Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
21-10-05, 12:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Θα ήθελα και τον Mike_G να πει την άποψη του για το θέμα. Δηλαδή τί ποινικές κυρώσεις έχει κάποιος που τον σταματάνε για υπερβολικό θόρυβο. Εννοίτε βέβαια πως, όπως μας περιγράφεις το περιστατικό, η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν απαράδεκτη, απλά ήθελα να μάθουμε μέχρι τι εξουσία μπορεί να ασκήσει επάνω σου ένας αστυνομικός για τέτοια θέματα.
Μιχαλάρα, τα φώτα σου please...
|
21-10-05, 12:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δωστου να καταλάβει γιατί πολλά ανεχόμαστε, αλλά όχι κατάχρηση εξουσίας και ανάρμοστη συμπεριφορά.
|
|
Re: Κλώση Για Θόρυβο |
|
21-10-05, 13:04
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Κλώση Για Θόρυβο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
Λευτέρη το Διδυμότειχο είναι αστείο, αν θέλει κάποιος από τους moderator ας το σβήσει. Το μισό μου σόι είναι αστυνομικοί και ένα ολόκληρο καλοκαίρι ήμουν Διαπραγματευτής Κρίσεων, οπότε όλη μέρα με αστυνομικούς. Ξαναλέω ότι έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το Σώμα και για αυτό θα τον κυνηγήσω διότι το συγκεκριμένο άτομο αμαυρώνει την εικόνα ανθρώπων που με κόπους, με κίνδυνο και με περιορισμένες απολαβές προσπαθούν να μας προστατεύσουν. Έχω μια εικόνα από τον πατέρα μου που μας πήραν 3 τη νύχτα από το νοσοκομείο όταν μετά από καταδίωξη με έμπορο ναρκωτικών έπεσε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στη θάλασσα (ήταν στα ΕΚΑΜ) και τη συγκρίνω με τη σημερινή. Είναι προσβλητικό για τους απλούς συναδέλφους του που αγωνίζονται με αντίξοες συνθήκες για το μεροκάματο και έχουν και του κόσμου τα προβλήματα.
|
Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο.
Είχα και εγώ συγγενείς στο σώμα που ήταν σε όλα τους κύριοι. Είναι κρίμα όλοι όσοι, όπως είπες, που με κίνδυνο της ζωή τους και με τα ελάχιστα χρήματα(οι μισθοί των αστυνομικών για μένα είναι εντελώς απαράδεκτοι και άδικοι σε σχέση με τα ρίσκα που παίρνουν καθημερινά αυτοί οι άνθρωποι) κάνουν το καθήκον τους, να σπιλώνονται εξαιτίας ορισμένων ανεγκέφαλων που νομίζουν ότι εξουσιάζουν ο κόσμο επειδή φόρεσαν μια στολή.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
θα ήθελα και τον Mike_G να πει την άποψη του για το θέμα. Δηλαδή τί ποινικές κυρώσεις έχει κάποιος που τον σταματάνε για υπερβολικό θόρυβο. Εννοίτε βέβαια πως, όπως μας περιγράφεις το περιστατικό, η συμπεριφορά του αστυνομικού ήταν απαράδεκτη, απλά ήθελα να μάθουμε μέχρι τι εξουσία μπορεί να ασκήσει επάνω σου ένας αστυνομικός για τέτοια θέματα.
Μιχαλάρα, τα φώτα σου please...
|
Ναι Μιχάλη δώσε μας τα φώτα σου!!
|
|
Re: Κλώση Για Θόρυβο |
|
21-10-05, 13:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Κλώση Για Θόρυβο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από george4agelu";p="
Έχω μια αγάπη για την αστυνομία αφού Πάσχα και Χριστούγεννα έκανα με τον πατέρα μου όπου ήταν Υπηρεσία. Δεν μπορεί 20 μη σκεπτόμενοι να αμαυρώνουν όλη την εικόνα που έχω σχηματίσει από τον πατέρα μου και τους συναδέλφους του. Δυστυχώς μερικοί βγάζουν ένα κακό όνομα για όλο το χώρο, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους χώρους. Δεν πρόκειται να το αφήσω, ήδη έδωσα στον αδερφό μου την κλήση να την πληρώσει, μίλησα με φίλο μεγαλοδικηγόρο και μου γράφει το εξώδικο και ετοιμάζομαι να γράψω την αναφορά για την κλινική εικόνα που μου έδωσε από το 20λεπτο. Το θέμα δεν θα το προχωρούσα αλλά με εκνεύρισε όταν είδα τον πιτσιρικά. Εντάξει εγώ μπορώ να πληρώσω τα ευρώ και να αλλάξω εξάτμιση και όλα. Ο πιτσιρικάς όμως; Φαινόταν ότι το παπί το είχε ή για Courier η για πίτσα. Ο άνθρωπος έγινε για τον άνθρωπο λύκος, όπως είπε και ο φιλόσοφος.
|
Ετσι οπως τα λες ειναι φιλε!
Μακαρι να τα καταφερεις να γινει κατι να εκλειψουν κατι τετοιοι καραγκιοζηδες που χαλανε τη συνολικη εικονα.Εχω και εγω δυο παραδειγματα οπου συναδελφοι αυτων που με εγραψαν εφτασαν σε σημειο να τους εβρισουν.
Τι να πεις?
Καλη επιτυχια φιλε!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
Re: Κληση Για Θόρυβο |
|
21-10-05, 14:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Re: Κληση Για Θόρυβο
Νομιζω πως ειναι η ωρα του μπατσου να σκηψει κεφαλι γιατι περπαταγε σαν την περδικα μεχρι τωρα.
Μια φορα πηγαιναμε για διασκεδαση στη γιορτη ενος φιλου. Ειμασταν γυρω στα 18-19 και δεν ειχαμε στην παρεα παρα μονο ενα τουτου. Ενα starlet. Σε αυτο το starlet μπηκαμε 7!!!!! ατομα. Ηταν και γκομενιτσες μεσα αλλο που δεν θελαμε. Μας σταματανε για κακη μας τυχη τα στρουμφ. Φωναζουν απο το μεγαφωνο να βγει ο οδηγος. Βγαινει το παιδι. Ειναι ενα τυπακι πολυ συγκαταβατικο ο φιλος και λεω να βγω και εγω μηπως του σωσω την κληση. Με το που ανοιγω την πορτα με αρχιζει στις χριστοπαναγιες ενας πιτσιρικας μπατσος. Μου πηγε το σκατο αιμα. Αρχιζει σωματικο ελεγχο και μαλακιες. Στο τελος μας τη χαρισε ο 2ος μπατσος ο μεγαλος που επεβλεπε. Μας χαλασε τη βραδια και με το κατορθωμα του μπορει να γελαγε ολο το βραδυ
|
21-10-05, 15:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
Εγω κρατω το εξη που ειπε ο george4agelu : "Ο άνθρωπος έγινε για τον άνθρωπο λύκος"
|
21-10-05, 15:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Άμα κάνει παραπάνω θόρυβο από αυτόν που γράφει η άδεια.... (κανονικά πρέπει να αφήνουν περιθώριο σφάλματος κάποια dB σου κόβουν κλήση, σου παίρνουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορείας και σε στέλνουν να ξαναπεράσεις ΚΤΕΟ με την κανονική εξάτμιση πριν ξαναπάρεις τις πινακίδες σου....
Όσο για το αγενέστατο μπατσάκο που την είδε τιμωρός του εγκλήματος της ελεύθερης εξάτμισης Γιώργο κάνε ό,τι μπορείς να του βγει ξυνή η μαγκιά...
Κάτι ακόμα... Είχα την εντύπωση πως μόνο στα 'παράνομα' λημέρια έκαναν ελέγχους για θόρυβο, αλήθεια εσένα που σε σταμάτησαν...;
|
|
|
21-10-05, 15:18
|
|
|
|
|
|
Εγω κρατω το εξη που ειπε ο george4agelu : "Ο άνθρωπος έγινε για τον άνθρωπο λύκος
Aυτο που ειπες ειναι σωστο αλλα και απο την αλλη μερια.
Ας σκεφτουμε ολοι ποσες φορες που γυριζουμε ξημερωματα απο τα μαγαζια εχουμε ξυπνησει κοσμο (μικρα παιδια κτλ) με εκεινη την ελευθερη η με το ice στο τερμα .
|
21-10-05, 15:59
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
Φίλε , εγώ θα σου πω κάτι άλλο! Συμφωνώ σε αυτά που λες για να τον πας στο Διδυμοτειχο, και αφού έχεις και τις γνωριμίες μπορείς να το κάνεις. Καταρχάς πως σου μιλούσε έτσι? να πω ότι ήμουν εγώ το κολοπαιδάκι 19 χρονο πάει στο καλό. Τώρα κάτι άλλο! Είπες θα κάνεις μύνηση? Σοβαρά μιλάς τώρα? Γιατί μόνο ως πλάκα μπορώ να το εκλάβω αυτό! Που θα κάνεις μύνηση? Στο κράτος? Ξέρεις πολλές περιπτώσεις πολιτών να έχουν κερδίσει δικαστήρια με τα δημόσια? Ρώτα και τους φίλους σου τους δικηγόρους να σου πούν! Γνώμη μου, άσε την μύνηση και κυνήγησε όσο μπορείς αυτόν τον τυρύβλαχο κοπρίτη.Θσ τον έλεγα γαιδούρι αλλά δεν αξίζει να προσβάλλω αυτό το ζωάκι!
|
21-10-05, 16:16
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Patra
|
|
Γιώργο καλά κάνεις,είπαμε ρε φίλε γράψε με για οτι βρίσκεις αφού είμαι παράνομος αλλά μίλα μου όπως σου μιλάω στον πληθυντικό και ευγενικά οχι να μου το παίζεις ιστορια και νόμος.
Επίσης έχω ακούσει οτι για να σε γράψει για θόρυβο πρέπει να βάλει εκείνη την μ@λ@κι@ που μετράει στην εξάτμιση υπο γωνία 30 μοιρων νομίζω αλλα αφου είπες πως δεν σε νοιαζει ο σβήσιμο της κλήσης ,χειρισουτο όπως λες,καλά κανεις!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16788006 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|