Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-10-05, 00:01
WinMik Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
WinMik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν τελικά συμπλήρωσα χθες το βράδυ υγρά (DOT3 ήταν, και είχε κατέβει στο lowest) και το πρόβλημα μάλλον λύθηκε. Σήμερα τουλάχιστον που έκανα περίπου 100χλμ, δεν ξαναέκανε "παιχνίδια"! Χίλια ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις!

--WinMik--
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 10:38
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 286
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WinMik";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν τελικά συμπλήρωσα χθες το βράδυ υγρά (DOT3 ήταν, και είχε κατέβει στο lowest) και το πρόβλημα μάλλον λύθηκε. Σήμερα τουλάχιστον που έκανα περίπου 100χλμ, δεν ξαναέκανε "παιχνίδια"! Χίλια ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις!

--WinMik--
Παιδια μην συμπληρωνετε υγρα με τοση ευκολια. Αναρωτηθήκατε γιατι πεφτει η σταθμη των υγρων? Δυο τινα υπαρχουν α) διαροη ή β) φθορα στα τακκακια των φρενων. Σε καμια περιπτωση δεν συμπληρωνουμε πριν βεβαιωθουμε τι συμβαινει. Γνωμη μου θελεις νεο σετ τακακια. Κοιταξε το για την ασφαλεια σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 11:12
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συμφωνώ με τον g6 αυτό παρουσιάζεται πάντα όταν λοίπουν υγρά φρένων(κοινώς η στάθμη είναι χαμηλή.)από όσο γνωρίζω και εγώ 2 περιπτώσεις υπάρχουν όπως προανέφερε και ο g6.άρα πρέπει να επισκεφτείς κάποιο μηχανικό ή τέλος πάντον εκεί που πηγένεις για σερβις και να δουν τι γίνεται.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 13:11
WinMik Offline:
Νεότατος

Μα τα τακκάκια τα είχαν ελέγξει στο τελευταίο service (είχα συγκεκριμένα ζητήσει να τα κοιτάξουν) και μου είχαν πει ότι ήταν ok, εκτός αν μου είπαν βλακείες. Τώρα σχετικά με το αν υπάρχει διαρροή, θα το παρακολουθώ μεθοδικά για λίγο καιρό, άμα είναι θα το καταλάβω και θα πράξω αναλόγως. Δεν είναι απίθανο να έπεσε απλώς η στάθμη των υγρών, είχα πολύ καιρό να συμπληρώσω. Από την άλλη βέβαια κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μου το έχουν πει όταν το πήγα στο service. Θα δείξει..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 13:43
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοίταξε, αν νιώθεις πως η επιβράδυνση που έχει το τουτού σου δεν είναι και τόσο καλή, τότε καλό θα είναι να μην περιμένεις τι θα γίνει και να πας κατευθείαν κάπου να το κοιτάξεις, τώρα αν νομίζεις πως είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα, κάνε αυτό που είπες! περίμενε να δεις τι θα γίνει, αν τα υγρά μείνουν σταθερά τότε είσαι κομπλέ και τελείωσε η υπόθεση, αν όμως συναχείζεται αυτό το τροπάριο, τότε θα επισκευτείς την μαμά τουοτα , και θα τους πεις να το ξανακοιτάξουν και θα τους ρίξεις και ένα καλό χ......σιμο, γιατί αυτό δεν επιτρέπεται μετά από σέρβνις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 14:40
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Μα τα τακκάκια τα είχαν ελέγξει στο τελευταίο service (είχα συγκεκριμένα ζητήσει να τα κοιτάξουν) και μου είχαν πει ότι ήταν ok, εκτός αν μου είπαν βλακείες. Τώρα σχετικά με το αν υπάρχει διαρροή, θα το παρακολουθώ μεθοδικά για λίγο καιρό, άμα είναι θα το καταλάβω και θα πράξω αναλόγως. Δεν είναι απίθανο να έπεσε απλώς η στάθμη των υγρών, είχα πολύ καιρό να συμπληρώσω. Από την άλλη βέβαια κάτι τέτοιο θα έπρεπε να μου το έχουν πει όταν το πήγα στο service. Θα δείξει..
Κοιτα φιλε μου.Αφου συμπληρωσες υγρα το λαμπακι δεν θα ξανααναψει,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ετσι εγινε και με την δικια μου corollitsa οπως σου ειπα και πιο πανω.
Τα τακακια ομως αλλαξε τα (ειδικα αν παρατηρεις μειωμενη επιβραδυνση η σκληρο πεταλι) γιατι και εγω αφου συμπληρωσα υγρα και σταματησε να αναβει το λαμπακι ολοι μου λεγανε εχεις τακακι ακομα μην ανησυχεις (οσοι το κοιταξανε και μηχανικοι και αλλοι),τελικα ομως μου την εδωσε και εβγαλα τιε ροδες μου και τις δαγκανες μου και τι ειδα?
Πραγματι ειχα τακακια ακομα για τουλαχιστον 15.000 χλμ ακομα,αλλα τα τακακια ηταν ξεραμενα και καμενα,γι'αυτο και δεν σταματαγε και το αμαξι καλα.
Πηγα πηρα ενα ζευγαρι τα εβαλα μονος μου και ουτε γατα ουτε ζημια και ειπα
και στον μηχανικο της toyota που τα ειδε να παει να ............!!!

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 17:18
WinMik Offline:
Νεότατος

Γενικά δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόκριση των φρένων, αλλά όταν βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-10-05, 17:33
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:

--WinMik--
Φιλε WinMik DOT 3 ειναι εγκλημα.DOT 5.1 επρεπε να βαλεις.Χανεις τουλαχιστον την μιση δυναμη και αισθηση των φρενων,ασε που τα 3αρια με 2-3 δυνατα πατηματα γινονται νερο και bye bye φρενα.
Παλιά 12-10-05, 22:26
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 308
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:

--WinMik--
Φιλε WinMik DOT 3 ειναι εγκλημα.DOT 5.1 επρεπε να βαλεις.Χανεις τουλαχιστον την μιση δυναμη και αισθηση των φρενων,ασε που τα 3αρια με 2-3 δυνατα πατηματα γινονται νερο και bye bye φρενα.
Αυτο να λεγεται.
Σιγουρα χρειαζεσαι DOT 5.1 φιλε μου απλα σου ειπα για DOT 3 απλα για να συπληρωσεις να σου ληθει το προβλημα μεχρι να αλλαξεις ολα τα υγρα.
Θα δεις μεγαλη διαφορα.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δυσλειτουργία ένδειξης εξωτερικής θερμοκρασίας soulfunkdjx ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 07-07-19 15:54
Περίεργη βλάβη στην κεραία 4ZZ-FE TOYOTA COROLLA E 12 12 27-12-09 17:59
αλλαγή στο μπλε λαμπάκι ένδειξης των προβολέων? centaurus TOYOTA COROLLA 111(G6) 11 15-12-09 16:28
Περίεργη οσμή...... electro TOYOTA COROLLA E 12 19 21-10-09 02:41

Page generated in 0,15951204 seconds (80,97% PHP - 19,03% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com