Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="
Αχ αυτο το car pc !
Εγω σας προτεινω κατι ποιο απλο!
Παιρνετε ενα Ps2 slim+οθονουλα+φορτιστη αυτοκινητου και μετα ουτε για την κινηση ανησυχειτε,τα mp3 θα τα παιζει,ταινιουλες θα βλεπετε και το κοστος αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στις 250gbp που σε βγαινει στα 375.Βαζεις και στο τερμα το ηχοσυστημα και παιζεις Gran Turismo!!!
Τι αλλες χρησεις εχει το car pc γιατι ειμαι λιγο ασχετος?
Δεν φανταζομαι να την εχετε δει ολοι The Fast and the Furious και να κανετε τα τρελα σας απο εκει?
|
Μην το σκέφτεσαι έτσι! Ουσιαστικά΄αυτά που μπορείς να κάνεις είναι ατελείωτα! Γιατί έχεις ενα κανονικό PC μέσα στο αυτοκίνητό σου! (π.χ. αντιγραφή τραγουδιών άμεσα στον σκληρό, GPS χωρίς πολλά πολλά......., Wireless σύνδεση με το pc του αυτοκινήτου για μεταβίβαση δεδομένων, να μην πω για αυτοματισμούς του στύλ που έχει κάνει ο Αντώνης - Clima απο το pc, παράθυρα κτλ.....).
Εν τω μεταξύ, δεν θα μου κοστίσει και τόσο ακριβά εμένα! Το κουτί μάλλον θα το φτιάξω μόνος μου, αλλιώς πατέντα σε mini desktop case. Το πιο ακριβό κομμάτι θα είναι η οθόνη (250Ε).υπολογίζω με ένα 600άρι-700άρι να είμαι οκ! Επίσης είναι και μια ευκαιρία να φτιάξω την κονσόλα μου στο κέντρο, διότι είναι λίγο κάπως!
Υ.Γ. Virus, για αυτό δεν έχω βάλει ακόμα φωτό απο μέσα......... μόλις το φέρω σε μια "καλή" κατάσταση, θα δείτε. Γιατί τώρα έχω μια τρύπα...... ΝΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο στην μέση τις κονσόλας!!!