Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
και δεν βοηθανε καθολου τα πισω δισκοφρενα σε αντιθεση με τα ταμπουρα που το σταματουσαν καλυτερα. αν δεν με πιστευεις ελα να σε κανω μια βολτα να παμε 200 να φρεναρω και αμα ξαναμπεις σε αμαξι να μου τρυπησεις τη μυτη
|
Ο Πανος εννοει οτι 9 στις 10 μετετροπες απο ταμπουρα σε δισκοφρενα δεν δουλευουν και γενικα γινονται για την μουρη.
|
σωστα ηρακλη αλλα εγω τα εβαλα ειλικρινα με σκοπο οτι θα αποδωσουν αλλα.... τζιφος. υπαρχουν και τα ταψια για εφε που φορανε κατι ταμπουρατα BMW OPEL ASTRA κτλ αυτα τα ψευτικα εννοω.
λοιπον ΓΙΑΝΝΗ προτεινω μιας και εγω θελω να βαλω απο levin μπροστα η δαγκανες απο carina mr2 η corolla ts να παμε να βρουμε δυο σετ να τα παρω και εγω μαζι ισως μας ερθουν πιο φτηνα. να δουμε και αν δουλευει η εκπτωτικη καρτα τελικα ε? η πιο φτηνη αξιοπιστη και σωστη λυση πιστευω οτι ειναι να παρουμε ολο το σετ απο το levin. το πουλουσαν περιπου 280-300 ευρω μαζι με τα γονατα. τι λες? ισως μας ερθει φτηνοτερα.
επισης γιαννη μια αλλα λυση ειναι να παμε στην τουοτα κιφησος να παρουμε σετ δισκοπλακες και ανταπτορες για τις δαγκανες απο το levin. η διαμετρος ειναι 275 χιλιοστα. οι δισκοι κανουν 55 ευρω ο ενας καραμαμα ατρυπητος. τους τρυπαω και χαρασω εγω μετα
. οι ανταπτορες κανουν 75 ευρω ο ενας. στους ανταπτορες αυτους μπαινει η δικη μας δαγκανα. οποτε με 250 ευρω εχουμε 275 διαμετρο καινουργια φρενα και με τις δικες μας δαγκανες. θα βελτιωθει το φρεναρισμα λογω μεγαλης διαμετρου αλλα η δαγκανα θα παραμεινει μονοπιστονη. τι αλλο να σου βρω ρε ΓΙΑΝΝΗ? yell
ΥΓ οπου να ναι αν ειμαι εδω θα κατασκευασω πισω δισκοφρενο για το CBR. το εφαγα!!!
το υλικο θα ναι απο σουηδεζικο ανοξειδωτο χαλυβα ramax και κοστιζει 19 ευρω. (γνησιο honda ετοιμο για χρηση κοστιζει 135 ευρω!!!)θα γινει κατεργασια στον τορνο και στη φρεζα και θα παει για επιφανειακη βαφη(σκληρυνση) και θα φορεθει και θα ειναι δεκα φορες δυνατοτερο καλυτερο και ομορφοτερο απο το μαμα. εχω ξαναφτιαξει αλλα δυο σε προηγουμενες μοτοσυκλετες μου!!!