Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Re: Air condition VS clima |
|
20-05-05, 23:18
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Air condition VS clima
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo";p="
Και ομως σε ενα πιο παλιο αυτοκινητο που εχουμε μας εχουν πει στην αντιπροσωπεια οτι δεν κανει να αναβεις το α/c οταν το αυτοκινητο κουνιεται.
|
μάλλον ήταν άσχετος αυτός που το είπε. Το a/c απο μονο του κομπλάρει και ξεκομπλαρει όταν είναι αναμένο. Βαλτο μπροστά και άστο στο ρελαντι για να το διαπιστώσεις.
|
|
Re: Air condition VS clima |
|
21-05-05, 00:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ramantanis";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagelisteo";p="
Και ομως σε ενα πιο παλιο αυτοκινητο που εχουμε μας εχουν πει στην αντιπροσωπεια οτι δεν κανει να αναβεις το α/c οταν το αυτοκινητο κουνιεται.
|
μάλλον ήταν άσχετος αυτός που το είπε. Το a/c απο μονο του κομπλάρει και ξεκομπλαρει όταν είναι αναμένο. Βαλτο μπροστά και άστο στο ρελαντι για να το διαπιστώσεις.
|
Σ΄αυτο εχεις δικιο,το δικο πυροβολη shoothim περιπου 5 φορες το λεπτο.Αυτο το κανει και στο δρομο.
23-05-05, 17:26
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Elefsina
|
|
Που μπορω να κανω αυτη τη μετατροπη, για Ε12 μιλαω? Αλλαζει και το ταμπλο απο μηχανικο σε αυτο της εκδοσης SOL?
Σωστη δουλεια να γινει, όσο κι αν στοιχισει.
Φ Α Ν Η που εκανες τη μετατροπη? Εχεις μεινει ικανοποιημενος? Αξιζει να το κανω?
|
25-05-05, 18:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εγώ που είχα πάρει παλιά τηλέφωνο την αντιπροσωπεία να ρωτήσω για μετατροπη a/c σε clima σε corolla 2004 μου είπαν οτι αυτο δεν έχει ξαναγίνει, και οτι χρειαζεται να αλλαχτούν όλα και οι σωληνώσεις. και θα στοιχισει καπου 2000 ευρώ.
|
04-07-05, 09:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Θέλω να κάνω μια ερώτηση που έχει να κάνει με την χρήση του air condition ή του clima.
Οι απώλειες σε ιπποδύναμη με την χρήση τους είναι δεδομένη και γίνεται αισθητή στον οδηγό κυρίως σε ανηφορικά κομμάτια, στα προσπεράσματα και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο. Βλέπω πολλούς φίλους-οδηγούς να απενεργοποιούν το air condition σε παρόμοιες περιπτώσεις προκειμένου να κερδίσουν την χαμένη ιπποδύναμη και ροπή και να πραγματοποιήσουν για παράδειγμα μια πιο γρήγορη και ασφαλή προσπέραση. Στην συνέχεια το ξανα-ενεργοποιούν.
Αυτή η στιγμιαία απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του air condition είναι σωστό να γίνεται ή είναι δυνατόν να δημιουργήσει κάποια βλάβη στο σύστημα;
04-07-05, 11:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Το έχουμε ξαναπει!!! Ούτως ή άλλως από μόνο του απενεργοποιείται/ενεργοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα τη θερμοκρασία!!
|
04-07-05, 14:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντάξει, αλλά δεν σταματά να βγαίνει κρύος αέρας από τους αεραγωγούς, ενώ το σύστημα μπλοκάρει και ξεμπλοκάρει σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Εγώ μιλάω για εσκεμένη απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του διακόπτη AC και του διακόπτη του αέρα σε άσχετες χρονικές στιγμές και για μικρό χρονικό διάστημα (όσο διαρκεί μια προσπέραση)
Αυτό δεν νομίζω να είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω..... Μπορεί ουσιαστικά να πρόκειται για την ίδια λειτουργία αλλά δεν είναι δυνατόν να το ξέρω αυτό. Γι' αυτό και ρωτάω να μάθω.
04-07-05, 22:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Έχω προσέξει στο Corolla μου σταματημένος με πατημένο το πεντάλ του φρένου, να πατάω το Auto και να νιώθω το πεντάλ να μαλακώνει.. Μόλις το απενεργοποιώ σκληραίνει και πάλι.. Η αίσθηση είναι πολύ μικρή, ίσα-ίσα που το καταλαβαίνεις..
Γιατί γίνεται αυτό? Τι σχέση έχει με το πεντάλ του φρένου..?
|
05-07-05, 19:24
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K";p="
Έχω προσέξει στο Corolla μου σταματημένος με πατημένο το πεντάλ του φρένου, να πατάω το Auto και να νιώθω το πεντάλ να μαλακώνει.. Μόλις το απενεργοποιώ σκληραίνει και πάλι.. Η αίσθηση είναι πολύ μικρή, ίσα-ίσα που το καταλαβαίνεις..
Γιατί γίνεται αυτό? Τι σχέση έχει με το πεντάλ του φρένου..?
|
λογικα εχει να κανει με καποια υποπιεση
|
06-07-05, 11:20
|
|
|
|
|
Το πεταλι σου μαλακωνει γιατι ανεβαινουν οι στροφες του κινητηρα και κανει μεγαλυτερη αναροφηση στο σεβρο. Αν εχεις πατημενο φρενο και με το αλλο σου ποδι πατησεις το γκάζι θα γινει ακριβως το ιδιο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17355490 seconds (82,47% PHP - 17,53% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|