Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Ερώτηση Για Εκκίνηση |
|
19-09-05, 17:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ερώτηση Για Εκκίνηση
Το ποιο πιθανό είναι αυτό που σου είπαν και οι παραπάνω ότι δεν χρησιμοποιείς καλής ποιότητας καύσιμο. Η ποιότητα δεν έχει να κάνει μόνο με τα οκτάνια αλλά και με το πόσο νοθεία κάνει ο κάθε πρατηριούχος.
Αυτό μπορεί να σου έχει δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα σε κανένα μπεκ ή τίποτα άλλο.
|
20-09-05, 04:15
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Παιδια μου το κανει κι εμενα.
Για να βοηθησω : Ο ηχος αυτος ειναι σαν να οδηγας μηχανακι και να ειναι λασκα η αλυσιδα.
Ελπιζω να λεμε το ιδιο ε u722?
Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...
|
|
|
20-09-05, 13:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
για οσους απο εσας προσεχουν τι λενε αυτοι που μας διοικουνε ο υπουργος συγκοινωνιων ειπε καθαρα οτι δεν μπορουμε να αφησουμε ΙΧ αυτοκινητα με diesel γιατι εχουμε τα χειροτερα καυσιμα στην ευρωπη.
και τωρα στο θεμα μας
με την τοση μεγαλη ακριβεια των καυσιμων η νοθεια εχει παρη την μεγαλη ανηφορα.
αν πατε μια βολτα στα συνεργεια ειναι γεματα με αυτοκινητα που εχουν μεγαλες μηχανικες βλαβες απο τις οποιες το 70% ειναι μπιελα-πιστονια η φλαντζα κεφαλης .
τωρα οσο για την βενζινα προσπαθηστε να βαλετε επωνυμη η απο βενζιναδικο εμπιστοσυνης (οσο γινετε) .
εχετε τον νου σας.γιατι τα πυρακια (ο θορυβος που ακουτε) μονο με σοβαρη ζημια μπορει να σταματησει.
για αυτο τον λογο μονο racing shell .
|
|
|
20-09-05, 13:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ο Fanis, εχει απολυτο δικιο. Και εγω να ειχα βενζιναδικο, εκει που πηγε η τιμη, με συμφερει να την νοθεψω, μιας και το κερδος θα ειναι τρελο.
Ποτε δεν βαζω βενζινη απο βενζιναδικο που διανυκτερευει, διοτι , ο φοβος φυλαει τα ερημα, δηλ. κατα την διαρκεια της ημερας, σε ενα πολυσυχναστο πρατηριο, φοβαται ο ιδιοκτητης να κανει νοθεια, αφου οι δημοσιοι υπαλληλοι που κανουν ελεγχους δουλευουν μεχρι τισ 14:00 το μεσημερι. Αν ειναι να κανουν ελεγχους απογευμα τους κοβουν υπερωριες, οποτε, αφου ολοι ξερεται, τους λειπουν πολλα λεφτα, λετε να τους εγκρινουν υπερωριες? Δεν νομιζω.
Με λογο συμπιεσης μαμα 9,4:1 που εχω στο ΚΕ35 --(τωρα μετα την επισκευη, αλλαξα κεφαλη, η αλλη με 10,1:1 χτυπουσα για πολλους λογους ευκολα πειρακια)--βαζω βενζινη απο πολυσυχναστο πρατηριο με χαμηλη τιμη. Καθε εβδομαδα βαζω 3 οχηματα απο 20 Ε, επι 3-4 ετη.Βεβαια δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο σε αποδοση.
Μια φορα η γυναικα μου πηγε στο χωριο της με το 1992 Corolla 1.6XLi 105PS, και εβαλε βενζινη απο καπου στο δρομο. Αποτελεσμα, το αυτοκινητο μου φανηκε οτι πηγαινε πολυ καλυτερα. Μετα ξαναεβαλα απο τον ιδιο που βαζω παντα, και πηγαινε παλι οπως πριν.Μου φανηκε τρελο το γεγονος οτι αισθανθηκα τη διαφορα.
Να φανταστειτε οτι ολοι οι αλλοι βενζιναδες κοντα μου, εχω ακουσει 1000 ιστοριες για αυτους. Γι αυτον τιποτα, αλλα δεν παει κιολας. Πειρακια δεν ακουσα ποτε σε αυτο το 1992 Corolla 1.6XLi 105PS.
Οταν κυκλοφορουσα το αλλο μου χομπι, το 1978-88 SAAB 900 Turbo με Τ5, εκει δεν επαιρνε απο λογια, μονο ακριβη βενζινη, ειχα και bleed valve, και το κατεβαζα 0,45bar απο 0,9bar αν εβαζα απλη αμολυβδη. Βεβαια με ξεφτελισε 1 φορα ο Παυλακης, που παρουσιασε στο POWER το ασπρο STARLET απο θεσσαλονικη, τετρακινητο, με 300-400 αλογα, οταν ανεβαινα το περιφερειακο ταπα εγω με το SAAB 200 στο κοντερ, και βλεπω κατι φωτα ερχονται πολυ γρηγορα, κανω δεξια, ερχεται απο τα αριστερα μου, παταει φρενο για να πηγαινει μαζι μου 4-5 δευτερολεπτα, με κοιταει ,και αν εχει το θεο του, ανηφοριζαμε, και εφυγε απο τα 200 στα 240 δεν ξερω ποσα ,σε κλασματα. Σαν να ξεκιναει απο σταση με 40. Εκει εφαγα σοκ, μετα το διαβασα στο power και πηγα πασο για παντα.
20-09-05, 15:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά και εμένα μου κάνει αυτόν τον θόρυβο από τις 1.000 έως τις 1.800 στροφές περίπου άσχετα πια σχέση έχω επιλέξει (1η - 2α - 3η), είτε στο ξεκίνημα, είτε εν κινήσει. Είναι σαν πυράκια, σαν κροτάλισμα.
Όσο για την βενζίνη βάζω 95 οκτανίων λόγω κόστους, όμως αυτήν απαιτεί και ο κατασκευαστής, αλλά βάζω μόνο καλής ποιότητας, δηλαδή μόνο Shell. Δεν μπορεί να είναι από την βενζίνη. Το Σάββατο θα πάω συνεργείο και θα δούμε τι θα μου πούνε. Θα ενημερώσω.
20-09-05, 16:36
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
σωστός! έχεις δίκιο! περιμένουμε απάντηση!
|
20-09-05, 19:03
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Πηγα σημερα τελικα στην TOYOTA ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗΣ την Καβαλας και μπηκα μεσα με εναν μηχανικο του συνεργεου. Του εξηγησα τι συμβαινει.
Το οδηγησε, ακουσε τον ηχο και μου ειπε οτι ακουγεται στα περισσοτερα. Σε εναν μαλιστα ειχε αλλαξει κατι (δεν θυμαμαι πως μου το ειπε)
και παλι τα ιδια. Τελος μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι δεν εχω προβλημα.
|
20-09-05, 19:14
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Elefsinaaaara_CorollaPowe";p="
Ο ηχος αυτος ειναι σαν να οδηγας μηχανακι και να ειναι λασκα η αλυσιδα.
Οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...
|
Υπολογίστε κι εμένα σε αυτούς που το κάνει yell yell yell
προς CTS03: έτσι ακριβώς κάνει!!Η πιο σωστή περιγραφή!!
|
21-09-05, 12:41
|
Νεότατος
|
|
|
|
Βλέπω οτι υπάρχουν και άλλοι που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, επομένως δεν μπορεί να είναι και τόσο ανησυχητικό!
Όταν το είχα πάει στον ΠΑΣΠΑΛΙΑΡΗ στην Καβάλας, μου είπαν και μένα οτι δεν είναι τίποτα και οτι χρειάζεται περισσότερο γκάζι στην εκκίνηση. Όντως, με λιγες παραπάνω στροφές ο ήχος δεν ακούγεται.
Επιπλέον στο Manual της Corolla υπήρχε ειδικό λήμμα για αυτό το πρόβλημα! Συγκεκριμένα ανέφερε οτι όταν τα "πυρράκια" ακούγονται με σταθερή ταχύτητα τότε υπάρχει πρόβλημα και χρειάζεται έλεγχος. Όταν όμως ο ήχος ακούγεται σε απότομο πάτημα του γκαζιού (εκκίνηση, αλλαγή σχέσης) τότε δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.
Σε ότι αφορά τη βενζίνη, στην δική μου περίπτωση δεν τίθεται θέμα ποιότητας γιατί πάντα βάζω σε συγκεκριμενό βενζινάδικό, εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Πάντως η λύση της 100άρας δεν με ικανοποιεί, γιατί οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου αναφέρουν την 95άρα, οπότε δεν πρέπει να δημιουργείται πρόβλημα με καθαρή απλή βενζίνη!
|
|
|
21-09-05, 14:07
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
|
|
Παράθεση:
βάζω σε συγκεκριμενό βενζινάδικό, εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!
|
Αφού βάζεις πάντα από 1 βενζινάδικο πώς ξέρεις οτι δεν έχεις πρόβλημα για δοκίμασε και από αλλού, μπορεί να δεις διαφορά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17117906 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|