως εχω ξαναπει και σου δεινει τρελη ανασαφια και ανασφαλια οταν στριβεις σε ανοιχτες καμπες με πολλα χιλιομετρα.......
-καπου αλλου ακουστηκε : θα αφησεις το γαμο και θα πας για πουρναρια αναφερομενος για το μαζντα 6....... και η απαντηση μου ειναι η ιδια : sorry mate αλλα big mistake........ το 6αρι αυτη τη στιγμη ειναι μακραν μια απο τις καλυτερες αγορας στην κατηγορια του...... και ειδικα τωρα μετα το facelift πρεπει να εγινε απλα ΤΕΛΕΙΟ....... μακαριοι οι εχοντες το......
-να συνοψισω οτι το αβενσις ειναι ενα αμαξι για τον μεσο οικογενιαρχη ο οποιος δεν θελει ΤΙΠΟΤΕ παραπανω απο το αυτοκινητο , ΠΕΡΑ απο το να πηγαινει απο ενα σημειο Α σε ενα σημειο Β με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφαλεια (και το τονιζω) , με τρομερη ησυχια στο εσωτερικο του , με τρομερη ποιοτητα του εσωτερικου και φυσικα με οικονομια ....... με αλλα λογια? το τελιο αμαξι για τον πατερα μου......
-κατι τελευταιο : οποιος ισχυριζεται οτι με μια αναρτηση το αμαξι στρωνει , λυπαμαι αλλα απλα ονειρευεται......

αυτα, και για τους υποψιφιους αγοραστες αν θελουν κατι να ρωτησουν απλα να μην διαστασουν........
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ε11 Αναβαθμιση VOLIOTHS ΦΟΡΟΥΜ 20 11-09-16 22:48
αναβαθμιση φρένων avensis t22 cchristos SUPPORT 1 17-03-15 16:36
Θελω Αναβαθμιση NIKOS.99 TOYOTA COROLLA 111(G6) 3 16-07-07 00:26
αναβαθμιση στο chat??? alex-g ΦΟΡΟΥΜ 5 06-07-07 11:20

Page generated in 0,16537309 seconds (82,59% PHP - 17,41% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com