Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|
 |
Re: Μυστική Σύνοδος... |
 |

21-05-05, 00:15
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Μυστική Σύνοδος...
ΜΕΡΟΣ 2ο.Εγω τελικα ειχα πονοκεφαλο και κατι εκκρεμοτητες με τη δουλεια, γι'αυτο δεν ειχα και πολυ ορεξη.Ολα αυτα ομως μεχρι τα φιλικα ανοιγματα  εκει μου φυγανε ολα, πονοκεφαλοι και σκοτουρες.Την επομενη φορα θα ειναι πολυ καλυτερα.Τελικα φωτο δεν βγαλαμε ετσι, η βγαλαμε;Φιλε χρηστο χωρις γειωσεις χανεις στανταρ δυναμη,αρκετη δυναμη yell .Ελα Καρδιτσα και θα κανουμε σπεσιαλ τιμη και τις βαζουμε εδω,η μελετη δικια μου  αλλα θα σου πω και αλλα μυστικα(αν και δεν μου συμφερει, γιατι πως θα σε παιζω μετα)για αποδοση με πολυ καλο value for maney,αρκει να μην εισαι δυσπιστος, ετσι ηταν και αλλοι, αλλα μολις τον ηπιανε μετα δεν πιστευανε οτι το Avensaki παει ετσι με αυτα τα πραγματα.Μιλαμε νορμαλ Avensis τρωει τον αμαζευτο στα 1500.Μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε εξελιξεις,θα παιζω εκει γυρω στα 140 μπορει και παραπανω.Μιλαω για δυναμομετρο γιατι στο δρομο τωρα παει σαν 150+.μην ξεχνας οτι το Αvensis και 150+κιλα βαρυτερο απο το Carina.Θα ανεβουμε λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ(μια απο τις ομορφοτερες περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ),θα στριψουμε,θα ανοιξουμε,θα πιουμε τα καφεδακια μας,τα τσιπουρακια μας και οτι αλλο γουσταρουμε.Οσοι πιστοι προσελθετε,οσο πιο πολοι τοσο πιο καλα.Εσυ JIM92 εεε.. 192  ηθελα να πω εισαι πιο κοντα.Χρηστο παρε ξενο και ελα.Μπορει μεχρι τοτε να εχει και ο αδελφος μου car αρκει να μην κανει μ@λ@κιες στο δρομο γιατι 
 |

21-05-05, 00:31
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
ΜΕΡΟΣ 2ο.Εγω τελικα ειχα πονοκεφαλο και κατι εκκρεμοτητες με τη δουλεια, γι'αυτο δεν ειχα και πολυ ορεξη.Ολα αυτα ομως μεχρι τα φιλικα ανοιγματα  εκει μου φυγανε ολα, πονοκεφαλοι και σκοτουρες.Την επομενη φορα θα ειναι πολυ καλυτερα.Τελικα φωτο δεν βγαλαμε ετσι, η βγαλαμε;Φιλε χρηστο χωρις γειωσεις χανεις στανταρ δυναμη,αρκετη δυναμη yell .Ελα Καρδιτσα και θα κανουμε σπεσιαλ τιμη και τις βαζουμε εδω,η μελετη δικια μου  αλλα θα σου πω και αλλα μυστικα(αν και δεν μου συμφερει, γιατι πως θα σε παιζω μετα)για αποδοση με πολυ καλο value for maney,αρκει να μην εισαι δυσπιστος, ετσι ηταν και αλλοι, αλλα μολις τον ηπιανε μετα δεν πιστευανε οτι το Avensaki παει ετσι με αυτα τα πραγματα.Μιλαμε νορμαλ Avensis τρωει τον αμαζευτο στα 1500.Μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε εξελιξεις,θα παιζω εκει γυρω στα 140 μπορει και παραπανω.Μιλαω για δυναμομετρο γιατι στο δρομο τωρα παει σαν 150+.μην ξεχνας οτι το Αvensis και 150+κιλα βαρυτερο απο το Carina.Θα ανεβουμε λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ(μια απο τις ομορφοτερες περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ),θα στριψουμε,θα ανοιξουμε,θα πιουμε τα καφεδακια μας,τα τσιπουρακια μας και οτι αλλο γουσταρουμε.Οσοι πιστοι προσελθετε,οσο πιο πολοι τοσο πιο καλα.Εσυ JIM92 εεε.. 192  ηθελα να πω εισαι πιο κοντα.Χρηστο παρε ξενο και ελα.Μπορει μεχρι τοτε να εχει και ο αδελφος μου car αρκει να μην κανει μ@λ@κιες στο δρομο γιατι 
|
οπωςσδηποτε θα ερθω για να βαλουμε τις γειωσεις αλλα και για βολτα στην λιμνη!!το εργαλειο σου πολυ δυνατο για μαμα δεν νομιζω να καθεται αλλο αvensis διπλα σου shoothim shoothim ,εχεις κανει καλη δουλεια,πεντε πραγματακια αλλα σωστα!!
φωτο δεν βγαλαμε την επομενη φορα!!ο αδελφος σου βρηκε τιποτα?πεστου να μην βιαστει!!!
 |

21-05-05, 00:52
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Δεν ειναι ακριβως μαμα  ,αλλα να μην λεμε πιο πολλα  θα τα πουμε απο κοντα.Εχει ακριβως οπως τα ειπες 5-6 πραγματακια αγνωστα ομως,που δεν τα ξερουν πολλοι 8) ,αλλα που κανουν φοβερη δουλεια π.χ γειωσεις,αντιτριβικα προσθετα κ.α  .Σε,σας περιμενω
 |

21-05-05, 16:13
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Μεσα στο καλοκαιρι θα εχουμε εξελιξεις,θα παιζω εκει γυρω στα 140 μπορει και παραπανω.Μιλαω για δυναμομετρο γιατι στο δρομο τωρα παει σαν 150+.μην ξεχνας οτι το Αvensis και 150+κιλα βαρυτερο απο το Carina.Θα ανεβουμε λιμνη Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ(μια απο τις ομορφοτερες περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ),θα στριψουμε,θα ανοιξουμε,θα πιουμε τα καφεδακια μας,τα τσιπουρακια μας και οτι αλλο γουσταρουμε.Οσοι πιστοι προσελθετε,οσο πιο πολοι τοσο πιο καλα.
|
Πραγματικα, παει παρα πολυ καλα το avensis...
Παράθεση:
Μπορει μεχρι τοτε να εχει και ο αδελφος μου car αρκει να μην κανει μ@λ@κιες στο δρομο γιατι 
|
Παρτε 1 σκαραβαιο να πηγαινοερχεται στη δουλεια... 
|
 |
 |

21-05-05, 16:17
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
φωτο δεν βγαλαμε την επομενη φορα!!!
|
Mηπως εβγαλε ο Δημητρης καμμια????  jedi
|
 |
 |

22-05-05, 09:51
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
[quote="xenos";p="18166"]
Παράθεση:
φωτο δεν βγαλαμε την επομενη φορα
|
μπα!!!αυτος ειχε το μυαλο του στο τσιπουραδικο 
 |

22-05-05, 14:13
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Καλα κανει και εγω εχω αδυναμια στο τσιπουρο  .Αντε να κανονισουμε και καμια πιο μεγαλη συναντηση tongue ,ολοι εμεις ,απο κεντρικη ελλαδα και πανω,οπουδηποτε.
 |

23-05-05, 01:12
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Κι εγώ ανεβαίνω Τρίκαλα συχνά (σε κάθε άδεια). Ημουν το Πάσχα επάνω και σκευτόμουν οτι είναι κρίμα να μην ξέρουν το forum και να μην κυκλοφορούν και COROLLAKIA με αυτοκόλλητα (εκτώς απ το δικό μου). Αντε κανονίστε συναντήσεις να οργανωθούμε κι εκεί για να μας δουν κι άλλοι. Οταν ξανακαταφέρω να ανευώ θα στείλω prive τηλέφωνο να βρεθούμε και να τα πούμε απο κοντά.
Ερώτηση: εχετε αυτοκόλλητα στα car confused ???????
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
 |
 |

23-05-05, 12:58
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xenos";p="
Παράθεση:
φωτο δεν βγαλαμε την επομενη φορα!!!
|
|
Ξέρω ξέρω..Ζηλέυεις την πανέμορφη,πανάκριβη,ολοκαίνουργια ψηφιακή μου και στάζεις δηλητήριο cussing .Που θα μου πάει θα την μάθω και θα βγάζω και βραδυνές όμορφες....και τότε θα παρακαλάς να βάλεις και το κουβαδάκι σου στη φωτογραφία αλλά δεν θα καταδέχομαι να χαραμίσω στάσεις...Κακιασμένε ήρωνα diabolo .Σου έταξα και βόλτα ε? δεν πας να  εκεί ρε απο πίσω να σέρνεσαι...με τα κακάσχημα μαυρα(ασορτί με το στόμα σου)πίσω φρώτα σου... 
|
 |
 |

23-05-05, 13:10
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
..Εσυ JIM92 εεε.. 192 ηθελα να πω εισαι πιο κοντα.
|
Φίλε toyota mania δεν μας είπες?Είναι ωραίο το corollaki απο πίσω ή ήσουν τόσο μακρυά που δεν εβλεπες question question question 500m στο km καλά είναι?Να τ'αφήσω question question question
Παράθεση:
Χρηστο παρε ξενο και ελα.
|
Χρήστο μην κάνεις καμιά μαλ@κί@ και βάλεις τον καντέμη μέσα,καταστράφηκες viking
Παράθεση:
Μπορει μεχρι τοτε να εχει και ο αδελφος μου car αρκει να μην κανει μ@λ@κιες στο δρομο γιατι 
|
Βγαίνω γύρα το απόγευμα να ρίξω ματιές στην αγορά..Περίμενε νέα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23049212 seconds (82,69% PHP - 17,31% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|