Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Φερτε Οκτανια Να Πιω |
|
06-09-05, 18:22
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Φερτε Οκτανια Να Πιω
ρε σεις μπεκρηδες εχω ενα σφραγισμενο της denicol(ολανδικα λαδια για μοτοσυκλετες).λετε να το ριξω μεσα να δουμε τι θα γινει? παντως το ειχα βαλει οταν ετρεχα σε αγωνες στο ΥΖ125 και στο τελος του αγωνα σφυριζαν τα ρουλεμαν στροφαλου. λετε να εριξα πολυ? ισως επρεπε να βαλω επιπλεον λαδι μιξης. αλλα δεν ημουν κουλος του πινα το αιμα.στεγνο ηταν παντα το φουκαριαρικο.νικουσε ομως!!! παντως απο τη μυρωδια του που ειχε θυμιζε 100φορες μπαρουτι. διαφορα δεν ειχα δει να πω την αληθεια. αλωστε δουλευε στις 12500κοφτη. οταν ομως εβαζα λιγοτερο λαδι καμια φορα στη μιξη δηλαδη αντι για 2% που ελεγε η YAMAHA εβαζα 1.75% παντα ξυριζε. και αντεξε μια ολοκληρη χρονια αγωνες χωρις να λυθει.(για τα ρουλεμαν στροφαλου μιλαω.εμβολο εμπαινε καινουργιο σε καθε αγωνα) τα παραειπα ε? ηταν η μονη μου εμπειρια (να μην την πω?)με αυτο το πραγμα και δε το πολυβλεπω να κανει δουλεια και σε σχεση με αυτα που εχω ακουσει. θα μου πειτε γιατι θα βαλεις νιτρο ομως τωρα? εμ... εδω ειναι που πιανομαι αδιαβαστος
φιλικα πανος
|
06-09-05, 22:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πανο,εμεις δοκιμες κανουμε και οτι βγει,δεν γ@μι@τε.Τουλαχιστον γραφουμε αυτα που δοκιμαζουμε και οχι αυτα που διαβασαμε.Αν χτυπηση κατι(που δεν νομιζω)εδω ειμαστε,θα ενημερωθουν οι αλλοι.Οι υπολοιποι προσοχη στα μοτερακια μην κρυωσουν.Εγω το εχω κανει εμβολια για τα παντα.
|
07-09-05, 12:30
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Καλές οι δοκιμές για να ξέρουμε και όσοι δεν θέλουμε να "κρυώσουν" τα "μοτεράκια" μας τι πρέπει να αποφεύγουμε.
Από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να παραδεχθούμε ότι τα πορίσματα μιας επιστημονικής έρευνας (όταν μάλιστα αυτή φεύγει από το αυστηρά εργαστηριακό περιβάλλον και χρησιμοποιεί εφαρμογές στην πράξη) έχουν να πουν κάτι παραπάνω και για αυτό, κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να είναι πάντα ευπρόσδεκτα και να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.
Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός.
Φιλικά
|
|
|
07-09-05, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Χαιρετε Κυριοι,
Εγω στο 3Κ-Η μου εβαζα το Outlaw της Penzoil και μπορω να πω οτι ειδα διαφορα χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα.
Οι ακιδες των μπουζι εβγαιναν παντα πεντακαθαρες και με ελαφρα κοκκινο χρωμα που οι μηχανικοι της τουοτα μου ελεγαν οτι κανει τελεια καυση.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
07-09-05, 15:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Επίσης, ένα πράγμα που δεν πρέπει να μας ξεφεύγει:
Τα βελτιωτικά αριθμού οκτανίου (RON) δεν έχουν αθροιστική επίδραση. Δηλαδή, αν η βενζίνη είναι 80 RON, τότε το πρόσθετο (στην αναλογία που προτείνει ο κατασκευαστής) μπορεί να αυξήσει το RON έως και 12-15 μονάδες. Δηλαδή να την κάνει 95 οκτανίων. Αν όμως η βενζίνη είναι ήδη υψηλού αριθμού RON (όπως όλες οι super αμόλυβδες), τότε το πρόσθετο έχει ελάχιστη επίδραση. Δε μας πάει δηλαδή 100+4= 104 RON (όπως έγραψε ο φίλος toyota mania).
Αν δείτε τις φιάλες επάνω γράφουν "up to 4 RON" ή "up to 10 RON", χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν πόσο...
|
07-09-05, 16:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Leon δεν μας είπες. Τι δουλειά κάνεις και εισαι τόσο "ενημερωμένος" στα χημικά?
|
07-09-05, 16:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Leon δεν μας είπες. Τι δουλειά κάνεις και εισαι τόσο "ενημερωμένος" στα χημικά?
|
Για λεγε για λεγε, γιατι πολλα φαινεται να ξερεις!
Τι σχεση εχεις με το αντικειμενο? (μα μας το παιξεις ερασιτεχνης, δε περναει)
ΜΙΛΑ!!!!!!!!
|
|
|
07-09-05, 18:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
...όταν ήμουν μικρός, είχα πέσει σε ένα καζάνι γεμάτο με χημικά και πρόσθετα...
Τέλος πάντων, ας πούμε ότι οι ΜΕΚ είναι το επιστημονικό και επαγγελματικό αντικείμενό μου, με ειδίκευση στα καύσιμα. Γιώργο, περισσότερες πληροφορίες όταν ξαναβρθούμε από κοντά...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14913988 seconds (80,84% PHP - 19,16% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|