Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Δημήτρης";p="
Οταν στρωνεις ενα αυτοκινητο δε στρωνεις μονο το μοτερ αλλα ολο το αμαξι!
και τις αναρτησεις και τα παντα!
οπως αλλωστε το λεει και η λεξη! το στρωνεις για να συμπεριφερετε οσο καλυτερα γινεται στον δρομο σε ολουσ τους τομεις!
|
φιλε δημτρη δεν εχω ξαναακουσει (και εχω εμπειριες σε σχεση με σενα πιστεψε με) τετοιο πραγμα το να στρωνεις αναρτησεις μοχλικα και λοιπα σωληνακια
ειναι ετοιμα αυτα. χαμενος και αδικος κοπος ειναι. απλα κοιμασαι πιο ησυχα ψυχολογικα τα βραδια. ΜΟΝΟ τα λαστιχα θελουν στρωσιμο και ειδικα σε μοτοσυκλετες ετσι απλα για να ζανταρουν και να μην κανουν
καρουμπαλα.πρεπει για 150 χιλιομετρα να μη τα σπιναρεις και να μην τα πας υπερβολικη τελικη αναλογα παντα με το συντελεστη ταχυτητας που τους δινει το εργοστασιο. αντε και λιγο καποια ρουλεμαν στο σασμαν για πολυ λιγο διαστημα.. και ξαναλεω. κατα την προσωπικη μου αποψη παντα τιποτα αλλο. φιλικα πανος
ΥΓ οσο για τη λεξη στρωσιμο που ειπες οτι το λεει και η λεξη απο που βγηκε αυτη αραγε? θα πρεπει να δειτε στα καραβια που τυχανει και δουλευω πως ξεφορτωνουν τα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αυτοκινητα και ενω ειναι παγωμενα. αν δεν πανε κοφτη δεν αλαζουν ταχυτητα οι οδηγοι του ΟΛΠ..και παρτο εσυ και στρωστο μετα ετσι μονο και μονο για να το μπουκωνεις και να το κατσιαζεις. ας αφησουμε την κουβεντα γιατι ο φιλος rayden θα το πουλησει και θα παρει μεταχειρισμενο στο τελος τελος μου φενεται.