Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
28-08-05, 22:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Λοιπον, πανω στο θεμα δηλωμα κινητηρα. Το SR μου το 1978 φορουσε τη 1.2 νομιζω, δηλαδη 3K-C ,τωρα πως γινεται να φοραω την 4AGE, με νουμερα 4Α016....... και αυτα τα νουμερα να ειναι δηλωμενα στην αδεια μου? ενω αυτο το σκαφος δεν εβγαινε ποτε με Α κινητηρα. Απαντηση: σε μη καταλυτικα αυτοκινητα δεν υπαρχει περιορισμος στον κινητηρα που θα βαλεις. ΟΚ?
30-08-05, 02:29
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Patra
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
dikio exeis re mechanicaf alla den me kalypti i dilosi mou na diloso moter pano apo 1600cc.Yparxei kapoios pou na kserei akrivos ti ginete an gini mia stravi kai to doun to adiloto!!!!!!!!!!!please helpppppppppppppppp............
Re: Tι Συνέπειες έχει Αν Σε Πιάσουν Να έχεις Αδίλωτη Μηχανή |
|
30-08-05, 09:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Tι Συνέπειες έχει Αν Σε Πιάσουν Να έχεις Αδίλωτη Μηχανή
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από osfp10";p="
dikio exeis re mechanicaf alla den me kalypti i dilosi mou na diloso moter pano apo 1600cc.Yparxei kapoios pou na kserei akrivos ti ginete an gini mia stravi kai to doun to adiloto!!!!!!!!!!!please helpppppppppppppppp............
|
Μα το τεκμηριο μεχρι 2400 κυβικα εχει καταργηθει!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
30-08-05, 10:14
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Το ξέρω οτι δεν φένεται εξωτερικά και ότι ειναι πολύ δυσκολο να την ψιλιαστεί το στρουμφ οτι κάτι παίζει (δεν είμαι τόσο ασχετος), αλλα εγώ ρωτάω στο ενδεχόμενο που πέσει καρφωτή και σου σκάσει το "όργανο" με εισαγγελικό ένταλμα και αρχίσει να σηκώνει καπάκια... Τότε πόσο την έχεις βάψει;;;
|
Για να μιλαμε απο εδω και περα συγκεκριμμένα και για να σου φυγουν όλες οι απορίες απλα πες μου τα στοιχεία σου, τον αριθμό κυκλοφορίας σου και τι ώρα σε βολεύει για να σου στείλω τον εισαγγελέα και όλη την SWAT TEAM (να πας από γνωστό βρε παιδί μου) να την πατήσεις , για να μας πεις πως είναι!
|
30-08-05, 10:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βαγγέεεεεληηηηηηηηη σε πήρανε όλοι στο ψιλόοοοοοοοο!
|
|
|
30-08-05, 11:00
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Το ξέρω οτι δεν φένεται εξωτερικά και ότι ειναι πολύ δυσκολο να την ψιλιαστεί το στρουμφ οτι κάτι παίζει (δεν είμαι τόσο ασχετος), αλλα εγώ ρωτάω στο ενδεχόμενο που πέσει καρφωτή και σου σκάσει το "όργανο" με εισαγγελικό ένταλμα και αρχίσει να σηκώνει καπάκια... Τότε πόσο την έχεις βάψει;;;
|
Βαγγέλη ηρέμησε. Και καρφωτή να πέσει σιγά μην κάτσουν να βγάλουν ένταλμα για να δουν αν το μοτερ κάποιου είναι υπερκυβισμένο και να αρχίζουν να σηκώνουν καπάκια. Νομίζω ότι έχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούν και τα στρουμφ και οι εισαγγελείς.
|
|
|
30-08-05, 11:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo";p="
Παράθεση:
|
Βαγγέλη ηρέμησε. Και καρφωτή να πέσει σιγά μην κάτσουν να βγάλουν ένταλμα για να δουν αν το μοτερ κάποιου είναι υπερκυβισμένο και να αρχίζουν να σηκώνουν καπάκια. Νομίζω ότι έχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούν και τα στρουμφ και οι εισαγγελείς.
|
Λευτερη να ξηλωνουν οι ιδιοι καπακια αποκλειεται. Απλα θα σε βαλουν να περασεις ΚΤΕΟ και εκει θα σε τσεκαρουν.
Παντως επειδη ειναι προβλημα αυτο αν καποιος εδω μεσα ειχε αυτη την δυσαρεστη εμπειρια και θελει ας μας πει την διαδικασια.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
30-08-05, 11:46
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Λοιπον για να ψαξουν το οχημα σου πρεπει να το ανοιξουν, για να το ανοιξουν μονο ΚΤΕΟ. Εκει πρεπει να υπαρχει καποιος που να γνωριζει οχηματα σαν το δικο σου απ΄εξω και ανακατωτα, δλδ ΚΑΝΕΙΣ!!!! . μιλαμε παντα για δημοσιους υπαλληλους. Να το πανε καπου αλλου δεν γινεται, ποιος θα πληρωσει τα εξοδα? Ξερεις τι γραφειοκρατια υπάρχει? Μη μιλησω για τους πραγματογνωμονες.............. Η μοναδικα περιπτωση να κουνηθουν τα γραναζια και να σε ψαξουν ειναι εαν βγεις στο δρομο και σκοτωσεις καμμια δεκαρια ανθρωπους, αλλα και παλι το βλεπω χλωμο.........διοτι μονο η ασφαλιστικη θα ασχοληθει, αλλα και υπερκιβυσμενο να ειναι παλι καλυπτεσαι. Με λιγα λογια , κοιμησου ησυχος. Αν εχεις αδηλωτη μηχανη και σε πιασουν τους λες οτι μολις την εβαλες και βγηκες απο το συνεργειο και πας στο μηχανολογικο να τη δηλωσεις, ή οτι την ελεγχεις και εαν ειναι καλη θα την δημωσεις. Εαν δεν προκαλεις στην Ελλαδα κανενας δεν ασχολειται μαζι σου. (υπαρχει γραφειοκρατια που ολοι θελουν να αποφυγουν!!!!!)
|
|
|
|
30-08-05, 13:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εγώ απ'ότι ξέρω, και ΚΤΕΟ να περάσεις δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι τίποτα. Ούτε από τα καυσαέρια, ρύπους κτλπ... Η μηχανή φαίνεται (και είναι, έτσι Νίκο μαμά, ο αριθμός πλαισίου είναι ο ίδιος, ακόμα και η άδεια είναι σύμφωνη με τον αριθμό πλαισίου... Βασικά δεν είναι παπάτζα ή πατέντα... Φοράς σχεδόν τον ίδιο κινητήρα με το ΜR2. Είναι σα να λέμε ότι το MR2 δεν θα περάσει ΚΤΕΟ. Όσο για τα καυσαέρια, και λίγο αυξημένα να τα βρεί, ή το σκίζεις πριν περάσεις έλεγχο για να καθαρίσει κάπως, ή αρχίζεις και βρίζεις τους βενζινάδες ότι σου βάζουν σκατά και νερωμένη βενζίνη και μπλα μπλα μπλα... Άσε που αν κάνεις αυτά που λέει ο Ηρακλής (βάζεις καλή βενζίνη 100+ οκτανίων και Motor Kote στον κινητήρα) μπορεί και να δεις βελτίωση στα καυσαέρια σου έτσι κι αλλιώς. Πολύ δύσκολα θα σου κάνουν ιστορία. Εκτός και αν στο ΚΤΕΟ είναι ελεγχτής ο Mike G και πάει να περάσει ο Νίκος (που τον ξέρει) έλεγχο και του σκίσει τα ράματα...
|
|
|
|
30-08-05, 13:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
για την αδήλωτη μηχανή θα σου ζητήσουν το τιμολόγιο όμως φίλε μου.όταν περάσει η ημερονηνία που θα έπρεπε να την έχεις δηλώσει????????????????????????????? επίσης αυτό που είπες για τις ασφαλιστικές εταιρείες δεν στέκει.ψάχνουν τα πάντα και αν βρουν κάτι το οποίο δεν ήταν από την μάνα του πχ έχεις κάνει υπερκυβισμό τότε δεν δίνει μία.κοίτα το ασφαλιστήριό σου από πίσω να δεις ότι γράφει ότι σε περίπτωση αύξησης ιπποδύναμης πρέπει να ενημερωθεί η ασφαλιστική.εμένα το γράφει!!!!!!!!!!άρα αν έχεις κάνει ζημιά και έχεις και τραυματισμό που σημαίνει ότι η ασφαλιστική σου είναι αναγκασμένη να τα σκάσει πιστεύεις ότι ο πραγματογνώμονας δεν θα ψαχτεί???εγώ δεν το πιστεύω γιατί από την εταιρεία αυτή ζει και αυτός και όποιος κάνει τους ελέγχους προκειμένου να μην πλήρώσουν!!εδώ ρε φίλε για λαμαρίνες τους λες να πληρώσουν και πάλι κόβουν από εδώ κόβουν και από εκεί.άκρη δεν βρίσκεις εύκολα!!!!
φιλικά Κών/νος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17261410 seconds (82,51% PHP - 17,49% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|