Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Το Μοτερ Απεβιωσε....!!
Παλιά 09-07-05, 17:31
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

φιλε δημητρη και wastegate και απο μενα τα συληπητηρια μου. εσυ να σαι καλα. φραγκα να υπαρχουν να βαζουμε μοτερ. το κομπρεσερατο ειναι η καλυτερη επιλογη. ειναι ηδη ετοιμο απο μαμα για τουρμπισμα χωρις καν να ανοιχτει. για πες μας δημητρη ποσο μεγαλο ηταν το ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ να τ ακουσει και βασιλης ετσι για να προετοιμαστει!!!!!!!!
φιλικα πανος
Παλιά 09-07-05, 18:29
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρηστο,που χαθηκες εσυ,καλα η κορη.Καναμε δοκιμες κυριως για να ρυθμισουμε το οργανο,κυριως για 400σαρι και χιλιομετρο γιατι για ιπποδυναμη μαλλον δεν ειναι αξιοπιστο.Μου εβγαλε ιδια ιπποδυναμη με ενα ραλλακι (σκουπα και διχαλο και πισω χωρις μεσαιο).Τι σιγουρο ειναι οτι θελω λαστιχα γιατι αφηνω ολη την πρωτη κατω,οτι καν αν κανω,δεν ξεκιναει γαμωτο :x .Ειμαι και κουλος στις εκκινησεις.Το μοτερ εχει πολλη ανεκμεταλευτη δυναμη.Τελος παντων ειμαι λιγο πανω απο 17 στο 400αρι.Με ελαστικα και καλυτερη εκκινηση παω κατω.15.7 νομιζω το ραλλακι.Οταν τα κατεβασουμε στο pc θα βαλω λεπτομερειες.Οταν ερθεις καρδιτσα κανουμε μετρησεις .

ασε ηρακλη τελικα ο υπνος ειναι το πιο πολυτιμο πραγμα καλα ειναι,οταν κλαιει κανει σαν διχρονο στις 12000στροφες ,η δικια σου?

εγω που ειχα μετρησει με ενα τετοιο παραπλησιο μηχανακι μου ειχε βγαλει 400αρι 16,1 100αρι 8,2 και 134hp στον τροχο με σχεδον τελειωμενα λαστιχα.
αυτην την βδομαδα θα λειπω με την υπηρεσια στην σαμο(παραλιγο να πηγαινα ροδο θα ελεπα και τον πανο)με το που γυρναω εχει εκδρομη καρδιτσα με την μικρη να τα πουμε απο κοντα και να μου φτιαξεις τις γειωσεις μην ξεχνιομαστε!!

ξεφυγαμε παλι shoothim
Παλιά 09-07-05, 18:48
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε δημητρη και wastegate και απο μενα τα συληπητηρια μου. εσυ να σαι καλα. φραγκα να υπαρχουν να βαζουμε μοτερ. το κομπρεσερατο ειναι η καλυτερη επιλογη. ειναι ηδη ετοιμο απο μαμα για τουρμπισμα χωρις καν να ανοιχτει. για πες μας δημητρη ποσο μεγαλο ηταν το ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜ να τ ακουσει και βασιλης ετσι για να προετοιμαστει!!!!!!!!
φιλικα πανος
Που να σου καει το dvd παλιοχρουσουζαρε.Θα με κανεις να αντιστρεψω ολο το προγραμμα για να βαλω πρωτα τα μεταλλα

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-07-05, 20:26
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε turbakia,συνηθως το μοτερ σπαει σε ανυποπτο χρονο και οχι σε σκισιμο,αλλα αφου εχει φαει τις καταπονησεις προηγουμενα.Φαινεται ο στροφαλος την ακουσε καποια αλλη στιγμη,αλλα ξεσπασε σε αλλα χρονο.Συμηθως το σπασιμο του μοτερ ειναι σαν την φαλακρα,ερχετε σιγα-σιγα και καποια στιγμη ξεσπαει και μπαμ yell .Το αλφα και το ωμεγαστην αξιοπιστια ειναι τα λαδια,το οτι ειχε λαδια και νερο δεν λεει τιποτε,θα μπορουσε να ειχε σπορελαιο .Θες την γνωμη μου,ασε οτι μ@λ@κιες σου πει ο καθενας και βαλε MOTOR KOTE, ΛΑΔΙΑ και ΑΝΤΙΤΡΙΒΙΚΟ και θα με θυμηθεις.Φιλε ΧΡΗΣΤΟ οτι ακους εσυ,εγω το ακουω στερεο,πολλες φορες και DOLBY SURROUND.
Παλιά 09-07-05, 21:43
wastegate Offline:
Moderator

Ηρακλη κακα τα ψεμματα αλλα ο στροφαλος ενος μοτερ ειναι το πιο ενισχυμενο μερος ολοκληρης την μηχανης γιατι δεχεται ολο το ζορι,οποτε κατι "χαλι"θα ειχε για να σπασει.
Υ.Γ.
Ρε παιδια πειτε και κανα καλο λογο γιατι αν σπασει και το δικο μου οσοι λεγατε οτι θα σπασει θα σας κυνηγησω(αν ζησω απο την στεναχωρια μου)!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-05, 10:12
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ηρακλη κακα τα ψεμματα αλλα ο στροφαλος ενος μοτερ ειναι το πιο ενισχυμενο μερος ολοκληρης την μηχανης γιατι δεχεται ολο το ζορι,οποτε κατι "χαλι"θα ειχε για να σπασει.
Υ.Γ.
Ρε παιδια πειτε και κανα καλο λογο γιατι αν σπασει και το δικο μου οσοι λεγατε οτι θα σπασει θα σας κυνηγησω(αν ζησω απο την στεναχωρια μου)!!
Να το αφησεις μαμα και με καλα λιπαντικα και βενζινη δεν θα παθει τιποτα.Αν καταφερω να κανω να δουλεψει η πατεντα, που οταν ανοιγεις το καπο να πειραξεις εστω και μια βιδα να τρως ΜΠΟΥΝΙΑ θα στη δωσω δωρεαν,αλλα μαλλον μερικοι δεν καταλαβαινουν ουτε ο Μπρους λι να εβγαινε .
Παλιά 10-07-05, 10:57
wastegate Offline:
Moderator

Ηρακλη μετα θα με κανεις να φτιαξω και γω μια πατεντα να με βαραει αν δεν πειραζω!!Δεν βαζω μυαλο ακομα και αν φαω το ξυλο της αρκουδας .Θα το προσεχω σαν τα ματια μου(θα δοκιμασω τα λιπαντικα που προτεινεις)

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-05, 22:55
turbakias!!!

συνθετικα λαδια ειχα μεσα και βενζινη σχετικα καλη δεν μου εκανε ουτε μια διακοπη πηγαινα πολυ καλα το αμαξι.. δεν ξερω τι επαθε εχω παει 400κμ χωρις να σταματησω και να τουρμπιζω στο μεγαλυτερο κομματι της διαδρομης και μια φορα τοσα κμ τα εκανα και βαρουσε κοφτης πιεσης και δεν ειχε παθει τπτ.. αν ηταν να χτυπησει κατι θα επρεπε να ειναι τα μπιστονια και οχι πρωτο ο στροφαλος που ειναι το πιο ανθεκτικο κομματι και τον αφηνουν το μαμα ακομα και σε 250αλογα μοτερια και εγω με πιεση κατω απο μαμα να μου χτυπαει..δεν ξερω..και μετα το στροφαλο χτυπησε ολοκληρη η μηχανη.. δραμα η κατασταση..το κομπρεσορατο για να μπει πανο ξερεις τι αλλαγες 8ελει?καμια βαση μηπως θελει αλαγμα απο εξατμιση και αυτα τι 8ελει?ποσα κιλα ροπη εχει και ποσα αλογα ακριβως?ποσο κοστιζει?θελει αλαγμα παλι η πλεξουδα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-05, 10:03
wastegate Offline:
Moderator

Δημητρη 170 αλογα βγαζει.Θελουν αλλαγμα αν θυμαμαι καλα 2 βασεις μηχανης(η μπροστα θελει σιγουρα,απο καρινα βαζουν).Εξατμιση αφου εχεις 60αρα κανει(με ενα μεσαιο)

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-07-05, 12:30
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Φίλε τουρμπάκια, την υγειά σου να'χεις και όλα τα άλλα διορθώνονται. Να λες καλά που προλαβες να κάνεις στην άκρη και δεν στα έδωσε στο χέρι εκεί που πήγαινες με 180 kmh... Απλά ψάξε λίγο το θέμα να βρεις τι πραγματικά έφταιγε (την αιτία), για να το αποφύγεις στο μέλλον.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΜΟΤΕΡ ts!!!! kostas auris TOYOTA AURIS 17 23-02-15 22:39
4E-FTE μοτερ TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 29 24-03-12 09:29
E12 Μοτερ Dr.Saimon TOYOTA COROLLA E 12 4 26-01-08 01:56
Μοτερ analyst78 TOYOTA COROLLA E 12 11 07-02-07 13:03
ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΜΠΟ! turbakias!!! ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 7 12-11-04 00:55

Page generated in 0,17208290 seconds (81,69% PHP - 18,31% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:22.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com