Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p="
Πάμε μόνοι μας ρε. Σιγά μην ακολουθάμε το VW Club! Τη Δευτέρα θα φτάσουμε.
|
Είτε μόνοι μας είτε με παρέα,πάνω κάτω μαζί όλοι θα φύγουμε,περίπου τις ίδιες ώρες όποτε κάπου θα συναντηθούμε....
Παράθεση:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗ ΒΑΝΑΥΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
|
Που με κατήγγηλες?Στο συμβούλιο της επικρατείας ή στο ευρωπαικό δικαστήριο μήπως?
Για αλλή μια φορά διαπιστώνω το αστείρευτο μίσος σου προς το άτομό μου!Αυτή η ζήλεια τελικά(κυρίως για τα χέρια,και μετα για τα λαμπάκια μου) σε έχει τυφλώσει
Παράθεση:
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΗΚΩΘΩ ΣΤΙΣ 07:00 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 9:00!!!!!
|
Ναι...ΣΙΓΑ μη σηκωθείς!ΓΡΗΓΟΡΑ να σηκωθείς γιατί αμα σε περιμενουμε καμιά ώρα η κάρτα θα ναι 2*3 σε μπορντώ και όχι κοκκινη αυτη τη φορά!Το παμε κύριοι αυτή η Κυριακή δεν θα ναι μια συνηθισμένη...Δεν θα χει ξύπνημα στις 12 χουζουρέματα,πρωινό με μέλια κλπ,αλλά ξύπνημα προσκοπικό,καφέ στην πίστα ενώ εσείς δεν ξέρω
τι θα φάτε για πρωινό,εγώ πάντως λέω να φάω εσάς...(ήρθε η ώρα για τα μεγάλα λόγια!!!)
Παράθεση:
Καλά ρε τρελός είσαι? Τι θα πάμε να κάνουμε εκεί πρωινιάτικα? Να σκουπίσουμε το μαγαζί?
|
Τι να σου κάνω ρε φίλε...Αν ήξερα οτι τις Κυριακές ξυπνάς...Δευτέρα κάτι θα είχαμε να προτίνουμε για ποιό αργά...
Αντε πολλά είπαμε....Τα υπόλοιπα θα τα πούν τα....χρονόμετρα!
Και το λοιπόν...Κυριακή 20/11 συνάντηση περι τις 8+.Που?Πάλι carrefour?Τα παιδιά του vw
θα συναντηθούν στο carrefour το δυτικό,νομίζω στον περιφερειακό εκεί στο παπαγεωργίου...Τι λέτε?
Επίσης πόσοι θα έρθουν εκτώς απο τους τρείς που θα μπούμε για να ξέρουμε να περιμένουμε?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από popol@ros";p="
Παράθεση:
Πάμε μόνοι μας ρε[...]
Καλά ρε τρελός είσαι? Τι θα πάμε να κάνουμε εκεί πρωινιάτικα? Να σκουπίσουμε το μαγαζί?
|
ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι???
|
Να απαντήσω Αντα Αυτού?Απαντάω...Κοίτα η ταυτότητα πρεπει να γράφει κάτι σε 30+.Το μυαλό πρεπει να λέει κάτι σε 20-,συνεπώς με Μ.Ο. Κάπου στα 25 έχει αρκετή καλή ηλικία για να κουβαλάει τρελλά και χαζομάρα που Κυριακάτικα και πρωηνιάτικα
θα πάει να τρέχει στις πίστες...[/quote]